deluc 24.01.09, 16:24 www.trystero.pl/archives/1467 Jak bank chce to klient musi, i tyle a widac KNF nic do tego - wszak to Polska wlasnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkelos0 Re: KNF: Kamyczek do ogrodka 24.01.09, 16:40 połowy biznesów w życiu nie udało mi sie zrobić (na szczęście) tylko dlatego, że mój świetej Pamięci wuj zawsze wbijał mi w łeb "czytaj wszystko zanim podpiszesz i czytaj wszystkie instrukcje zanim uzyjesz" no niestety: ja nigdy nie podpisałem i nie podpisze umowy, która nie precyzuje jednoznacznie i jasno tak fundamentalnej kwestii jak wysokośc raty kredytowej, Tu wróce do mojego poprzedniego postu: jak KNF nie zabezpiecza ciebie, bądź KNF -em dla siebie" Odpowiedz Link
bagracz Re: KNF: Kamyczek do ogrodka 24.01.09, 17:07 To efekt lokajskiego stylu uprawiania polityki przez zdecydowaną większość "naszej" elity. Z którego to stylu Tusk nawet stara się usilnie zrobić jakąś wielką zaletę. Wszyscy go ponoć lubią jak się chwalił onegdaj. To widać niestety wszędzie. Nie tylko w bankowości. Odpowiedz Link
kolo1974 Re: KNF: Kamyczek do ogrodka 24.01.09, 20:08 ja bym porownal knf do pzpn aha a kluza to niezly gosc zaczynal od idm (akcje) uwazam ze ta instytucja nie jest po to by przestrzegac i kontrolowac banki -oni moga byc na ich uslugach przeciez chodzi o pieniadze -wielkie pieniadze. Odpowiedz Link