karolasopot 08.06.10, 09:47 Witam, Poszukuje fotografa, który potrafi zrobić zdjęcia "artystyczne". Jestem w II ciąży i chciałabym uwiecznić ten momemnt na ciekawych zdjęciach zwłaszcza z moim pierwszym dzieckiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mocherowakobylka1 Re: fotograf 08.06.10, 10:43 Stanowczo i zdecydowanie POLECAM. "Foto-Elka-Film" Elżbieta Kuczko Kontakt Wołomin, ul. Legionów 19, tel. 22 7875646. Odpowiedz Link
zoltar77 Re: fotograf 08.06.10, 14:25 Witam, jestem zawodowym fotografem specjalizującym się w fotografii ślubnej i portretowej. Chciałbym rozszerzyć swoje portfolio o fotografię rodzinną i ciążową ( zwaną również brzuszkową :) ) dlatego bardzo chętnie wykonał bym taką sesję nawet za darmo. Zapraszam na moja stronę internetowa www.lukaszzielinski.pl. Kontakt (0) 600 210 155 poczta@lukaszzielinski.pl Odpowiedz Link
karolasopot Re: fotograf 08.06.10, 19:17 ok widzę, że miałabym być "królikiem doświadczalnym" :) ale może być to ciekawe doświadczenie. Nie mam pojęcia jak maiłoby to wyglądać. Myślałam raczej o studiu bo jednak jest to trochę intymna sprawa. Jak Pan to widzi? Może proszę pisać na mój e-mail karolasopot@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
sebku1 Re: fotograf 09.06.10, 09:04 Nie znam Pana Łukasza Zielińskiego ale za to dobrze znam resztę poleconych fotografów ich zaletą jest to że mają swoje studio i własny mały plener-dotyczy p.Kuleszy nie wiem jak Foto-Elka, ale po oglądnięciu strony Pana Łukasza widać świeże pomysły i ciekawe podejście do tematu. Powiem krótko, Foto-Elka i p.Kulesza to starzy wyjadacze i żeby nikogo nie obrazić bo mogą się ludziom podobać, jak dla mnie troszkę oklepani. Taka jest moja subiektywna ocena. Skontaktowałbym się z p.Łukaszem i podpytał jakby ta sesja miała wyglądać. Odpowiedz Link
zoltar77 Re: fotograf 10.06.10, 10:21 Witam, broń Boże się nie wystraszyłem, bardzo się ciesze na tą sesję wczoraj cały dzień byłem w rozjazdach i nie miałem okazji odpisać. Proszę sprawdzić skrzynkę mailową, wysłałem Pani wiadomość :) Odpowiedz Link