Dodaj do ulubionych

Nowosc...!

01.04.11, 16:42
Poczawszy od czerwca 2011 (od 76-rocznicy powstania AA) zmieniona zostanie nazwa AA (Anonimowi Alkoholicy), na UA (od "universal anonymous" uzaleznien). Argumentuja to tym, ze program ten, ktory powstal od Anonimowych Alkoholikow jest programem uniwersalnym i obejmuje wszystkie uzaleznienia...
Mysle, ze to dobry pomysl, bo jednoczy wszystkich zarowno tych trzezwych, jak i tych nie pijacych jeszcze nietrzezwych...!
A...
Obserwuj wątek
    • ela_102 Re: Nowosc...! 01.04.11, 17:28
      Tutaj też nowość w podejściu do depresji ;-)
      Anti Depression video

i jeszcze słyszałam, że dziś można bezkarnie wypić ................. sok bananowy ;-)
      • aaugustw Re: Nowosc...! 01.04.11, 17:35
        Fajna ta rodzinka, a wszystkie podobne do mamy...! ;-)
        No tak, Ciebie trudno zrobic na "szaro"...!
        Ale co do picia... - ja juz potrafie kontrolowanie pic...!
        Za kazdym razem przed wypiciem kontroluje zawartosc szkla...! ;-)
        A...
        ____________________________________________________.
        ela_102 napisała:
        > Tutaj też nowość w podejściu do depresji ;-)
        > Anti Depression video
        > i jeszcze słyszałam, że dziś można bezkarnie wypić ................. sok banano
        > wy ;-)
        • ela_102 Re: Nowosc...! 01.04.11, 17:55
          Za kazdym razem przed wypiciem kontroluje zawartosc szkla...!

Ja kontroluję podobnie ;-)
          Ostatnio wprowadziłam pewne udogodnienie, jak moja szklanka zmieni miejsce, lub zniknie mi z oczu na jakiś czas, biorę czystą. Wąchanie zawartości wśród ludzi nie wchodzi w rachubę ;-)
          • aaugustw Re: Nowosc...! 01.04.11, 18:35
            ela_102 napisała:
            > Ostatnio wprowadziłam pewne udogodnienie, jak moja szklanka zmieni miejsce, lub
            > zniknie mi z oczu na jakiś czas, biorę czystą. Wąchanie zawartości wśród ludzi
            > nie wchodzi w rachubę ;-)
            ____________________________________.
            Mam podobnie z tym, ze odchodzac od stolu
            zawsze pozostawiam pusta szklanke...
            A teraz uciekam stad na Mityng AA, aby "otrzezwiec"...! ;-)
            A...
            • yuraathor Re: Nowosc...! 01.04.11, 21:00
              ludzie sensacja,
              przed chwilą agencje podały ze AA zostało wpisane na listę najbardziej niebezpiecznych sekt.
              CBŚ czy CBA zaplombowalo pomieszczenia BSK, jutro wkraczaja tam inspektorzy wszelkich mozliwych urzędów. trwają aresztowania na dużą skalę. działacze i aktyw prawdopodobnie zostaną internowani w Gołdapii
              • deoand Re: Nowosc...! 01.04.11, 23:28
                i wysłano miedzynarodowy list gończy za słynnym guru sekty nijakim gustem aa a sektę rozpracował słynny agent wolf który udał sie na zasłużony 9 miesięczny urlop zdrowotny . Z dobrze poinformowanych źródeł wiadomo , ze agentka -
                • ela_102 Re: Nowosc...! 02.04.11, 10:17
                  Do mnie o 6 rano przybyli z CBŚ, ale uprzedzona przez pracującą tam wysoko bratową,
                  za jej wskazówkami zrobiłam w domu, wypożyczając z tutejszego teatru odpowiedni sprzęt "szybką melinę" i tuż po "puk puk" drzwi otworzył wcielając się w rolę pijanego w sztok "Zdzisława" Jarek, przedstawiając mnie jako swoją żonę "Irenę".
                  Uznali to za niewłaściwe rozszyfrowanie anonimowości jaraselowej i pojechali dalej ;-)
                  • aaugustw Re: Nowosc...! 02.04.11, 13:07
                    ela_102 napisała:
                    > Do mnie o 6 rano przybyli z CBŚ...
                    _____________________________.
                    U mnie tez byli... - Bylem na Mityngu
                    A... ;-)
                • aaugustw Re: Nowosc...! 02.04.11, 13:10
                  deoand napisał:
                  > i wysłano miedzynarodowy list gończy za słynnym guru sekty nijakim gustem aa...
                  _________________________________________________________________.
                  ... aale list ten byl tak anonimowy, ze nikt nie wie co na nim bylo napisane...(!?) :-o
                  A...
    • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 10:03
      aaugustw napisał:

> Poczawszy od czerwca 2011 (od 76-rocznicy powstania AA) zmieniona zostanie nazw
      > a AA (Anonimowi Alkoholicy), na UA (od "universal anonymous" uzaleznien). Argum
      > entuja to tym, ze program ten, ktory powstal od Anonimowych Alkoholikow jest pr
      > ogramem uniwersalnym i obejmuje wszystkie uzaleznienia...
      > Mysle, ze to dobry pomysl, bo jednoczy wszystkich zarowno tych trzezwych, jak i
      > tych nie pijacych jeszcze nietrzezwych...!
      > A...

a podobno to ma być uniwersalne dla wszystkich uzależnień Miszczu .....natomiast Ty z uporem maniaka bredzisz o pijących, niepijących, trzeźwych , ale jeszcze nie dośc trzeźwych itd.....to gdzie ten uniwersalizm uzależnieniowy ?...... czyżby abstynent od urodzenia też był nietrzeźwy?.....ojoj. aj waj. szalom. spotkamy ssię może kiedyś Miszczu , pod ścianą płaczu. Ty bedziesz tę ścianę malował , ja sprzątał dziedziniec
      • aaugustw Re: Nowosc...! 03.04.11, 11:05
        wolfigen napisał:
        > .....to gdzie ten uniwersalizm uzależnieniowy ?......
        > czyżby abstynent od urodzenia też był nietrzeźwy?.....
        _____________________________________________.
        Wolficku, odpowiadam z cala powaga:
        Program ten jest uniwersalny i jest on tylko sugestia...!
        Kazdy z nas ma swoj charakter, ale nie kazdy z nas ma
        ochote, (np.) zrobic szczery, prawdziwy, gruntowny i
        odwazny obrachunek moralny...!
        Dlaczego mialby to kto robic - zapytasz...?
        Dlatego, zeby zyc jak czlowiek, bo kazdy czlowiek popelnia
        bledy i ma swoje slabosci, instynkty, sklonnosci, ktore ulegaja
        z uplywem czasu wypaczeniu... - To dotyczy WSZYSTKICH...!
        Czesc z tych "wszystkich" (ta mala czesc), ktora w to uwierzy
        zostaje uratowana...!
        A...
        • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 15:26
          aaugustw napisał:

>
          > Czesc z tych "wszystkich" (ta mala czesc), ktora w to uwierzy
          > zostaje uratowana...!
          > A...

AAlbo uniwersalny , dla wszystkich uzależnionych,, AAlbo uniwersalny wedle Twego i kolesi widzimisie....a to zupełnie inna bajka Miszczu
          • aaugustw Re: Nowosc...! 03.04.11, 17:00
            wolfigen napisał:
            > AAlbo uniwersalny , dla wszystkich uzależnionych,, AAlbo uniwersalny wedl
            > e Twego i kolesi widzimisie....a to zupełnie inna bajka Miszczu
            ________________________________________________________.
            Uniwersalny, jak ta nasza piekna, niebieska planeta i jak ten caly nasz
            wszechswiat... - On jest dla wszystkich...!
            Nie wszyscy jednak potrafia - z wlasnego wyboru - na niej i w nim byc szczesliwi...!
            Nie wszystkim dana jest ta swiatlosc i rozwoj duchowy...!
            A ta nasza ziemia, ten nasz caly wszechswiat...? - Coz, on jest taki, jaki wlasnie byc powinien...!
            A...
            • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 18:43
              aaugustw napisał:

>
              > Nie wszyscy jednak potrafia - z wlasnego wyboru - na niej i w nim byc szczesliw
              > i...!
              > Nie wszystkim dana jest ta swiatlosc i rozwoj duchowy...!
              > A ta nasza ziemia, ten nasz caly wszechswiat...? - Coz, on jest taki, jaki wlas
              > nie byc powinien...!
              > A...

to sprawa pana BOGA , sumienia i kilku innych czynników, a nie jakiegos młokosa duchowego, co mu sie wydaje jak świat powinien wyglądać Miszczu.....hey

ps- od kiedy Ty dopiero nie pijesz Miszczu? od paru lat,a wcześniej sam paskudziłeś ten świat ile wlezie i on doskonale dawał sobie rade z tobą na tyłku . znaj proporcje mocium panie, lub zabawiaj lekkie panie
              • aaugustw Re: Nowosc...! 03.04.11, 18:55
                wolfigen napisał: >
                > ps- od kiedy Ty dopiero nie pijesz Miszczu? od paru lat,a wcześniej
                > sam paskudziłeś ten świat ile wlezie i on doskonale dawał sobie rade
                > z tobą na tyłku . znaj proporcje mocium panie, lub zabawiaj lekkie p
                > anie
                ________________________________________.
                U mnie to "paskudzenie" nie poszlo na marne... -
                Dzis daje ono tego owoce... - I malzenstwo znowu cale...!
                A...
                • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 18:59
                  aaugustw napisał:

.. - I malzenstwo znowu cale...!
                  > A...

chwalisz się, czy masz za złe losowi ? trza było wystartować jakiejś wiosny i pójść w konkurencje z innymi samcami póki była pora. teraz se tylko możesz popatrzeć jak to innym wychodzi....hey

ps- dziadek to nie tata. dziadek to stara pierdoła...
                  • aaugustw Re: Nowosc...! 03.04.11, 19:10
                    wolfigen napisał:
                    > chwalisz się, czy masz za złe losowi ?
                    ____________________________________________________.
                    Nie szukanie nowych zon jest miernikiem rozwoju duchowego...!
                    (ta druga takze nie spelni jeszcze pijanych oczekiwan...! - to mialem na mysli) :-(
                    A...
                    • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 20:47
                      aaugustw napisał:

>
                      > Nie szukanie nowych zon jest miernikiem rozwoju duchowego...!
                      > (ta druga takze nie spelni jeszcze pijanych oczekiwan...! - to mialem na mysli)
                      > :-(
                      > A...

oj nudny Ty jak flaki z olejem.:-)))......oczekiwania to ma kobieta Miszczu. a facet jest od tego by je spełniał....taki nasz los.
                      bo jak nie...to adieu
    • wolfigen Re: Nowosc...! 03.04.11, 21:04
      aaugustw napisał:

> Poczawszy od czerwca 2011 (od 76-rocznicy powstania AA) zmieniona zostanie nazw
      > a AA (Anonimowi Alkoholicy), na UA (od "universal anonymous" uzaleznien). Argum
      > entuja to tym, ze program ten, ktory powstal od Anonimowych Alkoholikow jest pr
      > ogramem uniwersalnym i obejmuje wszystkie uzaleznienia...
      > Mysle, ze to dobry pomysl, bo jednoczy wszystkich zarowno tych trzezwych, jak i
      > tych nie pijacych jeszcze nietrzezwych...!
      > A...

i tak oto świetlana idea Billa.....poszła w niebyt :-)))...a tyle było szumu i zachwytu nad niezmiennością i doskonałością tej doktryny. teraz będzie UA :-))) united abstract. czyli figo fago dwie laski tańczą nago......albo inne czwartokrokowe objasniene obrachunku moralnego :-)))
      • wolfigen Re: U A.! 03.04.11, 21:07
        Ubezpieczony Absolutnie
        :-)))
        • wolfigen Re: U A 2.! 03.04.11, 21:09
          www.youtube.com/watch?v=UZvBKVCmHuY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka