amphetaminekillsme 09.01.04, 00:20 yoo!!!Wszyscy którzy lubicie ubarwić sobie życie piszcie!!! Ja jestem fanem białego szaleństwa(jestem z łodzi , a tu materiał jest dobry i tani-spadek po OŚMIORNICY) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xil Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 09:19 >Ja jestem fanem białego szaleństwa okropny shit czlowieku, nawet nie wiesz jak bardzo speed rozwala czlowieka, powiem tyle, znam mnustwo ludzi ktorzy marnowali sobie zycie przez speeda, nie przez brownika ale wlasnie przez "biale szalenstwo"... lepiej palic ziolo i olac tfarde, ja tam juz nie chce wiecej nic oprocz trawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g4lv4 Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.acn.pl 09.01.04, 10:13 jebaj speeda....dropsy zreszta tez do (_(_)....only <ganja>.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xil Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 02:48 no dorzucilbym do tego jebaj wode i byloby spx ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
amphetaminekillsme Re: WrAżEnIa Po Dragach 10.01.04, 12:01 Xil chyba masz rację że to shit, ale ja wychodzę z założenia: "co mnie nie zabije -to mnie wzmocni :-) ) niestety zwała po łajcie jest nie do zniesienia, szczególnie czuję to teraz- 1,25g to chyba za dużo na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xil Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 23:14 heh to napewno nie wzmocni a zabic moze.... wiesz ja tam poprostu nie przedalem za amfa nigy, fakt ze podobalo mi sie jak ja bralem ale bardzo mnie wkurzalo ze nie moge spac itd. do tego po wiekszych ilosciach mailem koszmarne zejscia i pierdziele to... ale to ze to straszne gowno zobaczylem po ludziach ktorzy tego uzywali full, jeden gosc odemnie przedawkowal jakis zanieczyszczony towar, 2 ze szkoly pratycznie zwariowal, mial jakies psychozy paranoje itd. wogole nie ten sam czlowiek, wogole nie wiedzial co robi, szedl i zrzucal z siebie ubrania, buty... skakal, szalal itp. poprostu jak to zobaczylem to wymieklem... naprawde lepiej z tym skonczyc poki czas... pozdr. ps. tylko ziele przyjaciele :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galwa Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.acn.pl 05.05.04, 21:04 hm....xil...czy ja cie znam? ;P orass...wódzia dobra....tylko w odpowiednich ilosciach....no i w moim przpadku broń boze nie meiszana z jointami....bo sie do dla mnie źle konczy (w zasadzie dla mojego żoładka ale mniejsza o większosc ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo163 Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: 5.2.* / 213.46.162.* 10.01.04, 20:30 ZADNYCH DRAGOW OD 6 MIECHOW!! JESTEM Z SIBIE DUMNY!!!!!!!! NIE CIAGNIE MNIE DO TEGO WCALE BO TO WSZYSTKO TO GOWNO!!! LEPIEJ PIWO Z ZIOMKAMI NA TO KATO SOBIE WYPIC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.protonet.pl 09.02.04, 18:31 pablo Congratulatnions !!!!! ja tez nic od 8 miechów nawet faje rzucialam ( 3 miechy) czasami wodki sie napije ale jest w porzo ... nie sztuka w koncu spasc na dno sztuka jest sie podniesc pozdrawiam wszystkich którym sie udało :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mool Mam dziwne stany po bialym szalenstwie :-/ IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 19:52 witam hehe widze ze tu ludzi zejscie nauczylo pokory:) i bardzo dobrze mnie to wcale nie ruszalo nocka zarwana co to jest da sie zyc w szkole odsypialem poprostu kochalem biale!! pan speed pokazal mi mnie takiego jakim chcialem byc! no i to mi sie bardzo podobalo poza tym moglem biegac cala noc na malej dawie (dobry towar ruszal mnie zaje....) no ale zrobilem sobie miting na baletach piatek sobota (do niedzieli niee dotrwalem) :/ dwie nocki zarwane sporo bialego (jak dla mnie to az za wiele)!! no i nie wiem czy trafilem na gowniany(z dodatkiem "psychotropa") czy mialem psychoze:( wczesniej jak bralem od sprawdzonego kolesia to nigdy mi nie zrylo a ten tym po na baletach dilowal jakis taki podejrzany mi sie wydawal (moze sam sobie wkrecalem bo sam nie bralem bralem z 2 kolesiami) no i koniec piatek latalem najlepiej na balecie (zawsze mnie zaje.. bierze:) a soboyta to juz klin wydawalo mi sie ze mnie obgaduja wytkaja cpun!! alkoholik!! pisze sesesmana slysze jak by mi ktos mi za glowy kur.. czytal!! przypieerdolil bym mu ale nie wiem czy sie obrucic bo jeszcze moze on mi przypier... poprostu rozne dziwne styki h... wymieklem mowie kolesiowi ze ze mnie obgaduja itd... a on rama i mi jeszcze pokazuje widzisz wlasnie o tobie gadaja wkreca mi okrutnie pedal jeden!!! zalapalem takiego styka ze z baletu zwialem wracam znow to slysze!!! widze cos czego w realu niee ma pelno roznych stykow!! (wczesniej mialem tylko zwidy takie ze niby cos widze ale tego nie ma ale to mnie wczesniej nie dopindalalo tiko rame mialem jakie to fajne ze niee ma nie balem sie ) w koncu po katiuszach dochodze do domu leze w wyrze i znow styki nawet nie wiem kiedy zasnelem ale rano obuddzilem sie przez jakis koszmar przeje...!!! jeju 4 dni mialem dziwne stany po amfetminie no ale naszczescie to mnie wiele nauczylo:) wiem ze nie bede tego bral max to pixsy :) no bo ba nie ma jak :] (polecam shery:) oki to tyle z moich stanow po amfetaminie:) powiem szczerze juz wiecej nie bede bral koles zaprawiony (cpa to gowno juz praiw 2 lata wyglada jak wymoczek policzki mu sie zapadly ogolnie marnie wyglada zaszywa sie w domu w pracy i tam ciagle cpa!!! nic poza tym jego rozrywka?? cpanie!! swiata poza tym nie widzi!! laske znalazl przez te swoje zaejefajne gadki na spidzie:) no ale krotko trwalo szczescie nie cpal kilka dni:( tera razem cpaja:( jak bralem od niego ostatniego wora przed tym baletem jak mi zrylo to az zal mi sie jej zrobilo no ale sama wie co wybiera ma juz swoje 16nascie lat!! cyna chlopak stary 21 latek kasiasty ale h... z takim chlopakiem wiecz nie zacpany!! nigdy na liht niee wychodzi na miasto zawsze zaprawiony!! znow mi sie wkreca :/ nie wiem dlaczego lubie mowiec o sobie i o innych zyciu chyba poprosttu zyciowy chlopak jestem:) a wlasnie zlapalem sie za zjebane odskocznie tylko i wylacznie dlatego ze mialem przejebanye dziecistwo!! wwszystkiego mi brakolwalo!! powaznie wszystkiego do 15 roku zycia zajadalem sie chlebem z margaryna bo bida w domu byla:( myslalem ze jak z biedy wszylismy to juz nie bede potrzebowal odskocznino ale to jest h... prawda (jak ktos chce porozmawiac o zyciu to z checia poklikam:) boli mnie to dlaczego to mnie spotkalo dlaczego ja mialem taka biede?? dlaczego ojca w tak mlodym mym wieku zabraklo?? dlaczego szkola mnie nie chciala?? dlaczego mnie inni nie tolerowali?? dlatego ze bylem biedny?? ze ze szkoly sie zrywalem?? ze zylem na krawedzi?? a jak kur... mialem zyc?? przy takim starcie co ja mialem wcale zycia chciwie nie potraktowalem mam tera 19 latek zarabiam na legalu 2 razy tyle co moja mama i wcale sie tym niee chwale!! szkul nie mam wyjebanych bo wiele sie czynnikow na to zebralo:( no ale nie bede tu o nich pisal!! powiem tyle wiem co to zycie!! i wiem jedno odradzam BIAŁE SZALEŃSTWO!! WYPADŁEM Z KULIGU I WCALE NIE ŻAŁUJE:) pozdrawiam ludzi latajacym po bialym i zaramem odradzam to gowno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mool Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 20:00 hoho tera zobaczylem jak sie rozpisalem (jak pisalem niee bylo widac ze az tyle tego:) przeczytajcie to i powiedziec co myslicie:) dalej moge sobie raz kiedys zapodac?? czy lepiej odstawic to gowno w kat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.protonet.pl 09.02.04, 20:53 tzn czytałam twoje wywody po łebkach.. no kazdy miał jakies powody by brac kazdemu czegos brakowało i szukał tego wszedzie no cóz nie rozumiem jak mozesz pozdrawiac ludzi jakby popierasz to nadal a zarazem odradzasz to gówno.. zastanów s ie bo chyba jeszcze jestes cpunkiem?? ja odradzam ci ponowne zazycie.. albo rybka albo akwarium nie wiem ...ale w moim przyadku to znów wejscie w nałóg..pozdrawiam i odradzam ci tego i szalec i miec korbe mozna miec bez tego oczywiescie zalezy tez jakim sie jest człowiekiem :))))))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mool Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.04, 21:46 spoko ze jest forum kazy mowi to co (lubi:) chce powiem tam mialem inny start niz wiekszosc z ludzi zycie mi dalo po pysku sam nie wiem po co bralem!!:/ a pozdrawiam tych ludzi bo chce!! wywyszasz sie tym ze niee bietrzesz??!! dlaczego mam ich niee pozdrawiac??!! najgorszy cpun tez czlowiek!! jak ktos sobie czegos nie uswiadomi ( ze koniec, to nie ma sesnu, te dragi moga zabic!!) to pogadac kazdy sobie moze ze to zle beeee!! jak ktos sobie sam nie uswiadomi to wszyscy inni sa tylko tlem moga mowic a po tym co bierze to splywa!! do nalogo to mi jeszcze daleko:) poza tym wszystko jest dla ludzi tylko z mumiarem oj!! niee zgodze sie ze mozna miec takie stany bez tych wszystkich specyfikow ktore mamy w szarej strefie powaznie takie stany jakie ma czlowiek zacpany nie da sie bez tego miec chyba malo wiesz (bez obrazxy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.protonet.pl 10.02.04, 21:39 kochanienki..nie wywyzszam sie tym ze nie biore , grząłam kiedys i swoje wiem ..pozdrawiaj sobie kgoo tam chcesz.. ja pierdole(trzeba dosadnie powiedziec) cały ćpunski swiat..aha i nie czarujmy sie ze ćpun to człowiek bo jest on pozbawiony godnosci i w ogóle oczywiscie tez trzaba brac wzglad na to w jakim jest zaawansowaniu...widze ze uzyweczki ci nadal imponuja podobno umiesz(łes) je tak doskaonale dawkowac a co do halunów na zjezdzie . czy na grzybach , lekkosci i kolorowych obrazów - mozliwe dla ciebie nie sa do zastapienia dla mnie sa ..wole robic inne rzeczy i miec z tego jazde niż zryty łeb.. przykre jest to ze masz wokół siebie "szara strefe" co rozumiem ze szarych ludzi wokół siebie i szkoda ze tylko odlot czujesz w tym gównie..no ale skoro twoja pełnia szczescia sa te super stany i niczego wiecej nie potrzebujesz to dobrze.. kazdy sobie rzepke skrobie.. a tobie dalej tak Umiejetnego dawkowaniai pełni szczescia( chociaz po całym liscie przypuszczam ze niuchasz niezle i dekiel masz juz niezle wyczyszczony :))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mool Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.04, 22:12 i znow jestes w bledzie :))) postaram sie cie z niego wyprowadzic :P > kochanienki..nie wywyzszam sie tym ze nie biore , grząłam kiedys i swoje i bardzo dobrze (nie ma czym!! napewno nie tym gownem?? to stacza od tego sie zaczyna rowna pochylnia oczywiscie prowadzaca w ....) wiem ..pozdrawiaj sobie kgoo tam chcesz.. ja pierdole(trzeba dosadnie > powiedziec) cały ćpunski swiat... dobrze ze juz o tym wiesz:))) wczesniej tego niee okazywalas : / > nie czarujmy sie ze ćpun to > człowiek bo jest on pozbawiony godnosci i w ogóle oczywiscie tez trzaba > brac wzglad na to w jakim jest zaawansowaniu... i tu sie znow niee zgodze!! skad ty wiesz ze ktos jest pozbawiony godnosci??!! ja ci powiem ze kazdy godnos swa ma!! nie ma czlowieka ktory zrobi wszystko!!! kazdy ma jakos zachamowania!!!(czlowiek moze zabic bez mrugniecia okiem i ten sam czlowiek moze juz nie przelknac jumy lub czegos innego bo jego "godnosc" mu na to niee pozwala skad wiesz co w jego glowie siedzi??!! haaa zara powiesz ze nie wiesz a wic wlasnie na jakiej podstawie mowisz ze ktos jest pozbawiony godnosci??!! kazdy jakas ma malo wazne ze ostro zryta ale ma swoja i tylko wlasna:) >...widze ze uzyweczki ci > nadal imponuja podobno umiesz(łes) je tak doskaonale dawkowac bylem bardzo pojetnym uczniem szybko zalapalem co i ile ale zawsze mi czegos brakolwalo ( taki juz jestem za malolata niee dojadalem wiec juz tam mam jak z jedzeniem syty?? tak to niee szkodzi zjem troszke na zapas zeby potem na glodniaka nie chodzil i nie szukal jedzenia bo moze go w domu akutrat nie byc takie to czasy:) >a co do > halunów na zjezdzie . czy na grzybach , lekkosci i kolorowych obrazów - > mozliwe dla ciebie nie sa do zastapienia dla mnie sa ..wole robic > inne rzeczy i miec z tego jazde niż zryty łeb.. podziel sie zemna swa wiedza bede bardzo wdzieczny:) wtedy mozesz byc pewna jak bedzie tak jak mowisz to juz nigdy nic nie wezme > przykre jest to ze masz wokół siebie "szara strefe" co rozumiem ze > szarych ludzi wokół siebie niee niee niee!!! "szara strefa" jest to dla mnie zycie na grancy prawa (oszukiwalem poprostu walowalem tez kradlem radzilem sobie jak tylko moglem:( biede mialem w domu straszna nic nie mialem nawet ciepla w domu i niee chodzi mi tu o milosc tylko o ta w zimie!!:( zycie przez te walowanie mialem bardzo kolorowe zawsze cos sie dzialo choc wolal bym normalne jak cala masa pospolusow ) szkoda ze tylko odlot czujesz w tym > gównie..no ale skoro twoja pełnia szczescia sa te super stany i niczego > wiecej nie potrzebujesz to dobrze.. kazdy sobie rzepke skrobie.. skrobalem ja tym co wyzej napisalem choc tak nie chialem!! bolalo mnie to co robilem ale co robic mialem?? mialem tylko 14 lat za mlody bylem zeby prace choc dorywcza sam sobie znalesc!!! tera sobie ja zalatwilem i osoby co mi prace daja sa bardzo zadowolone bo mam dobra reke do roboty nie jestem obibokiem!! choc to mozna wywnioskowac z tego co pisze ale tak wcale nie jest!! powaga i nie musze tego gowna brac zeby zycie moje mnie cieszylo smieszylo!! to jest tylko odskocznia raz kiedys na imprezie!! wielu bierze sporo w tygodniu w szkole w domu w pracy w chwilach wolnych wcale sie tym nie tlumacze ale wiem ze jak nie chce to nie biore i juz nie bede bral amfy!! co innego moze tak max to ex > a tobie dalej tak Umiejetnego dawkowaniai pełni szczescia( chociaz po > całym liscie przypuszczam ze niuchasz niezle i dekiel masz juz niezle > wyczyszczony :))) pozdrawiam raz sobie tak podawkowalem przez ten brak w umiaru niee tylko wi jedzeniu tak na zapas to mnie gubi!! ale dobrze sie stalo bo raz mi zrylo i juz wiecej nie zryje bo naprawde strasznie bylo chcilem sie ........:( ale moja psycha napewno nie jest az tak zryta ze wlaczyl sie hamulec :) i tez pozdrawiam bardzo serdecznie:)) _______________________________________________________________________________ tera to max to smail:] choc i nad tym bede sie 4 razy zastanawial zanim wezme Odpowiedz Link Zgłoś
ivan_szczecin Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! 04.03.04, 22:24 mool, wponsiu z ciebie ziomek a mowie tak bo mi siebie samego przypominasz :) Mam 26 lat prawie i mieszkam za grnica tak mi sie speed podobal ze musialem sie ewakuowac... zaczalem rozpracowywac proch jak milem ze 16 lat chyba (1994 rok) z kolesiem 2 lata mlodzym, wporzadku z niego ziomas, najlepszy koles ale on zaczal robic browna i sie ztoczyl strasznie... ale zamkneli go na dwa kalendarze w jakims nie najgorszym mamrze i tera jakos wychodzi w lato. ja przyjezdzam i znowu bedzie kolorowy zawrot glowy na proch przez dwa miechy.. Nie zrozum mnie zle, wole zeby wciagal white'a niz znowu sie wpierdzielil w here... Many wyskoczyl z 8-mego pietra i przezyl tylko stracil sledzione, twardy zawodnik bez lipy najtwardszy many jakiego ziemia chyba nosi. Klijent napirdzielal 2 gramy amfy i jeszcze palil browna ze musialem go podnosic z ziemi i chodzic z nim zeby zapasci nie dostal czaisz? jak chcecz to mozemy pogadac. PS : nie dmuchaj prochu ostro dwa dni pod rzad bo albo ci pukawa stanie albo bedziesz mial schizy przesladowcze, stara ci pod drzwiami podsluchuje albo kolesie cie obgaduja pod oknem, kminisz te klimaty na pewno. Pozdro Szczecin i reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mool Re:Moje dziwne stany po amferaminie~~! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.03.04, 22:19 hejka z przyjemnoscia porozmawiam z kims z klimatu:)) zapodaj mi na emeila swoj nr gg tak bedzie najwygodniej chyba ze wolisz meilowac lub na forum rozmawiac :)) smail@gazeta.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sita_atlantis Re: Mam dziwne stany po bialym szalenstwie :-/ 17.05.04, 09:58 Mool = Smail=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.s. Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.cjb.net / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 09:51 Tylko i wyłącznie psychodeliki(i piwko ew. winko), poznawać inne wymiary a spid nie zmienia rzeczywistości tylko człowieka brr. Psychodeliki - rzeczywistość bajeczka. Spid - rzeczywistość koszmarna bajka. Ale co kto lubi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: 194.9.223.* 11.02.04, 11:35 szkoda zdrowia, jak coś może byc dobre jak jest tanie jak kubek knorra. Trzeba brać przykład z pięknych i bogatych a nie niszczyć sobie zdrowie szajsem dla biedoty. Całe US i UE wciąga coke i stoją twardo na nogach z kasą w kieszeni a u nas młodzież wypala sobie mózgi i coraz większa dolina. Młodzi, nie wciągajcie syfu bo ten kraj nigdy się nie pozbiera płacąc socjalne na wypalone mózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyslekta Re: WrAżEnIa Po Dragach 11.02.04, 19:57 siemka wszystkim :) maj mam dla ciebie dobry pomysl na interes zostan dilerem :) koki u nas nie ma a wic jest i w cenie przyniesz sobie sporo oczywiscie to byl glupawy zart lepiej zosnat przedstawicielem goracych kubkow:) postawisz polakow na nogi :) to tez byl glupawy ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmen Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 23:06 kiedyś ćpałem stare czasy ale teraz kochana młodzierzy błagam was nie dotykajcie żadnego świnstwa to tylko chwila przyjemnosci i to pozornej przyjemnosci a pózniej prowadzi na cmentarz moi kumple już nie żyją a Ci co byli wstanie wcześniej przerwać to jakos im sie poukładało --w głowie przedewszystkim -- błagam pomyślcie o przyszłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skejtka17@op.pl Re: WrAżEnIa Po Dragach IP: *.udn.pl 07.04.04, 20:00 hej ja też jestem fanką białegoszaleństwa hehe oby tak dalej jak cosik to pisz do mnie na gg 3098438 narcius Odpowiedz Link Zgłoś