7zahir 08.09.06, 08:16 Pomyslałam, że chętnie przeczytasz, a może nawet tam pojedziesz? www.vilcacora.com.pl/archiwum2005/wywiad.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addicted1 Re: Dla addicted1 08.09.06, 13:37 Raczej nie. Dziwnie to brzmi. Ale dziękuję za zainteresowanie, chociaz węszę ironię. Odpowiedz Link Zgłoś
7zahir Re: Dla addicted1 08.09.06, 14:31 Nie węsz? Pomyslałam , że może mieszkasz gdzieś tam za morzem i masz bliżej niz ja. Ayahuasca jest bardzo ciekawą halucynogenną rosliną. Jesli maja pozytywne rezultaty w naszej chorobie - to chwała indiańskim metodom i Mateczce Naturze. Wysłałam Ci ten link, bo odnoszę wrażenie że ciagle poszukujesz swojej drogi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
addicted1 Re: Dla addicted1 08.09.06, 15:12 Wysłałam Ci ten link, bo odnoszę wrażenie > że ciagle poszukujesz swojej drogi. > Pozdrawiam. Ale nie po stepach i dżunglach:):) Ogolnie jetem nieufny wobec medycyny, szczegolnie 'iekonwencjonalnej". Jestem ntakim roche niewiernym Tomaszem, ale tez dopuszczam taka mozliwosc. Halucynacje? swoja droga, nizly omysl. mozna to dstac w Warzawie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: Dla addicted1 08.09.06, 16:43 addicted1 napisał: > Wysłałam Ci ten link, bo odnoszę wrażenie > > że ciagle poszukujesz swojej drogi. > > Pozdrawiam. > > > Ale nie po stepach i dżunglach:):) -:)))) bombowo! PS. Tastaturka czy paluszek... pomoz,bom zawsze ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś