b_a_c_h_a 30.04.02, 16:38 i mamy trzysta jak widac dosyc szybko wiem wiem - byłam przebiegła :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuki-4 Re: hurra 30.04.02, 16:49 b_a_c_h_a napisał(a): > dlaczego???? > > zrobilam jakies swinstwo? Zartujesz, zatkalo mnie bo dalem sie nabrac na papa. A tu taki szok! W slusznej sprawie. Zreszta nie wytyka sie bledow koledze(ance)z drozyny... Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: hurra 30.04.02, 16:51 ale nie zrobilam tego celowo wierzysz mi??? naparwde juz mialam isc i napisalam pap bo nie chcialam wyjsc bez pozegnania a jednak jeszcze chwile bede (moze z pol godzinki) chyab sie nie martwisz z tego powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: hurra 30.04.02, 16:55 a co bedzie jutro??? (tylko nie pisz, ze jutro bedzie furto) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: hurra 30.04.02, 16:57 b_a_c_h_a napisał(a): > a co bedzie jutro??? > > (tylko nie pisz, ze jutro bedzie furto) :)) Pustki na forum, chyba ze vwdowka dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: hurra 30.04.02, 17:02 moze znajdziesz sobie inna kolezanka zdradzisz mnie :) np z zaprzyjaznionym miastem SOCHACZEWEM poza tym - bedziesz przeciez zajety - obiecales niespodzianke - pamietam o niej chyba sie nie wycofujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: hurra 30.04.02, 17:18 b_a_c_h_a napisał(a): > moze znajdziesz sobie inna kolezanka > zdradzisz mnie :) np z zaprzyjaznionym miastem SOCHACZEWEM > > poza tym - bedziesz przeciez zajety - obiecales niespodzianke - pamietam o niej > chyba sie nie wycofujesz? Jakze moglym sie wycofac? Jestes w miescie w dlugi weekend czy wyjezdzasz? Cholera, jest u mnie maly siostrzeniec i strasznie mi przeszkadza pisac. Komputerowiec zapalony, a ma dopiero 4 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: hurra 30.04.02, 17:14 Witaj, muszę Cię rozczarować, świętą zamiaruję spędzić z dala od komputera, o ile to będzie możliwe... pobyczyć się pod drzewkami albo na łące..... Pozdrawiam, vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: hurra 30.04.02, 17:15 vwdoka napisał(a): > Witaj, > muszę Cię rozczarować, świętą zamiaruję spędzić z dala od komputera, o ile to > będzie możliwe... pobyczyć się pod drzewkami albo na łące..... > Pozdrawiam, > vwdoka AAAAAAAAAAAa jednak jestes?!!! Teraz wpadles? czy sie tylko nie udzielasz? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vwdoka Re: hurra 30.04.02, 17:24 Cóż, jak to powiedziała blondynka przychodząc do lekarza, tak sobie zaszłam. A na poważnie, to musiałem się trochę do pracy przyłożyć.... I TO TUŻ PRZED ŚWIĘTAMI!!!!!!! HORRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRR vwdoka Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: hurra 30.04.02, 17:34 no to aldnie wyglada to TWOJE przylozenie sie do pracy czyzbys zajmowal sie badaniami nt "skuteczność i intealigencja forumowiczow" ? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: hurra 30.04.02, 17:16 oooo! nasz zagubiony przyjaciel cieszymy sie bardzo ze nas odweidzasz - jest nam o wiele razniej to milo ze kto o ZYRARDOWIE jeszcze pamieta :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś