Dodaj do ulubionych

Od Kurnika do Pałacu

29.05.13, 10:31
Od dwóch tygodni Wieści Podwarszawskie nie zostawiają suchej nitki na Jaśnie Wielmożnym Panie (na szczęście byłym) Dyrektorze kobyłkowskiego MOKu, a u nas cisza jak makiem zasiał.

> wiesci.com.pl/?f=xml/201321.xml&p=4
> wiesci.com.pl/?f=xml/201322.xml&p=2
Obserwuj wątek
    • adam.adamowicz Re: Od Kurnika do Pałacu 29.05.13, 21:05
      Nie czytam tak opiniotwórczego szmatławca jak wieści,a teksty pana Chrzanowskiego "redaktora" naczelnego pisane na zamówienie tej ekipy są po prostu żenujące.
      Tobie proponuję napisanie peanu ku czci pana "redaktora" oraz nie zapomnij też o paniach Ja-Ła-Ja,"świetnie" Ci to wychodziło wczesnej trenuj dalej,trening czyni mistrza.
      • kobylka34 Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 06:42
        Wszyscy wiedzą,że właścicielka gazety to sąsiadka burmistrza,komentarze są zbyteczne!!!
      • damyk1 Re: Od Kurnika do Pałacu 31.05.13, 10:51
        No właśnie a jedyna słuszna gazeta "Kobyłczanin" coś kiepsko działa od paru dni...
        Skoro gazeta ujawniła cos o nie prawidłowościach to teraz jaki szok dla wszystkich i oskarżanie redaktorów itp... Jak to samo robi "opiniotwórczy" szmatławiec Kobyłczanin to spoko a jego redaktorzy to ludzie na poziomie a w Wieściach to już teraz zdeptać redaktora bo napisał cos niewygodnego... zrobił dokładnie top samo co robi kobyłczanin
    • mietoo Re: Od Kurnika do Pałacu 29.05.13, 21:37
      Kampania wyborcza AD 2014 powoli rusza z kopyta
      • gatou Re: Od Kurnika do Pałacu 29.05.13, 23:58
        Nie od dziś wiadomo że WP to szmatławiec z artykułami na zamówienie , a polityka redaktora jest naprawdę poniżej krytyki . Ciekawi mnie ile pan redaktor na boku pieniędzy zainkasował i to właśnie nadaję się do CBA .
    • postnihilism Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 08:09
      Ciekawe.... www.powiat-wolominski.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=814
      • adam.adamowicz Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 08:40
        Z komunikatu - "Zakres zgłoszenia nie dotyczy pracowników Starostwa Powiatowego w Wołominie" - ale przecież starosta kłamie,pan "redaktor" Chrzanowski swoje wie.
        • 11111 Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 10:01
          Wg Wieści pałacem zajmował się brat-inżynier naczelnego koguta, a on w Starostwie nie pracuje.
      • 11111 Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 10:54
        > powiat-wolominski.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=814

Mam nadzieję, że pan starosta będzie konsekwentny i poinformuje CBA oraz prokuraturę o drugiej części artykułu, zwłaszcza, że tym razem sprawa dotyczy jego pracownika.
        • adam.adamowicz Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 11:32
          Wieści z "redaktorem" na zamówienie mają złe informacje odnośnie brata, a może chodziło o kuzyna, albo szwagra , a może zięcia - krąg można dowolnie powiększać .Zastanawia mnie czemu zawiadamiać organy ścigania ma starosta, a czemu w takim razie nie zrobił tego burmistrz p. Roguski lub jego prawa ręka sekretarz UM p.Jaźwińska albo trzecia z paczki
          p. dyrektor Głębicka. MOK jest jednostką działająca w Kobyłce, przecież CBA już bywało w naszym UM za kadencji pana RR i co nie poinformowano ich o "nadużyciach" - przecież to przestępstwo,czyli rządzą Kobyłką ludzie łamiący prawo.
          Nie wiem czy zrozumiałeś 11111 - jeżeli nie to pisz lepiej te swoje peany i nie wypisuj głupot bez pokrycia, bo zejdziesz do poziomu reprezentowanego przez "redaktora" z fermy drobiu.
          • damyk1 Re: Od Kurnika do Pałacu 31.05.13, 10:54
            adam.adamowicz napisał:

> .Zastanawia mnie czemu zawiadamiać organy ścigania ma starosta, a czemu w tak
            > im razie nie zrobił tego burmistrz p. Roguski lub jego prawa ręka sekretarz UM
            > p.Jaźwińska albo trzecia z paczki

Dlatego że jakbyś czytał dokładnie to zrozumiałbyś że sprawa głównie dotyczy pałacu w Chrzęsnem a Roguski nic do tego nie ma...
    • kobylka34 Re: Od Kurnika do Pałacu 30.05.13, 14:19
      @11111 ja nie chcę prorokować,ale jeżeli przy okazji wyjdą wszystkie afery z UM to jeszcze będziesz musiał odwiedzać R.R za kratkami.A miało być tak pięknie;wystarczyło żeby społeczeństwo łyknęło fałszywą bajeczkę we Wieściach Podwarszawskich.
      • closh Re: Od Kurnika do Pałacu 03.06.13, 11:00
        Jak tyle wiesz to sam złóż zawiadomienie
        • kobylka0 Re: Od Kurnika do Pałacu 04.06.13, 11:40
          p,Adam Adamowicz to były pracownik UM zwolniony dyscyplinarnie z pracy
          • adam.adamowicz Re: Od Kurnika do Pałacu 04.06.13, 14:11
            kobylka0 napisała:

> p,Adam Adamowicz to były pracownik UM zwolniony dyscyplinarnie z pracy

Nigdy nie byłem i nie jestem pracownikiem żadnego UM, ani żadnej jednostki samorządowej i Bogu dzięki.
            Pracować z ekipą pana RR i pod jego kierownictwem to horror.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka