babsi13 24.10.09, 20:17 kto buduje jeszcze w Kobyłce (za wyjątkiem Azyla i Mazurków)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysiaczek_tuztuz Re: deweloperzy w Kobyłce 24.10.09, 21:19 z tego co wiem jest jeszcze: -Ziółkowski, -Phuartex, -Ars developer czyli Bguszewski, -Jurtex Zreszta na tym forum był już kiedyś poruszany ten temat, jak odnajdę to wkleję linka :) Odpowiedz Link
babsi13 Re: deweloperzy w Kobyłce 24.10.09, 21:31 dzięki wielkie, tak się wypytujuję bo chce w Kobyłce kupić mieszkanie, ale niestety przeważnie pośrednicy się wkręcają w interes jak szukam po internecie;-/ (nie chcę płacić prowizji praktycznie za nic - za te pieniązki które krzyknął mi ostatni pośrednik to wykończe sobie łazienke:-) Odpowiedz Link
wykopalisko Re: deweloperzy w Kobyłce 26.10.09, 11:06 Jest jeszcze Jan Sobański - buduje przy ul. Hallera. Odpowiedz Link
babsi13 Re: deweloperzy w Kobyłce 26.10.09, 21:46 Dzięki wielkie, a masz może do niego jakiś kontakt lub stronę internetową bo niestety na necie nie mogę znaleźć ;-/ wykopalisko napisała: > Jest jeszcze Jan Sobański - buduje przy ul. Hallera. Odpowiedz Link
hela-miki Re: deweloperzy w Kobyłce 07.01.10, 20:19 My kupiliśmy mieszkanie na ul. Żymirskiego od firmy ZOMA. Odpowiedz Link
krzyszb_100 Re: deweloperzy w Kobyłce 14.01.17, 17:48 Szukam jakiejkolwiek informacji na temat dewelopera JSJs.c. Sławomir Godlewski. Odpowiedz Link
kobylka_dom Re: deweloperzy w Kobyłce 19.01.17, 13:19 Ja polecam inwestycję w Kobyłce Osiedle przy lesie Spółki Kobyłka Dom. Miasto Kobyłka jest udziałowcem spółki. Nasza inwestycja obejmuje budowę kompleksu mieszkalno-usługowego, w którym zaprojektowano 84 mieszkania w samy centrum Kobyłki. Obecnie prowadzimy sprzedaż mieszkań w I etapie- planowany termin zakończenia budowy to 30.06.2018 r. Cena brutto za m2 mieszkania jest od 3.600 zł. Cena miejsca postojowego w garażu podziemnym wynosi 13.000 zł. Dodatkowym atutem inwestycji będą lokale użyteczności publicznej znajdujące się na parterze. Tak blisko do Warszawy, a tak daleko od smogu - zadbaj o zdrowie swoje i swojej rodziny. Miasto Kobyłka to: • tylko 17 km do Warszawy; • droga wojewódzka nr 634; • linia kolejowa nr 6 z Warszawy do Białegostoku; • 5 minut pieszo do stacji kolejowej Kobyłka i 20 minut pociągiem do Warszawy Wileńskiej połączonej z linią metra; • autobus linii W przy samym Osiedlu (40 minut do centrum Warszaw); • rezerwat przyrody; • 26% powierzchni leśnej; • szkoły, przedszkola, przychodnia zdrowia, miejski ośrodek kultury, ośrodek jeździecki, place zabaw; • 96 bezpłatnych hot-spotów WiFi; • latem kąpielisko "Glinianki" z plażą, zimą lodowisko; • w pobliżu galeria Wołomin, Centrum Handlowe M1 i Targówek • to cisza, to zdrowe płuca, to dobrze zainwestowane pieniądze. Serdecznie zapraszamy na nasza stronę internetową www.kobylkadom.pl, gdzie można na bieżąco obserwować jak powstaje pośród zieleni Osiedle przy lesie. www.kobylkadom.pl mail: biuro@kobylkadom.pl tel. 693 234 123 Odpowiedz Link