cotelle24 15.07.10, 16:20 Chciałabym kupić świeżą rybę na obiad. W pobliskich sklepach jedynie mrożona i już nam sie przejadła. czy gdzieś w Kobyłce albo Wołominie znajdę sklep rybny?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogiemslawiena Makro w Ząbkach 15.07.10, 20:46 Od czasu do czasu kupuję tam rybę na sushi i zawsze jest świeża :-) I tania :-) Mają duży wybór. Z tego co wiem, w okolicy nic innego nie ma. Odpowiedz Link
fushigisushi Re: Makro w Ząbkach 17.12.10, 17:46 A gdyby ktoś chciał świeże i dobre Sushi to polecam Fushigi Sushi w Kobyłce przy ulicy Ręczajskiej 11 - wiecej na stronie www.fushigisushi.pl Odpowiedz Link
mariusz.102 Re: Makro w Ząbkach 03.01.11, 11:26 Jadłem w fushigisushi - niestety nie polecam. Z resztą obydwa "bary", bo to nie są restauracje, sushi w Kobyłce są bardzo kiepskie. Nie polecam żadnego. Ale jak już miałbym wybierać to "mniej zły" jest ten przy urzędzie miasta. A szkoda, bo bardzo lubię sushi. Lecz to co tam sprzedają nie ma z sushi dużo wspólnego. Możecie polecić dobrą restaurację sushi w okolicy? W Warszawie mam swoją ulubioną, ale czasem to trochę za daleko. Odpowiedz Link
pacia8 Re: Makro w Ząbkach 18.01.11, 21:41 mariusz.102 napisał: > Jadłem w fushigisushi - niestety nie polecam. > > Z resztą obydwa "bary", bo to nie są restauracje, sushi w Kobyłce są bardzo kie > pskie. Nie polecam żadnego. Ale jak już miałbym wybierać to "mniej zły" jest te > n przy urzędzie miasta. > > A szkoda, bo bardzo lubię sushi. Lecz to co tam sprzedają nie ma z sushi dużo w > spólnego. > > > Możecie polecić dobrą restaurację sushi w okolicy? W Warszawie mam swoją ulubio > ną, ale czasem to trochę za daleko. Nie z godzę się z tą wypowiedzią. Jadłam koło urzędu i faktycznie nie poleciłabym, ale bar sushi na Ręczajskiej serwuje wyśmienite sushi, z dużą ilością ryby, naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić. Odkąd otworzyli fushigi zaczynam się uzależniać od sushi :))) Odpowiedz Link
cage00 Re: świeże ryby - gdzie kupię?? 17.07.10, 09:05 sklepik rybny w Zielonce przy przejeździe kolejowym (po lewej stronie na trasie od przejazdu do Pietrzaków)- pierwsze wrażenie wizualne nie jest najlepsze ale można znaleźć świeżą rybę, drugi rybny jaki znam jest w Wołominie na Legionów w tym samym budynku co policja (skrzyżowanie Legionów i Lipińskiej) Odpowiedz Link
bogiemslawiena Re: świeże ryby - gdzie kupię?? 17.07.10, 10:52 W tym sklepie w Zielonce wybór jest zerowy, mają prawie same mrożonki. Odpowiedz Link
cirrus4 Re: świeże ryby - gdzie kupię?? 23.07.10, 09:58 Przy Kauflandzie w Wołominie postawili budkę gdzie przywożą ryby - swieze, wedzone, mozna wypytac kiedy transport i jest ok. Odpowiedz Link
arek1203b Re: świeże ryby - gdzie kupię?? 21.01.11, 11:04 najblizej to bedzie we Wladyslawowie Odpowiedz Link