Dodaj do ulubionych

mam sentyment do tego forum

20.07.18, 23:23
Trochę dzięki niemu 11 lat temu rzuciłam palenie. Nie wyobrażałam sobie dnia bez palenia a rok to były mrzonki które tu inni opisywali jako rzeczywistość. A jednak, udało mi się i wierzcie było warto. Gdy teraz popatrzę na ceny papierosów to jakieś szaleństwo puszczać z dymem tyle forsy a do tego ten smród . No ale jak to mówią do wszystkiego można się przyzwyczaić ale odzwyczaić na szczęście także można.
Pamiętam hepika, stacha, augusta działających tutaj aktywnie i walczących z nałogiem. Mnie pomogliście, może innym także. Warto to wiedzieć. Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • szacki Re: mam sentyment do tego forum 24.07.18, 09:48
      Mam tak samo. Wierzcie lub nie ale z perspektywy czasu moge smiało stwierdzić ze forum działa. Mniej lub bardziej ale działa.

Tylko ja nie działam jak nalezy. Stopień zepsucia znaczny. Również pozdrawiam
      • aaugustw Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 09:40
        Szacki napisal:
        Mam tak samo. Wierzcie lub nie ale z perspektywy czasu moge smiało stwierdzić ze forum działa....
        Tylko ja nie działam jak nalezy. Stopień zepsucia znaczny. Również pozdrawiam
        ________________________________________________________________________________.
        Witaj Szacki,
        moj sentyment do ciebie nie zmalal ani na milimetr przez te nasze, wspolnie tu spedzone lata…!
        Pozdrawiam A...
        Ps. Kazde "zepsucie" to choroba, a z niej mozna stworzyc zdrowie…!
        W złu ukryte jest dobro.
    • aaugustw Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 09:30
      samanta napisala, (cyt.):
      Pamiętam …. działających tutaj aktywnie i walczących z nałogiem. Mnie pomogliście, może innym także.
      ____________________________________________________________________________________.
      Pomogla tobie twoja gotowosc do zmian dzieki skorzystaniu z doswiadczenia innych…
      A...
      Ps. Mnie nie pomogla walka z nalogiem lecz bezwarunkowe poddanie sie...
      Dopoki walczylem - przegrywalem…!
      • samanta5 Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 14:10
        Niech będzie, że moja gotowość a ja wiem że duży udział w tworzeniu jej mieli ludzie. Ty pomogłeś na ostatniej prostej gdy już wszyscy moi znajomi zwątpili, że rzucę i tylko czekali kiedy znów zacznę palić. A ostatnie podejście było bez wspomagaczy i wtedy wysłałeś mi książkę na maila. Nie czekałam już na wsparcie znajomych bo wiadomo, mają swoje sprawy. Gdy było kiepsko po prostu czytałam i tekst był do mojej dyspozycji w każdej chwili. Pisałam tutaj pod nickiem gb15 ale straciłam dojście do tamtej skrzynki. Pozdrawiam i dziękuje.
        • samanta5 Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 14:11
          I jeszcze jedno - masz swoją drogę, tak jak każdy z nas i wydaje mi się że pewnie po niej kroczysz.
          • aaugustw Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 16:41
            Samanta napisala do A...
            I jeszcze jedno - masz swoją drogę, tak jak każdy z nas i wydaje mi się że pewnie po niej kroczysz.
            _____________________________________________________________________________________.
            No tak. Masz racje. Zeby powstala droga potrzeba kroczyc i isc do przodu. Tak, czuje sie dobrze na niej…!
            Pozdrawiam
            A...
            • aaugustw Re: mam sentyment do tego forum 30.07.18, 16:45
              Ja takze dziekuje Tobie - Samanta…! ;-)
              A...
              Ps. Ludzie tobie pomogli, bo najpierw byla twoja gotowosc do otwarcia sie na ich doswiadczenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka