addicted11 18.07.07, 23:54 gdzie sie podzial Tranzyt tak w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yuraathor Re: Licznik zero 19.07.07, 08:20 Obawiam się że nie poprzestał na pierwszym. A gdzie Eska??? Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Licznik zero 19.07.07, 09:35 Przecie pisał Tranzyt, że jest w miejscu niedostępnym dla sieci... ciekawe, gdzie to może być? pod Irkuckiem? Ja, drogi Yura, jestem z gatunku ludzi wciąż podejmujących remonty i letnie wielkie sprzątania. Czasu mi brak na kompa. W nagrodę wczoraj, na przedwieczornej jeździe, w deszczu ciepłym - mogłam na wschodniej chmurze podziwiać cudowną tęczę - łuk doskonały... a z zachodu zjawisko rzadkie - obłoki na słońcu, cienie i blaski - jak z reflektora. W poniedziałek widziałam sierp księżyca piórkiem rzucony nisko na złote niebo - latarnie miasta na wzgórzach - i Gwiazda Wenus... Tyle lat mieszkałam w Łodzi i dopiero teraz zaczynam pojmować, że jest to moje miejsce. MOJE. Nie tylko kraj dzieciństwa. Dziś nad ranem mgłę mieliśmy białą, gęstą i kapiące wilgocią dachy. Aż szkoda, że trzeba spać:) Wkrótce wyjazd dłuższy - w rodzinne strony. A turystycznie - rzecz szczególna - przeraża mnie stadne przemieszczanie... nuda urlopów. Więc - jeszcze nie wiem. Wiem za to, że gdziekolwiek się znajdę - licznika zerować nie mam zamiaru... życie jest dostatecznie dziwne... nawet bez lubych promili:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yuraathor Re: Licznik zero 19.07.07, 10:27 Wazne ze jesteś, czytasz bo juz po godzinie odpis był. A Tranzyt? pewnie się odezwie jeszcze. A ja sobie rower nabyłem, normalnie drogą kupna.Moze na zlot pod Kołobrzegiem rowerkiem? www.aa.org.pl/regiony/011/inne/zloty/2007/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Licznik zero 19.07.07, 18:34 yuraathor napisał: > Moze na zlot pod Kołobrzegiem rowerkiem? ___________________________________________. Jezeli licznik ustawisz na zero, a brzegiem pojedzie kolo... - czemu nie...! A... Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Licznik zero 19.07.07, 18:31 e4ska napisała: > ... jestem z gatunku ludzi wciąż podejmujących remonty i letnie > wielkie sprzątania. Czasu mi brak na kompa. ... życie jest dostatecznie dziwne... nawet bez lubych promili:))) _________________________________________________________________. Typowe zachowanie uzaleznionej drobnopijoczki... Pokazac swiatu, jaka to jednak jestem dobra... A... Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Licznik zero 20.07.07, 00:35 aaugustw napisał: > e4ska napisała: > > ... jestem z gatunku ludzi wciąż podejmujących remonty i letnie > > wielkie sprzątania. Czasu mi brak na kompa. > ... życie jest dostatecznie dziwne... nawet bez lubych promili:))) > _________________________________________________________________. > Typowe zachowanie uzaleznionej drobnopijoczki... > Pokazac swiatu, jaka to jednak jestem dobra... > A... To badz trzezwym alkholikiem i napisz jaki jestes zly. Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Licznik zero 20.07.07, 01:19 Hehe:))) Kiedy remonty i sprzątanka są całkiem do rzeczy... z wpisami wiadomymi to jest trochę tak, Addi, jak z pomysłem, żeby na chybił trafił odczytywać przysłowia. Albo szukać w worku z fantami... zabawy szkolne, pamiętasz? "Co ma zrobić ten, którego fanta w ręku trzymam?" - I mamy wpis o zakłamanym alkoholiku, który udaje przed ludźmi... że jest całkiem dobry. Ale co to ma do rzeczy z porządkami, kore od lat wykonuję o tej porze roku??? Skończony idiota...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: Licznik zero 19.07.07, 18:28 yuraathor napisał: > Obawiam się że nie poprzestał na pierwszym. > A gdzie Eska??? ____________________________________________. Ona, z kolei nie przestala na drugim...! A... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tranzyt80 Re: Licznik zero 20.07.07, 17:31 addicted11 napisał: > gdzie sie podzial Tranzyt tak w ogole? -od dwoch tygodni jestem na urlopie,a pozostaly mi jeszcze cale dwa :)), tak ogolnie to chasam,raz po polach,raz po sklepach,zagladam tez do lokali,ale tylko przez szybe... :), -po tym jednym piwku nie zauwazam u siebie checi na jakas popijawe,choc okazji mam co nie miara,zyje bez alkocholu,jak wczesniej,tzn.w okresie mojej totalnej abstynencji. Tak na calego,to odezwe sie dopiero za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś