vanilia_cz
27.05.13, 02:17
Tak sobie pomyślałam (bo jakby nie było jest to forum o uzależnieniach) że prawie wszystkie wpisy na forum są o alkoholu, który jest ogólnie dostępny, a jak wpisałam słowo marihuana to wyskoczył mi temat z 2006 roku:/ a podobno ona tak uzależnia!! no i przecież nie jest legalna!! czemu nie piszą ludzie, że palą marihuane i są uzależnieni? może psychicznie tak, bo znam takich którzy uwielbiają zapalić bo sie czują super, ale nie znam takich którzy twierdzą że nie mogą życ bez niej tak jak po alkoholu! że życie się im pieprzy bo zle sie po niej zachowują, bo są agresywni!! dlaczego alkohol jest legalny, a marihuana nie??? nie palę, jestem żoną, matką odpowiedzialna, mam dobrą pracę i na prawdę nie palę! zdarza mi się raz na rok, dwa... ale czemu ten temat? bo kiedyś paliłam często, prawie codziennie, na każdej imprezie ale nagle musiałam wyjechać z rodzinnego miasteczka nie mając dostępu do maryhy poprostu o niej zapomniałam!! Nikt mi nie powie, że uzależnia nie ma takiej opcji!!! osoba która musi palić codziennie ma zaburzenia psychiczne i radzi sobie z nimi maryską bo poprostu czymś musi