Dodaj do ulubionych

Czas karnawałowy...

22.02.14, 17:45
Dzisiaj jestem zaproszony na zabawe karnawałowa...
Jade tam, mimo iz nie lubie i nie umiem tanczyc, ale
wiem, ze bedzie tam dobre jedzenie i muzyka...! ;-)
A...
Ps. Piszac to nawet o alkoholu nie pomyslalem...!
I co jeszcze ciekawsze; jade tam bez maski...! ;-)
Obserwuj wątek
    • bananarama-live Re: Czas karnawałowy... 22.02.14, 19:11
      Skoro pomyślałeś ,że nie pomyślałeś , to pomyślałeś :-]
      • aaugustw Re: Czas karnawałowy... 23.02.14, 11:27
        bananarama-live napisał (do A...):
        > Skoro pomyślałeś ,że nie pomyślałeś , to pomyślałeś :-]
        ____________________________________________.
        Nie wymadrzaj sie tak glupio, lecz pomysl lepiej...!
        Napisalem jak byk:
        "Piszac to nawet o alkoholu nie pomyslalem...!"
        A wiec piszac te poprzednie slowa nawet o alkoholu nie pomyslalem,
        dopiero po skonczeniu pisania pomyslalem o nim (czyli; alkoholu) i
        o zawracaniu glowy przy pomocy nog (w tancu), alkoholem i przez
        takich, jak ty mundralskich...!
        A...
        • iskram Re: Czas karnawałowy... 23.02.14, 13:21
          Spójrz na to inaczej , że wszyscy co tam są, też maja swoje ograniczenia. Baw sie dobrze ;-))
          • deoand Re: Czas karnawałowy... 23.02.14, 13:33
            A kto ci kazał Guciu łazić na zabawę karnawałową jak nie lubisz za bardzo tańca choć szczęśliwie teraz to trzeba się gibać w te i we wte i tak się tańczy . Ale będą nęcić i nęcić , zdrowie wypijać , damy będą oczkami przewracać i może się pan ze mna napije panie Auguście i co .. Będziesz siedział na czterech literach i nic a tu będą ci w twarz dmuchać a jak zatańczysz wolny kawałek to tuż przy ustach i nosie będziesz miał whisky , burgunda , koniak czy piwo . Oj trudna sprawa , trudna - lepiej od razu weź i Baclofen i Selincro !
            • aaugustw Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 13:45
              deoand napisał:
              > A kto ci kazał Guciu łazić na zabawę karnawałową jak nie lubisz za bardzo tańca...
              > ... damy będą oczkami przewracać i może się pan ze mna napije panie Auguście i co .. Będziesz siedział na czterech literach i nic a tu będą ci w twarz dmuchać a jak zatańczysz wolny kawałek to tuż przy ustach i nosie będziesz miał whisky , burgunda , koniak czy piwo . Oj trudna sprawa , trudna - lepiej od razu weź i Baclofen i Selincro !
              _______________________________________________________________.
              Zdziwisz sie Deo... - Zatanczylem najpierw z pewna dama, ktora sama przyszla
              po mnie przebrana w pieknym stroju motylka... - Dama ta ma ok. 6 lat... - Potem
              bylo jeszcze dwa i pol tanca z moja pierwsza zona (drugiej nigdy nie mialem),
              wiec nikt mi nie nadmuchal alkoholu do geby, zato ja sam do geby powsadzalem
              znakomite kąski i napoje bezalkoholowe w towarzystwie osob, ktore nie pija alkoholu
              choc wcale nie sa alkoholikami...!
              Tak wiec baclofen nie byl mi potrzebny, niech go polykaja ci, ktorzy maja
              z samym soba problem i z kontrolowanym piciem alkoholu...!
              A...
              • aaugustw Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 13:48
                aaugustw napisał w tytule (do Deo):
                Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-)
                . . . .
                A zapomnialem dodac w "Ps"-ie, ze "D" graja
                z "PL w jednej grupie klasyfikacyjnej do ME PN
                w roku 2016...!
                A...
                • bananarama-live Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 16:21
                  U ciebie wszystko taaaakie piekne. Dla przyzwoitości mógłbys napisac ,że miałes sraczkę ,albo świerzba .
                  • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 16:40

bananarama-live napisał:

> U ciebie wszystko taaaakie piekne. Dla przyzwoitości mógłbys napisac ,że miałes
                    > sraczkę ,albo świerzba .

Musialby pójść na bal karnawalowy choc bez alkoholu to jednak , z maskami...

( nawiasem mówiąc , właśnie na balu wcale alkohol nie musi być najważniejszy )

www.youtube.com/watch?v=CWX03tbUWsI&feature=youtube_gdata_player
                    • aaugustw Pytaj kto pyta nie bladzi, a kto nie pyta ten pyta 23.02.14, 17:30
                      > bananarama-live napisał:
                      > > U ciebie wszystko taaaakie piekne. Dla przyzwoitości mógłbys napisac ,że
                      > miałes sraczkę ,albo świerzba .
                      - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
                      thomi73pl dopisał:
                      > Musialby pójść na bal karnawalowy choc bez alkoholu to jednak , z maskami...
                      > ( nawiasem mówiąc , właśnie na balu wcale alkohol nie musi być najważniejszy )
                      __________________________________________________________.
                      Bananie, mógłbym napisac, że miałem sraczkę, albo świerzba jak ty, ale
                      nie bylaby to ani przyzwoitosc, ani prawda z mojej strony... - Widzisz; to
                      co u ciebie powszednosc, u innych juz daleka historia...!
                      Zwroc sie z czyms takim najlepiej do thomika, on tobie opisze jak to jest,
                      ze dla niego na balu najważniejsza jest sraczka, wtedy nawet alkohol mu
                      niepotrzebny, a moze nie moze sie ruszyc z tego wrazenia, z kibla...!? :-o
                      A...
                      • thomi73pl Re: Pytaj kto pyta nie bladzi, a kto nie pyta ten 23.02.14, 17:32
                        Aaugustw..

Piszesz jak prawdziwy znawca tematu..
                        • aaugustw Re: Pytaj kto pyta nie bladzi, a kto nie pyta ten 23.02.14, 17:45
                          thomi73pl napisał (do A...):
                          > Piszesz jak prawdziwy znawca tematu..
                          __________________________________________.
                          Pytanie, nie haslo...!
                          Gdybys byl dotkniety alkoholizmem, wiedzialbys ze po
                          kazdym ciagu alkoholowym i paru dniach nie jedzenia
                          oraz zaprzestania picia organizm zaczyna sie odbudowywac
                          nastepuje wzmozone wydzielanie sie sliny trawiennej,
                          przychodzi apetyt a wraz z nim sraczka, apotem zatwardzenie
                          io kolejny ciag...!
                          A...
                          • thomi73pl Re: Pytaj kto pyta nie bladzi, a kto nie pyta ten 23.02.14, 18:00
                            A to nie watek o karnawale. .?

To przepraszam pomyliłem wątki. .
                    • pierzchnia Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 17:50
                      Wszystko OK - Thomi, ale ten teledysk trzeba zgłosić u moderatora.
                      Ajjj... , kompletnie zapomniałem, że zostaliśmy bez nawigatora.
                      • bananarama-live Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 18:20
                        Czemu zgłosić. Kawałek cycka jeszcze nikomu nie zaszkodziło
                        • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 18:23
                          bananarama-live napisał:

> Czemu zgłosić. Kawałek cycka jeszcze nikomu nie zaszkodziło
                          • pierzchnia Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 19:10
                            Nie bądź tego taki pewien, bananarama-live - pewna dama miała tak wielkie jak balony i zadusiła nimi w nocy, na śmierć, swojego męża.
                            Ciekawe, co mu się śniło?
                          • aaugustw Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:00
                            thomi73pl napisał:
                            ... Sorry aaugustw..
                            - - - - - -
                            thomi73pl napisał:
                            ... przepraszam pomyliłem wątki. .
                            __________________________________________________________.
                            Przestan ty mi tu z tym ciaglym przepraszaniem... - Zanim cos napiszesz
                            przemysl to na trzezwo, zebys nie musial ciagle bladzic i przepraszac...!
                            A...
                            • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:08
                              Błądzić rzecz ludzka.
                              A przeprosić- to sprawa kultury. .

Widać nie znane ci ani jedno, ani drugie, bo postrzegasz swiat tyko w kategoriach trzeźwości i nietrzeźwości, co może byc zdrowe dla ciebie, a dla innych nie musi.
                              Gdybyś cos sie przez te 17 deklarowanych lat nauczył. , to zadbalbys o swoją trzeźwość , która powinna byc ci najważniejsza, a nie moja. .
                              O swoja ja sam się troszcze..
                              • aaugustw Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:13
                                thomi73pl napisał:
                                > ... O swoja (trzezwosc - moj przyp.) ja sam się troszcze..
                                _______________.
                                Nie tlumacz sie...!
                                A...
                                Ps. Sam to sobie w gacie mozesz narobic, ale nie trzezwiec,
                                co widac po twoim pisaniu i zachowywaniu sie...! :-l
                                • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:17
                                  aaugustw napisał:

> thomi73pl napisał:
                                  > > ... O swoja (trzezwosc - moj przyp.) ja sam się troszcze..
                                  > _______________.
                                  > Nie tlumacz sie...!
                                  > A...
                                  > Ps. Sam to sobie w gacie mozesz narobic, ale nie trzezwiec,
                                  > co widac po twoim pisaniu i zachowywaniu sie...! :-l

Znowu mi coś probujesz wmówić. .

I znów zajmujesz się mną. .
                                  Dzieci nie masz ?..

To kup sobie psa.. tylko nie mów mu co jest trzeźwe lub nietrzeźwe dla niego. .

Ja piernicze aaugustw.. na jakie ty mitingi chodzisz. !!!??
                                  • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:24
                                    thomi73pl napisał:

> aaugustw naucza dalej:
                                    > > Ps. Sam to sobie w gacie mozesz narobic, ale nie trzezwiec,

Czasami "zablusniesz", czyms o NY, albk o Bundeslidze. ..ale o to usmarujesz swoją teoria trzeźwości. .
                                    Ale po za tym to jak widać pogadac mkzna tylko o gownach i sraczce. ,
                                    A do gownianych tematów zaczepiaj kogo innego..
                                    (Nie .pisałem tego juz kiedyś. .?)

> > co widac po twoim pisaniu i zachowywaniu sie...! :-l
                                    >
                                    • aaugustw Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:35
                                      > ... "zablusniesz", czyms o NY, albk o Bundeslidze. ..ale o to usmarujesz sw
                                      > oją teoria trzeźwości. .
                                      ... pogadac mkzna tylko o gownach i sraczce. ,
                                      > To się zdecyduj co widzisz. .?
                                      >
                                      > To miting , tylko Forum...
                                      ______________________________________.
                                      Uspokoj sie thomiku, zlosc pieknosci szkodzi...!
                                      Napisz to potem jeszcze raz - na trzezwo - tak,
                                      zeby to bylo zrozumiale...!
                                      Dobranoc: A...
                                      • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:39
                                        Grund ze zrozumiałes..
                                        Widać pijany pijanego rozumie..
                                    • bananarama-live Re: 25.02.14, 20:55
                                      To taki bełkot, ze jak gucio napisze więcej niż 2 zdania, odpuszczam - nie czytam.
                                      • aaugustw Re: 27.02.14, 13:48
                                        bananarama-live napisał:
                                        > To taki bełkot, ze jak gucio napisze więcej niż 2 zdania, odpuszczam - nie czytam.
                                        ______________________________________________________________________.
                                        Mowisz, ze potrafisz przeczytac tylko 2 moje zdania, po czym w glowie twojej powstaje
                                        bełkot..? ;-)
                                        A...
                                  • aaugustw Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:32
                                    > ... kup sobie psa.. tylko nie mów mu co jest trzeźwe lub nietrzeźwe dla niego. .
                                    ______________________________________________.
                                    Dobra nie bede ci juz mówil co trzeźwe lub nietrzeźwe...!
                                    A...
                                    • thomi73pl Re: Ten sie smieje kto sie ostatni smieje...! ;-) 23.02.14, 20:34
                                      Mi nie mów. .
                                      Ale jak o sobie napiszesz.. to moze ktos przeczyta. .

Moze nawet ja przeczytam..

Wierz mi więcej na tym skorzysz.. i przy okazji inni..
                        • aaugustw No i rozgadały sie oseski o cycku...! ;-) 23.02.14, 20:00
                          bananarama-live napisał:
                          > Czemu zgłosić. Kawałek cycka jeszcze nikomu nie zaszkodziło
                          ___________________________________________________.
                          Dla alkoholika jedna piers kobieca to za malo, a jeden kieliszek
                          to za duzo, kawalery...!
                          A...
    • wolfbreslau Re: Czas karnawałowy... 28.02.14, 08:27
      aaugustw napisał:

> Ps. Piszac to nawet o alkoholu nie pomyslalem...!

no właśnie pomyslałes, skoro napisałeś....paradox.
      idź i baw sie dobrze.
      hey
      • aaugustw Re: Czas karnawałowy... 28.02.14, 08:50
        > aaugustw napisał:
        > Ps. Piszac to nawet o alkoholu nie pomyslalem...!
        - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
        wolfbreslau napisał:
        > no właśnie pomyslałes, skoro napisałeś....paradox.
        > idź i baw sie dobrze.
        __________________________________________.
        Kolejny mundrala... - Tlumacze jak na lopacie raz jeszcze:
        Piszac moj tekst, (ktory ty nam tutaj nie zamiesciles),
        o alkoholu nawet nie pomyslalem... - A teraz znowu mysle
        o alkoholu, o mojej chorobie z ktorej zrobilem zdrowie, o
        dzisiejszym Mityngu AA i tym duchowym Programie, dzieki
        ktoremu zyje, jestem trzezwy i rozwijam sie dalej duchowo...
        Kapujesz teraz..!?
        A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka