peggybrown2 30.08.09, 22:34 Słyszałam, że coś ma być. Jeśli ktoś wie cokolwiek to proszę o informacje ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
projekt74 Re: Festyn w Nadmie? 31.08.09, 17:40 Festyn w Nadmie odbędzie się w dniach 12 – 13 września przy ul. Poziomkowej róg Starej. Mam nadzieję, że ta impreza na zakończenie wakacji już na stałe wpisała się w kalendarz imprez w Nadmie i w przyszłym roku również odbędzie się w tym samym miejscu i podobnej porze roku. Serdecznie zapraszam i życzę miłej zabawy, Marek Brodziak Odpowiedz Link
projekt74 Re: Festyn w Nadmie? 05.09.09, 21:27 Przypominam, że w dniach 12 – 13 września przy ul. Starej róg Poziomkowej w Nadmie odbędzie się festyn na zakończenie wakacji. Wśród licznych atrakcji przewidziane są karuzele, koncerty, konkursy, ogródki gastronomiczne. W sobotę zagrają takie zespoły jak: VICTORIA, DIADEM, WEEKEND, MEGA DANCE, AVANTI, DŻAGA – SOBOWTÓR DODY, BLUE BOYS, a o godzinie 21:30 będziecie Państwo mogli podziwiać pokaz pirotechniczny. Natomiast w niedzielę czas umili nam zespół SILVER i PARADOX. Serdecznie zapraszam i życzę miłej zabawy, Marek Brodziak Odpowiedz Link
projekt74 Re: Festyn w Nadmie? 18.09.09, 09:49 Jak to mówią "jak nas widzą, tak nas piszą." http://www.kurierwyszkowski.pl/choc.html Biorąc pod uwagę treść tego artykułu oraz przebieg imprezy chciałbym dowiedzieć się, czy jest sens organizowania podobnych imprez plenerowych w Nadmie? Dodam tylko, że osobiście impreza bardzo mi się podobała, ponieważ jako stosunkowo młody stażem mieszkaniec Nadmy mogłem poznać swoich sąsiadów, z którymi często mijałem się na ulicy i nie miałem pojęcia jak się nazywają, a także mogłem wymienić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi naszej miejscowości, gminy, powiatu, województwa, kraju, kontynentu, świata, a nawet wszechświata. Pozdrawiam, Marek Brodziak Odpowiedz Link
marice78 Re: Festyn w Nadmie? 19.09.09, 18:55 Panie Marku! oczywiście, że jest sens organizowania takich imprez :-) tylko ... pozwoli Pan, że podzielę się swoimi spostrzeżeniami. Po pierwsze: brakowało mi "profesjonalnej" ochrony lub patroli policji/straży miejskiej (którą gmina Radzymin posiada). Drugiego dnia było już lepiej. Wydaje mi się, że sama obecność "mundurowych" ostudziłaby znacznie tych "mafiozów na rowerach", których pokaz zmuszeni byliśmy obejrzeć podczas pokazów pirotechnicznych. Ktoś może mi zarzucić, że Nadma to nie pępek świata i że nie można paraliżować pracy służb mundurowych gminy Radzymin w czasie trwania takiego festynu ... ale takie jest moje pierwsze spostrzeżenie. Po drugie: tych budek z piwem było jednak troszkę za dużo, zwłaszcza że był to festyn rodzinny i dzieci nie brakowało. Poza tym jak zaobserwowałam część uczestników i tak delektowała się wodą ognistą o przezroczystej konsystencji przyniesionej ze sobą. Reszta super! bardzo mi się podobała, tak jak i moim znajomym, którzy specjalnie przyjechali do mnie z woj.kujawsko-pomorskiego i za rok też przyjadą :-) Panie Marku! za ogarnięcie wszystkiego duża pochwała i tzw."szacun" od radnego z Golubia-Dobrzynia! BRAWO :-) Odpowiedz Link