gazeta_mi_placi 15.02.12, 21:07 dla osoby uzależnionej od alkoholu aby stwierdzić jakie są uszkodzenia organizmu powstałe na skutek nadmiernego spożycia alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 15.02.12, 21:31 gazeta_mi_placi napisała: > Jakie badania medyczne są wskazane > dla osoby uzależnionej od alkoholu aby stwierdzić jakie są uszkodzenia organizm > u powstałe na skutek nadmiernego spożycia alkoholu? _______________________________________________________. Po co to komu i na co to komu...!? - Nie lepiej przestac pic i ratowac to, co jeszcze do uratowania jest...!? A... Ps. Wszystko jest uszkodzone i uszkadzane na skutek picia alkoholu...! (i to nie tylko na skutek nadmiernego spożycia alkoholu). A... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Jakie badania medyczne są wskazane 15.02.12, 22:01 Wizyta u psychiatry jest nieodłączną formą przed podjęciem terapii. Może zapisać leki,które pomogą się wyciszyć na początek. Poza tym ogólne badania:morfologia i koniecznie próby wątrobowe. Warto brać witaminy,dużo pić wody (najlepiej nie gazowanej),warto też brać magnez z wit. B6. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 15.02.12, 22:42 lu_krecja napisała: > Wizyta u psychiatry jest nieodłączną formą przed podjęciem terapii. > Może zapisać leki,które pomogą się wyciszyć na początek. > Poza tym ogólne badania:morfologia i koniecznie próby wątrobowe. > Warto brać witaminy,dużo pić wody (najlepiej nie gazowanej),warto też brać magn > ez z wit. B6. __________________. Pewien facet jadacy w przedziale pociagu ze zdjetymi butami uskarzal sie drugiemu, ze juz nie wie co robic ze swoimi smierdzacymi stopami. On je przeciez pudruje, wietrzy, parfumuje, itd, itp... Tamten zapytal go; czy probowal je kiedys umyc...? - A on na to: Mysli pan, ze mi to pomoze...? A... Ps. Zapomnialas Lu_... o badaniach trzustki, nerek, serca, unerwienia, dziur w mozgu, przewodu przelyku, zoladka, odbytnicy, i kilkadziesiat innych badan... Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 14:46 Ps. Zapomnialas Lu_... o , .... odbytnicy, i kilkadziesiat innych badan... Lubie takie teksty. :)) Współuzależnie nie ma swoje profity. Ciekawi mnie czego u ciebie medycy tam szukali ... czyżby miejsca w którym alko. ma siebie , rodzine i całą resztę? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 14:50 anonim_ka napisała: > Lubie takie teksty. :)) _________________. Powiedz to Lu_...! :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 15:35 Zastanów się co piszesz. Tu ludzie szukają pomocy,a dostają głupkowate pyskówki. Masz poważny problem ze sobą. I ty niesiesz posłanie...ciekawe komu... Jesteś żałosny. Ponawiam mą prośbę do ciebie-nie komentuj moich postów. Nie masz monopolu ani na trzeźwienie,ani na to forum. Trochę kultury "trzeźwy" alkoholiku. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 15:43 Skąd wiesz,że jest trzeźwym alkoholikiem? Dlatego ,że napisał ? :] Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Ps 16.02.12, 15:46 Mi już nie przeszkadza,przyzwyczaiłem się. Każdy nie może być toczka w toczkę - nuuuda by była. Fakt, ktoś nowy, wystraszony potrzebuje innego rodzaju tekstu,no ale co zrobisz. Charakteru nie przerobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Ps 16.02.12, 16:02 bananarama-live napisał: > Mi już nie przeszkadza,przyzwyczaiłem się. > Każdy nie może być toczka w toczkę - nuuuda by była. > Fakt, ktoś nowy, wystraszony potrzebuje innego rodzaju tekstu,no ale co zrobisz. > Charakteru nie przerobisz. ____________. Smutasy...