wiesj23 24.12.11, 08:49 Wesołych ,ale nie za.........................wesołych Świąt Wieś i reszta wsi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
7zahir Re: --------------------- 24.12.11, 10:13 www.100lat.pl/kartki/2,Boze_Narodzenie/2,242,0,Cud_Gospodarczy.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Wesolych Swiat B.N.-2011 24.12.11, 10:45 Wykorzystujac zasade AA: "Podaj dalej", postanowilem dzis podzielic sie z Wami zyczeniami, ktore otrzymalem od mojego anonimowego przyjaciela z Mazur - Zbyszka W. Te piekne zyczenia znajduja sie juz na honorowym miejscu, w mym sercu: Życzę Tobie i sobie, Aby narodził się w nas Chrystus. Taki zwyczajny; Bez lęków I bez wypominania Niedoskonałości. Po prostu radosny I z miłością zapatrzony W innych. Niech Boże Narodzenie Zdarza się w Tobie I we mnie. Codziennie. Pozdrawiam serdecznie: A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Wesolych Swiat B.N.-2011 24.12.11, 13:27 Po przeczytaniu tego pięknego tekstu nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świat! Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Wesolych Swiat B.N.-2011 24.12.11, 16:21 pierzchnia napisał: > Po przeczytaniu tego pięknego tekstu nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Wszystkim > Zdrowych i Wesołych Świat! __________________________________________________. Zasiadam do wigilijnego stolu... - Rodzinka juz sie zebrala...! Zdrowych i Wesolych Swiat wszystkim...! (dla Jezyka tez...!) ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś