smutny666 03.01.07, 12:49 Witam Jestem uzależniony. Chciałbym zacząć się leczyć. Czy możecie podać jakieś adresy w Warszawie. Do kogo się zgłosić? Czy takie leczenie jest odpłatne? Mam 35 lat i czuję, że to ostatni dzwonek. Smutny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaugustw Re: Poszukuję namiarów 03.01.07, 14:27 smutny666 napisał: > Witam > > Jestem uzależniony. Chciałbym zacząć się leczyć. Czy możecie podać jakieś > adresy w Warszawie. Do kogo się zgłosić? Czy takie leczenie jest odpłatne? > Mam 35 lat i czuję, że to ostatni dzwonek. ___________________________________________________________________________. Jezeli naprawde tak czujesz, to w "Google", pod: "anonimowi alkoholicy", po otwarciu strony znajdziesz na samym dole; Mityngi AA w Warszawie (z lewej). Sugeruje pojsc na najblizszy Mityng AA, a reszty dowiesz sie na miejscu...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
drak02 Re: Poszukuję namiarów 03.01.07, 15:17 POlecam poradnię ds. uzależnień przy przychodni rejonowej Warszawa Bielany ul. Żeromskiego tel. 6635439 Odpowiedz Link Zgłoś