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 16:01 bananarama-live napisał: > Skąd wiesz,że jest trzeźwym alkoholikiem? Dlatego ,że napisał ? :] _____________________________________________________________. Tu musze stanac w obronie Lu_ ona napisala "trzezwosc" w cudzyslowiu...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 16:00 lu_krecja napisała (do A...): > Zastanów się co piszesz. - - - - - - - - - - - - - - - - - Pisalem juz Tobie: "Ja nie musze juz myslec...!" ;-) ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): > Tu ludzie szukają pomocy,a dostają głupkowate pyskówki. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kto szuka pomocy, powinien o to poprosic...! (do trzezwosci nalezy takze humor, a nie zlosc i uraza...!) ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): > Masz poważny problem ze sobą. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Musze przyznac; To jest dla mnie nowosc...! :-§ ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): > I ty niesiesz posłanie...ciekawe komu... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Poslanie z lozkiem - tym, ktorzy chca wygodnie spac...! ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): > Jesteś żałosny. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Wspolczujesz, czy obrazasz...!? :-o ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): Ponawiam mą prośbę do ciebie-nie komentuj moich postów. - - - - - - - - - - - Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 16:03 ... a tu się zgodzę z tym humorem. Wkurza mnie na mitingu i grupie ter, wieczne narzekanie . Caaały czas źle i źle. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 16.02.12, 16:25 bananarama-live napisał: > ... a tu się zgodzę z tym humorem. > Wkurza mnie na mitingu i grupie ter, wieczne narzekanie . > Caaały czas źle i źle. _________________________________________________. To, jaki jest Mityng zalezy przeciez od nas samych...! Nie podoba ci sie Mityng, to zmien to...! Na Mityngach nie opowiada sie o swoich smutnych "przebojach" z przeszlosci i nie licytuje sie, kto wiecej zla narobil... Na Mityngach AA mowi sie o tym, dzieki komu i w jaki sposob wylazlem z tego "szamba" - Alleluja...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Wskazane? 16.02.12, 18:32 Chyba jakiś przegląd wątroby. Choć ja poza jakimiś badaniami jakie mi zrobili na odwyku (mały obrazek?) to żadnych specjalnych badań nie robiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Wskazane? 16.02.12, 19:04 Re: Jakie badania medyczne są wskazane aaugustw 16.02.12, 16:00 Odpowiedz lu_krecja napisała (do A...): > Zastanów się co piszesz. - - - - - - - - - - - - - - - - - Pisalem juz Tobie: "Ja nie musze juz myslec...!" ;-) -------------------------------------------------------------- To widać...słychać i czuć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Wskazane? 16.02.12, 19:20 Ps: Zdradź nam jak badałeś dziury w mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Odpowiem, jak przystalo na tlusty czwartek..! :-( 16.02.12, 21:55 lu_krecja napisała: > Ps: Zdradź nam jak badałeś dziury w mózgu? ______________________________________. Widac, ze jeszcze jestes niedoswiadczona...! Odpowiem ci tak, jak to potwierdzaja uczeni: mężczyźni są bardziej inteligentni niż kobiety, poniewaz tam gdzie oni myślą, kobiety mają dziury... A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Zapomnialas o smaku...! 16.02.12, 21:55 lu_krecja napisała (do A...): (A...): Pisalem juz Tobie: "Ja nie musze juz myslec...!" ;-) -------------------------------------------------------------- > To widać...słychać i czuć ;-) _____________________________________________. Brawo... - Sama do tego doszlas, ze wystarczy ze ktos ma inteligencje bo tę w przeciwienstwie do mysli mozna widziec, slyszec i czuc...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Dziura myslowa...!? 17.02.12, 09:40 lu_krecja napisała: > bk _______________. To tez komentarz ! A... Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 11:46 Nie ma takich badań, bo alkoholizm może uszkodzić organizm na sto różnych sposobów. Np. pijaki wywracają się i nabijają guzy - a to ma zapewne wpływ nie tylko na kształt nosa, ale i na funkcje mózgu. Ale żeby od razu wpisać się w kolejkę na tomografię? Jeśli głowa nie boli, nie ma zawrotów czy zaników pamięci, można wytrzymać bez tego rodzaju kosztownych badań. Po zaprzestaniu pijaństwa zrobiłam podstawowe badania, które zalecił internista. Takie same badania, jakie wykonuje się w celu sprawdzenia stanu zdrowia. Morfologia, OB, stomatolog, USG, prześwietlenie. Okazało się, że żadnych komplikacji nie stwierdzono, a zdrowy styl życia, jaki od kilku lat prowadzę, pozwala mi się cieszyć świetnym zdrowiem i samopoczuciem. Nie radziłabym iść do psychiatry, żeby nie skończyć jak Whitney Houston. Zdiagnozowanie stanu psychicznego jest w istocie niewykonalne, a że pan doktor proponuje medykamenty "nowej generacji - absolutnie pomagają i absolutnie nie szkodzą" (czasem wydaje mi się, że psychiatry mają jakieś układy z koncernami farmaceutycznymi), do alkoholizmu dołącza się lekomania. Wiec lepiej uważać... Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 13:07 Odpowiem ci tak, jak to potwierdzaja uczeni: mężczyźni są bardziej inteligentni niż kobiety, poniewaz tam gdzie oni myślą, kobiety mają dziury... A... Nawiązując do wypowiedzi a... wielki uczony amerykański profesor John Walker Drinken zadał swoim studentom pytanie - Ile domów ma w sobie kobieta ?? -Jeden dwa cztery -rózne padały odpowiedzi ... Trzy rzekł profesor a mianowicie- dom dziecka - dom publiczny - i.... Pustostan !!!/ to na górze / Chyba nie musze wam tłumaczyc gdzie jest kazdy z nich Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 15:09 "Nie radziłabym iść do psychiatry, żeby nie skończyć jak Whitney Houston. Zdiagnozowanie stanu psychicznego jest w istocie niewykonalne, a że pan doktor proponuje medykamenty "nowej generacji - absolutnie pomagają i absolutnie nie szkodzą" (czasem wydaje mi się, że psychiatry mają jakieś układy z koncernami farmaceutycznymi), do alkoholizmu dołącza się lekomania. Wiec lepiej uważać... " Tu nie zgodziłbym się do końca. Często ludzie właśnie po takich informacjach o psychiatrach, leczą się na własną rękę, a potem płacz ,bo uzależniłem się od benzodiazepin . Żaden lekarz ,nie przepisze leku, który uzależnia, na dłużej niż 4 tygodnie. To pacjent jest odpowiedzialny za zażywanie go,często przeciągając leczenie -bo taki skutek rewelacyjny. Na temat leków przeciwdepresyjnych nie będę się rozpisywał, ale wiem na swoim doświadczeniu,że nie uzależniają . Wiem też na innym przykładzie ,że od każdego leku można się uzależnić ,jeśli ma się do tego predyspozycję. Więc lepiej nie uogólniać . Każdy człowiek ,ma swojego mola ... Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 19:13 nowej generacji antydepresanty nie uzalezniaja, ale widocznie koncerny pogrzebowe lepiej placily lodzkim medykom stad ta niechec do koncernow farmaceutycznych Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 16:34 Zgadzam się z tym, co napisałaś Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 19:31 Wchodząc do gabinetu lekarskiego,obojętnie jakiej specjalności,mówię,że jestem alkoholiczką. Wtedy mam pewność,że żaden lek mi przepisany nie jest uzależniający no i że nie zawiera alko:) Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: Jakie badania medyczne są wskazane 17.02.12, 19:49 Ja nigdy nie mówię, ale zawsze czytam wszelkie informacje o leku. Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera 50/50 18.02.12, 12:30 Ja nie zawsze informuję konowała o swoim alkoholiźmie, to zależy od sytuacji. Jeśli kolega po fachu Antoniego Kosiby ma mi przypisać witaminę C i antybiotyk na grypę, to po co? Ale zazwyczaj informuję, aby mi nie zaserwowano czegoś dającego fajne doznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 18.02.12, 13:30 lu_krecja napisała: > Wchodząc do gabinetu lekarskiego,obojętnie jakiej specjalności,mówię,że jestem > alkoholiczką... __________________________________________________. Czy wchodzac do ginekologa takze..!? - Pytam z ciekawosci...! A... Ps. Pewien młody człowiek zauwazyl za szyba Agencji Pracy w Gdansku oferte, ze poszukiwany jest "pomocnik ginekologa"... Zainteresowany idzie do tej agencji, aby dowiedzieć się więcej. "Czy możesz mi pan dać trochę więcej informacji na ten temat?" - pyta pośrednika. Pośrednik bierze akta i mówi: "tak, poszukiwany jest pomocnik ginekologa dla młodych pan. Nalezy pomóc młodym paniom rozebrac sie z odzieży wierzchniej i z bielizny osobistej, potem pacjentke położyc i dokładnie umyć narządy płciowe. Następnie za pomocą maszynki do golenia i kremu do golenia ogolić ostrożnie intymne miejsce i natrzeć ostrożnie skóre olejkiem kojącym okolice narządów płciowych tak, żeby panie byly gotowe na przyjecie ich przez ginekologa. Pensja roczna brutto wynosi 135.000 zlotych... Aby starac sie o te prace musi pan pojechać w okolice Zakopanego. To około 700 km stąd..." "Och, to jest miejsce tej pracy?" Nie, proszę pana, to jest miejsce, gdzie znajduje sie koniec kolejki... A... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Jakie badania medyczne są wskazane 18.02.12, 20:40 Ginekolog też lekarz-jakbyś nie wiedział ;-) I faktycznie,byłam ostatnio i nie powiedziałam,że jestem alko, (uznałam za nieważne) i wykupując receptę zdziwiłam się niemiło-lek (homeopatyczny, był w postaci płynnej z dużą zawartością alko... I musiałam iść do lek ponownie po receptę na lek w postaci tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Jakie badania medyczne są wskazane 18.02.12, 20:53 lu_krecja napisała (do A...): > Ginekolog też lekarz-jakbyś nie wiedział ;-) - - - - - - - - - - - - - To akurat wiem...! ____________________________. lu_krecja napisała dalej (do A...): > I faktycznie,byłam ostatnio i nie powiedziałam,że jestem alko, (uznałam za nie > ważne) i wykupując receptę zdziwiłam się niemiło-lek (homeopatyczny, był w post > aci płynnej z dużą zawartością alko... > I musiałam iść do lek ponownie po receptę na lek w postaci tabletek. - - - - - - - - - - - - - - Tak ci zasmakowal...? :-o A... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Jakie badania medyczne są wskazane 18.02.12, 22:16 Nie spróbowałam. Żal mi ciebie... Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem... I to z taką abstynencją...To zły przykład dla nas :-( Odpowiedz Link Zgłoś
bananarama-live Re: 19.02.12, 10:41 ... a próbowałaś na to patrzeć inaczej? Tylko na próbę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw My lu_krecja...! 19.02.12, 11:25 lu_krecja napisali (do A...): > ... Żal mi ciebie... - - - - - - - - - - - - - - - - - Nad abstynencja i trzezwoscia nie trzeba sie uzalac...! :-\ ______________________________. lu_krecja napisali dalej(do A...): > Musisz być bardzo nieszczęśliwym człowiekiem... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Wystarczy popatrzec na tych, ktorych przyciagam i wszystko wiadomo...! ;-) ______________________________. lu_krecja napisali dalej(do A...): > I to z taką abstynencją...To zły przykład dla nas :-( - - - - - - - - - - - - - - - - - Nie wiedzialem lu_krecjo, ze dla was abstynencja to zły przykład, coz ja nie potrafie juz inaczej... - Mam nadzieje, ze mi to kiedys wybaczycie...(!?) :-( A... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: My lu_krecja...! 19.02.12, 13:09 Program zdrowienia,12 kroków , przepracowuje się w grupie np.AA. Ale to życie na zewnątrz,nasze postawy pokazują jak trzeźwiejemy... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc..! 19.02.12, 14:00 lu_krecja napisała: > Program zdrowienia,12 kroków , przepracowuje się w grupie np.AA. > Ale to życie na zewnątrz,nasze postawy pokazują jak trzeźwiejemy... _______________________________________________________. Program zdrowienia,12 kroków przywraca nas do spoleczenstwa...! To Program, ktory prosi sie aby wdrozyc go do zycia codziennego..! A... Ps. Jutrzejsza Refleksja AA, pt: "Dar smiechu" mowi o zdrowieniu z alkoholizmu, o tym, jak odlos smiechu u innych byl jednym z najbardziej bolesnych dla autora Refleksji... - Wywolywal u niego poirytowanie i potrafil ranic... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc 19.02.12, 15:03 Pamiętam jak na początku,krótko po odwyku pojechałam na zjazd Aowski,gdzieś nad morze. Pod hotelem siedzieli pijąc kawę niepijący alkoholicy i rozmawiając co chwilę wybuchali śmiechem... Irytowało mnie to.. Myślałam-i z czego się tak cieszą??? (przecież do końca życia nie mogą pić!) Bez piwa? O czym rozmawiają? (ja umiałam mówić jak nakręcona tylko przy piwie...) Nie rozumiałam ich... Długo,bardzo długo nie umiałam się śmiać... Teraz kiedy rozstałam się z partnerem i wychodzę z toksycznego związku (współuzależnienie),pomimo ciężkiej pracy nad sobą i lęków,że zawsze już zostanę sama...ja zaczęłam się śmiać...tak serdecznie,prawdziwie... Najlepiej jak gram z dziećmi w gry,czasem śmieję się do łez ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc 19.02.12, 15:04 Ps:nie grałam z nimi wiele,wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Z Ksiegi Koheleta... 19.02.12, 16:10 lu_krecja napisała: > Ps: nie grałam z nimi wiele,wiele lat. _______________________________. Wszystko ma swój czas, i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem: Jest czas rodzenia i czas umierania, czas sadzenia i czas wyrywania tego, co zasadzono, czas zabijania i czas leczenia, czas burzenia i czas budowania, czas płaczu i czas śmiechu, czas zawodzenia i czas pląsów, czas rzucania kamieni i czas ich zbierania, czas pieszczot cielesnych i czas wstrzymywania się od nich, czas szukania i czas tracenia, czas zachowania i czas wyrzucania, czas rozdzierania i czas zszywania, czas milczenia i czas mówienia, czas miłowania i czas nienawiści, czas wojny i czas pokoju... ... Poznałem, że dla niego nic lepszego, niż cieszyć się i o to dbać, by szczęścia zaznać w swym życiu. ... na każdą bowiem sprawę i na każdy czyn jest czas wyznaczony. " A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Z Ksiegi Koheleta... 19.02.12, 17:35 Kocha, lubi, szanuje, Nie chce, nie dba, żartuje. To ma nadzieję, to znów się chwieje, Bo nie wie jak będzie, dobrze czy źle. Kocha, lubi, szanuje, Nie chce, nie dba, żartuje. Z ostatnim listkiem już wie o wszystkim, Czy ona kocha, czy lubi, czy chce Tylko skąd wziąć te listowie, w lutym? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z Ksiegi Koheleta... 19.02.12, 18:00 pierzchnia napisał: > Kocha, lubi, szanuje, > Nie chce, nie dba, żartuje. > To ma nadzieję, to znów się chwieje, > Bo nie wie jak będzie, dobrze czy źle. > Kocha, lubi, szanuje, > Nie chce, nie dba, żartuje. > Z ostatnim listkiem już wie o wszystkim, > Czy ona kocha, czy lubi, czy chce > > Tylko skąd wziąć te listowie, w lutym? _______________. Czas pokaze... - Wszystko ma swoj czas...! ;-) A tymczasem cwicz cierpliwosc, pokore, samoswiadomosc, akceptacje, bezsilnosc, poskramianie ego, panowanie nad soba, pogode ducha, rozwoj duchowy, trzezwosc emocjonalna, etc...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Z Ksiegi Koheleta... 19.02.12, 18:33 Ja nie mam nadętego ego... Wystarczy mieć w sobie miłość, a reszta przyjdzie przez nią. Niektórzy psychiatrzy twierdzą, że to też uzależnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Z Ksiegi Koheleta... 19.02.12, 19:55 pierzchnia napisał: > Ja nie mam nadętego ego... > Wystarczy mieć w sobie miłość, a reszta przyjdzie przez nią. _________________. Czyli: Czas pokaze...! A... Ps. Wszystko ma swoj czas! (a milosc; kazdy miec powinien ją...!) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc 19.02.12, 15:55 lu_krecja napisała: > Pamiętam jak na początku,krótko po odwyku pojechałam na zjazd Aowski,gdzieś nad > morze. > Pod hotelem siedzieli pijąc kawę niepijący alkoholicy i rozmawiając co chwilę wybuchali śmiechem... > Irytowało mnie to... > Nie rozumiałam ich... ________________________________________________. A wiec, my spotkalismy sie juz wczesniej w naszym zyciu... Nasze drogi juz raz sie skrzyzowaly...! ;-) Jezdze regularnie na Zloty AA (wyjatek bedzie w tym roku). A ten Zlot nad morzem, ktory opisujesz mial miejsce w Jastrzebiej Gorze... - Bylem tam, pilem kawe i mimo niepogody, smialismy sie szczesliwi, majac swoja Pogode Ducha w sercach...! ;-) A... Odpowiedz Link Zgłoś
lu_krecja Re: Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc 19.02.12, 16:20 Michoszewo i Śianożęty / 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Cholerna powaga.. - Smiech to takze trzezwosc 19.02.12, 17:53 lu_krecja napisała: > Michoszewo i Śianożęty / 2007 ___________________________________________________. To nie byl ogolnopolski Zlot AA lecz Region Zachodniopomorski urzadzil Zlot Radosci, który odbyl sie w dnich 7 - 9 września w Sianożętach k/ Ustronia Morskiego... - Tam nie bylem...! :-( A... Odpowiedz Link Zgłoś
pierzchnia Re: Jakie badania medyczne są wskazane 19.02.12, 18:25 e4ska napisała: > Nie radziłabym iść do psychiatry, żeby nie skończyć jak Whitney Houston. Zdiagn > ozowanie stanu psychicznego jest w istocie niewykonalne... Później się okazuje, że sławny psycholog, tak naprawdę, jest pedofilem, a policjant morduje całą swoją rodzinę. Ustala się i to w dużym przybliżeniu tzw. matrycę. Zwróćcie uwagę, że para policjantów nie zostaje dobrana przypadkowo - tym się zajmuje policyjny psycholog. PS Odwiedziłem ostatnio mojego kolegę, który jest barmanem i muszę stwierdzić, że nic się nie zmieniło, w tym przybytku - constans. Wyjątkowo psychopatyczne miejsce... Ciężką ma robotę - cały czas nawalony bo inaczej byłyby deski. Odpowiedz Link Zgłoś