jasnowidz_x 13.12.06, 00:04 przewidze kto wyjdzie z nalogu z tego forum ,a kto nie...? cena 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janulodz Re: rabat 13.12.06, 00:14 Jesteś z tej samej drużyny, co psycholożka? Jej stawka to było 35 zet Odpowiedz Link Zgłoś
myszabrum Re: rabat 13.12.06, 00:17 Hmm... A wpłaty to jak? Przelewem pocztowym ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 a ja przewiduje ze jasnowidz to szarlatan i oszust 13.12.06, 18:27 spod ciemnej gwiazdy Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: a ja przewiduje ze jasnowidz to szarlatan i o 13.12.06, 19:09 Czasem i jasnowidzowi uda się przewidzieć(czyt. odgadnąć) prawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: a ja przewiduje ze jasnowidz to szarlatan i o 13.12.06, 19:59 havana06 napisała: > Czasem i jasnowidzowi uda się przewidzieć(czyt. odgadnąć) prawdę... ____________________________________________________________________. ;-)) Tak, on ma wiecej szans na odgadniecie (50%), anizeli alkoholik na zatrzymanie tej choroby. A... Odpowiedz Link Zgłoś
havana06 Re: a ja przewiduje ze jasnowidz to szarlatan i o 13.12.06, 20:10 Masz rację, Auguście. 50% to bardzo dużo! Więc niech nawet zgaduje- byle dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: a ja przewiduje ze jasnowidz to szarlatan i o 13.12.06, 20:25 Ktoś puka do drzwi jasnowidza. Kto tam? - pyta jasnowidz. - Eeee, to ja pieprzę takiego jasnowidza Odpowiedz Link Zgłoś
ja0010 Re: rabat 13.12.06, 22:39 ja na pewno nie wyjde ! ja zapije sie na smierc ! mowie szczerze !..nie dla mnie rabat,nie dla mnie wygrana ....I co?przegralam trzydziesci zlotych ? Cieszysz sie? smiejesz sie ? A tak w ogole...duzo szczescia zycze ....i nawet usmiecham sie do Ciebie .... powodzenia w dalszych debilnych konkursach zycze ....I tyle .. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: rabat 14.12.06, 08:43 ja0010 napisała: > ja na pewno nie wyjde ! ja zapije sie na smierc ! mowie szczerze !..nie dla > mnie rabat,nie dla mnie wygrana .... ____________________________________________________________________________. Ja0010, doswiadczenie AA (anonimowych alkoholikow) mowi: "Nie ma przypadkow beznadziejnych w tej chorobie", a wiec: I Ty mozesz wyjsc z tego, jezeli w to sama uwierzysz...! - (przy tym nikt Tobie tego powodzenia nie bedzie gwarantowal...!). Jak widzisz Twoje szanse wzrosly znowu do 50 %! ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
bloomoo Re: rabat 14.12.06, 08:35 dzizas...jaka zenujaca prowokacja..oszczedz se..grac na emocjach uzaleznionych i nabijac sie_ zenadaaaaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: rabat 14.12.06, 09:25 Uważam, że jasnowidz powinien brać za swoje jasnowidzenie 300 euro płatne z góry. Jasnowidztwo mniej by narobiło szkody w niejednym portfelu i na niejednej psyche niż bywanie u psychologa. Dla praktyki jasnowidczej wystarczy trójnóg, dymiący piecyk i małe co nieco. Pijak uwędzony na zimno pachniałby dużo przyjemniej... co wpłynęloby korzystnie na zmianę społecznego postrzegania alkoholizmu. A w końcu - o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: rabat 14.12.06, 09:29 e4ska napisała: > Uważam, że jasnowidz powinien brać za swoje jasnowidzenie 300 euro płatne z > góry. Jasnowidztwo mniej by narobiło szkody w niejednym portfelu i na niejednej psyche niż bywanie u psychologa. > Dla praktyki jasnowidczej wystarczy trójnóg, dymiący piecyk i małe co nieco. > Pijak uwędzony na zimno pachniałby dużo przyjemniej... co wpłynęloby korzystnie na zmianę społecznego postrzegania alkoholizmu. > A w końcu - o to chodzi. _______________________________________________________________________. Tu widac rutyne czarownicy, prosze o namiary...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś