Dodaj do ulubionych

byłem tu kiedyś

02.12.19, 23:24
Dobry wieczór
w latach 2004-2008 byłem tu codziennym gościem, coś zdaje się wziąłem, może komuś coś dałem.
Tak zajrzałem sie pochwalić- 17 lat minęło bez alkoholu, dzisiaj właśnie jest ten dzień.
Byłem na terapii państwowej na NFZ w celu wstępnego prania mózgu.
potem jeszcze kilka lat prałem dokładnie w sekcie zwanej AA, mało tego sam prałem mózgi innym
bo trochę działaczem AA byłem , w strukturach regionu , trochę o krajowe się otarłem.
Nadal zaglądam do tej sekty choć znacznie rzadziej. Ludzie się cieszą na mój widok jak to w sekcie.
wracam do domu żona się uśmiecha, rodzina i w pracy ludzie chcą ze mną gadać to chyba skuteczne pranie mózgu było
.
pozdrawiam AAugusta
Obserwuj wątek
    • aaugustw Re: byłem tu kiedyś 03.12.19, 15:50
      Przypominam sobie ciebie Yura. Poznalbym ciebie bez podpisywania się - po charakterze, ktory wyczytac mozna po stylu twego pisania.
      Gratuluje tak pieknej abstynencji i zycze dalszych lat w suchości...
      Najważniejsze, ze masz przerobiony Pierwszy Krok AA co widać "gołym okiem".
      Następne Kroki AA (11 x) są także do osiągniecia, wiem to z własnego doświadczenia, ale wpierw musiałem, (bo chciałem) innym służyć a to nastąpiło dopiero wtedy, kiedy po skończonej terapii państwowej przestałem bawić się w terapeutę aby innym próbować "prać ich mózgi", bo coś takiego dobre jest w sektach, ale nie we Wspólnocie AA, w ktorej aby byc trzeźwym musialem (bo już chciałem) nauczyc się od trzeźwych (i dalej rozwinietych duchowo) służenia i stosowania zasad AA we wszystkich moich poczynaniach, czego i tobie zycze.
      Dziekuje za pozdrowienia, ktore jak echo przesyłam tobie z powrotem.
      A...

• aaugustw Re: byłem tu kiedyś 04.12.19, 21:20
      yuraathor, m.in. napisal, (cyt.):
      "... działaczem AA byłem , w strukturach regionu , trochę o krajowe się otarłem."
      _____________________________________________________________________________.
      A stoły do Mityngow AA ty przygotowywał?
      A po Mityngach AA szklanki ty mył?
      A informacje o Mityngach AA ty roznosił?
      A...
      Ps. Ja byłem (i dalej jestem) tylko służebnym dla innych AA
    • finlandia007 Re: byłem tu kiedyś 17.02.20, 00:13
      Witaj .
      Może i mnie pamiętasz, dawniej 07, ale jakoś się stało że moje konto wymarło,więc założyłem nowe żeby jak i Ty, zaglądnąć tutaj.
      Też żyję i jest mi dobrze.
      Niczego nie żałuję.
      Dzięki temu jestem cały czas trzeźwy 😊
      • solwer Re: byłem tu kiedyś 17.02.20, 12:27
        finlandia007 17.02.20, 00:13 napisał m.in: jakoś się stało że moje konto wymarło,więc założyłem nowe

A ja znalazłem twoje wpisy pod nickiem finlandia07 Pisałeś całkiem sporo od 2007 nie tylko na f. Uzależnienia. Przeszedłeś ciekawą drogę od udawanego leczenia (wszywka) do trzeźwości! Brawo.Podziel się twoim doświadczeniem zdobytym podczas wyjścia z czynnego nałogu.W tym celu Szacki założył stosowny wątek
        akcja reaktywacja - nasze historie leczenia Z perspektywy kilkunastu lat twoja droga może stać się wzorem dla ludzi wchodzących na to forum, by znaleźć własny sposób na zerwanie z czynnym nałogiem.
        • szacki Re: byłem tu kiedyś 18.02.20, 21:29
          Yura i finlandia ale czad. :) Fajnie Was widzieć chłopaki.
          • finlandia007 Re: byłem tu kiedyś 18.02.20, 23:24
            Hej.
            Fajnie że żyjesz, małolacie🤪🤪.
            Dzisiaj jesteś już dużym chłopcem, chociaż pewnie dalej masz w głowie fiu-bździu 😂😂😂
        • finlandia007 Re: byłem tu kiedyś 18.02.20, 23:26
          Witaj.
          Myślę że co nieco napiszę.
          Może komuś akurat przydadzą się moje doświadczenia.
          Do usłyszenia
          • solwer Re: byłem tu kiedyś 25.02.20, 13:51
            Koniecznie!Jesteś potrzebny na gwałt:)
      • 7zahir Re: byłem tu kiedyś 17.02.20, 21:27
        Witaj finlandia :-)
        Do zoba - jak teraz mówią małolaty - następnych Twoich wpisów 👍
        • finlandia007 Re: byłem tu kiedyś 18.02.20, 23:27
          Miło mi Cię przeczytać 😀
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka