Dodaj do ulubionych

zabawa w rzeczywistosc

20.01.13, 09:55
za 9 dni, jak wszystko pójdzie zgodnie z planem będę mógł powiedzieć że dochapałem sie 4 miesięcy pełnej abstynencji ( dragi, alkohol, papierosy). Moj super genialny plan trzeźwienia został kilka tygodni temu mocno zmodyfikowany i przestawiony na tryb Hard. Jak szaleć to szaleć. Odstawiłem wszystkie leki z dnia na dzień, zacisnąłem zęby i liczylem godziny mega super odlotowej abstynencji. Plan wziął w łeb, bo zamiast stawać się bardziej rzeczywisty to stawałem się coraz bardziej psychiczny. Koniec końców wykupiłem na powrót cały arsenał legalnych prochów płacąc za nie 100% tak mi było śpieszno do odzyskania równowagi. Trochę tez rozhuśtałem się uczęszczając na mityngi NA.. W dobie kryzysu trudno o darmowa pomoc psychologiczna a ze nie spie ostatanio na forsie genialnym pomyslem wydawalo mi sie czerpanie z darmowego źródla tej pogardzanej przeze mnie latami grupy fanatycznych cpunów. Oczywiscie wyszlo na moje. Wystarczylo pare razy sie przejsc i wszystkie kwiatki typu uklady, romanse i niekonczace sie poklady erotomanii zaczely kłóć mnie w oczy. Dalem soie spokój. Postanowilem zwiekszyc czestotliwosc sesji terapeutycznych z wielebnym. Mialem farta bo akurat ruszył program - " nagroda za systematycznosc"- a ze ja akurat jestem piekielnie systematyczny, punktualny i uparty zakwalifikowalem sie i dostane wielebnego raz w tygodniu. Jupiiiiii!!!!!!
Głody nadal mi dają popalić. Wykręca mnie piekielnie na wszystkie strony, telepie, trzęsie i tak sie powaznie zastanawiam czy to nie jest podejrzane bo na moje oka trwa to za dlugo. ( ?)
Prowadze hermetyczny styl zycia. Teraz ucze sie przebywac sam ze soba. Ostanio bylem w parku, nakupowalem zarcia dla zwierzakow i bawilem sie setnie. Spojrzalem na siebie laskawszym okiem, aczkolwiek do prawdziwej komitywy jeszcze daleka droga.
Ciekawe jest odkrywanie siebie samego, mowie Wam to jest dopiero jazda ; )
Zaczalem realizowac plany noworoczne, ucze sie , robie badania, czytam ksiazki, duzo pracuje, czuje sie lekko przeciazony ale zadowolony.

Obserwuj wątek
    • wolfbreslau Re: zabawa w rzeczywistosc 20.01.13, 10:46
      robisz sie starszy Szacki poprostu dluzej zaprawiony w bojach odstawiennych to i telepie Cie dluzej. co byś chciał? egzaltowane kociokwiki przez jeden dzien i uleczenie? pirdolic to wszystko i bal od nowa. potelepie, potelepie i nie bedzie wcale lepiej. dodaj do tego abstynencje od onanizmu i bedziesz megahipermaximum.jak sie bawic w rzeczywistosc, to sie bawic.
      hey
      • grazkavita Re: zabawa w rzeczywistosc 20.01.13, 17:55
        Coś tu nie gra, Szacki....Abstynencja i normalne życie to jest zabawa, a robienie sobie piekła i wpadanie w gó... po szyje to co to jest?...rzeczywistość?, normalność? Proszę nie stawaj na głowie..Z tymi stworami, które karmisz to fajna sprawa, ale pamiętaj one do tego się przyzwyczają i jeśli je zostawisz to je skrzywdzisz...
      • iskram Re: zabawa w rzeczywistosc 08.10.13, 14:26

pograł ,to pograł -przegrał!!!!!!!
    • 7zahir Bravo Szacki ! 20.01.13, 18:11
      Fajnie, że karmisz zimą dzikie zwierzaki,
      a z tym się zgadzam w 100% :

> Ciekawe jest odkrywanie siebie samego, mowie Wam to jest dopiero jazda ; )

Pozdrawiam ciepło !
      (~_~)
      • wolfbreslau Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 09:33
        obawiam sie Zahir , ze jak juz niejednokrtonie odzywa sie w Tobie "mamusiowanie" miękkie.:-)))
        co jest w tym forum ,ze szackiego tak tu niańczą kobietki balzakowskie? jemu kopa w dupe trzeba, i na zbity pysk do odśnieżania ulicy. dla niego odkrywanie siebie to jazda na maxa.
        niech on sie wpierw nauczy chodzić po prawej stronie chodnika, drobnymi kroczkami. a jazdą zajmie się za 5 lat. bo jak na moje oko, to te jego euforie, uniesienia, pierdoły i iinne trzeźwienia, to tylko fanaberie. :-)))
        chyba , ze od kilku lat robi sobie z nas jaja, lub sam z siebie, co mi na jedno wychodzi.
        zima jest Zahir za oknem i lepiej ulepić bałwana, niz go robic z siebie na forum
        hey
        • binom Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 11:48
          Poczytajcie blog "szackiego" a wszystko się rozjaśni.
          Zgadzam się z wolfbreslau.

• wiesj23 Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 14:07
            to daj namiary,bo pęknę z ciekawości
            • binom Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 15:03
              wystarczy wpisać w google "szacki mikołaj" a resztę znajdziesz ...jak dobrze się wczytasz...
              • baczyn_ska8 Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 16:58
                dziecko.onet.pl/366035580,anoreksjalubipomidory.blog.onet.pl,blog.html
                • baczyn_ska8 Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 17:05
                  anoreksjalubipomidory.blog.onet.pl/
                  I wszędzie podpisy Mikołaj Szacki.
                  Dziewczyna Mikołajem?
                  :D
                  Ładnie Was wkręca.
                  • miskolaj Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 18:49
                    hahah ale tam kobieta pisze i sie podpisuej mikolaj szacki....niezla bonanza..mikolja byles czy jestes kobieta?
                    • baczyn_ska8 Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 18:51
                      Dlatego pisze,
                      Szacki (Szacka) sobie jaja robi, a wszyscy się wkręcają i dalej dają wkręcać.
                      Kobieta pewnie ma z forumowiczów niezły polew.
                      ;)
                      • binom Re: Bravo Szacki ! 21.01.13, 19:11
                        i po co to wszystko?
                  • iskram Re: Bravo Szacki ! 08.10.13, 14:22
                    Wiadome od poczatku!!!!!
    • cat_cat Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 20:52
      forum.gazeta.pl/forum/w,592,93629124,93629124,Alibaba_i_40_kilo_.html poczytajcie tutaj
      • ja_dudek Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 22:17
        Ano "jołka" :-)))))). Wirtualna sieć to "sieć" - dobrze o tym pamiętać. Jakiś czas temu piszącego potraktowałam poważnie i źle to się skończyło - dałam się złapać... Od tego czasu jestem "czytacz milczący" i wynurzeń bliźnich sieciowych nie biorę do końca serio... Nie ma jak budowanie wizerunku... Tak czy siak Szacki - intelekt to często gwóźdź do trumny, jak serca do równowagi brak .... Tobie intelektu może i nadmiar - jak tam z "czuciem" u Ciebie - ale nie ograniczanym do własnej tylko du.y?

Tak czy siak igrasz z ogniem - można żyć i to długo, będąc trupem...
        • ja_dudek Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 22:27
          studentlekdent5

Do Szackiego to Tobie daleko - Twojej agresji nie usprawiedliwia brak intelektu. Przypominasz sępa... chociaż prawdopodobnym jest, że dociągniesz okrągłej daty prowadząc własny biznes zębowy - ( to forum to bądź co bądź obiecujący target), a Szackiego wciągnie.... ? Tu Szacki miejsce na Twoje... parę kropek.
          • studentlekdent5 Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 22:32
            ?
            Ja jestem agresywny?
            • ja_dudek Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 22:43
              Jeśli w swojej sygnaturce odwołujesz się do określonej w czasie historii ... ciekawa jestem czy czytałeś "Eichmann w Jerozolimie" P. Arendt Hannah...
              • wolfbreslau Re: zabawa w rzeczywistosc 22.01.13, 09:27
                obawiam ,sie ze wszyscy tu ulegamy pewnym fatamorganom. budujemy sobie obrazy innych osob z tego , czy innego forum nie tyle ,na ich obraz rzeczywisty, ile podług swoich potrzeb, głodów,braków i innych
                hey
      • binom Re: zabawa w rzeczywistosc 21.01.13, 22:18
        to też niezłe

forum.gazeta.pl/forum/w,176,140601301,140601301,ktos_tu_blefuje_ze_tez_choruje.html
        • szacki Re: zabawa w kotka i myszkę 29.01.13, 22:11
          Wpadłem się pochwalić-mam 4 miesiące pełnej abstynencji. Idę zbierać dalej. pozdro
          • ja_dudek Re: zabawa w kotka i myszkę 29.01.13, 22:28
            ...ale, ale Szacki - kto tu jest kotem, a kto myszą? Głupi gnojek, czy gnojkówna (to forma poprawna?). Twoje życie (bez względu na końcówkę) - Twoja brocha. Głupi pacanie (albo kozo? :-/)
          • wolfbreslau Re: zabawa w kotka i myszkę 29.01.13, 22:53
            olać Szackiego
            i bajki jego
            ;-)))
            • binom Re: zabawa w kotka i myszkę 30.01.13, 13:10
              o rany! aż mi się wierzyć nie chce, że on/ona nie przeczytał/ła wszystkich wpisów w tym temacie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka