Dodaj do ulubionych

<------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK !

IP: *.wroc-kwi.dialup-ppp.ids.pl 14.05.01, 22:07
nie wodce,
nie taniemu winu,
nie papierosom !

tak dla marichuany,
tak dla amfetaminy,
tak dla psylocybow...

Obserwuj wątek
    • Gość: walenty Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.gazeta.pl 15.05.01, 07:45
      Jak rozumiem - marichuana to nowy rodzaj cukierków owocowych (w odróżnieniu od
      marihuany przez "h"). Oj - najpierw nauczcie się dzieci ortografii...
      • Gość: cashan Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.cyberk.net.pl 15.05.01, 10:13
        taa.. standardowa odpowiedz klienow bez argumentow.. czepiamy sie w kwestiach
        formalnyc....
        Wazne ubranko a nie postac???
    • Gość: krissey Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.ipartners.pl 15.05.01, 12:25
      ty pijesz legalnie,
      ja pale nielegalnie
      tak wyglada wasza rownosc i wolnosc
      • Gość: Wojtop Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.05.01, 18:08
        Gość portalu: krissey napisał(a):

> ty pijesz legalnie,
        > ja pale nielegalnie
        > tak wyglada wasza rownosc i wolnosc

OK, ale amfa?
        Ty pracujesz na amfie,
        ja nie sie uzależnić więc jej nie biore
        w 9 przypadkach na 10 będziesz pracował/uczył się lepiej ode mnie.
        I gdzie tutaj jest równość?
        • Gość: sirux Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.chello.pl 15.05.01, 23:01
          A pozniej ty kojfniesz sobie spokojnie albo dostaniesz takiej psychozy ze nie
          bediesz wiedzial jak sie nazywasz gdzie jestes i dlaczego sie boisz i co z tego
          ze miales fajna prace,dobrze sie uczyles itd.Albomoze nie po prostu nie
          bedziesz umial ani kochac ani sie przyjaznic ani w ogole nie beda obchodzili
          cie inni ludzie tylko zeby zapalic wziac i do przodu tylko ze mlodosc nie trwa
          wiecej niz 20 lat a pozniej tez trzeba zyc .A moze nie.
        • kola Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! 16.05.01, 13:52
          Gość portalu: Wojtop napisał(a):

> Gość portalu: krissey napisał(a):
          >
          > > ty pijesz legalnie,
          > > ja pale nielegalnie
          > > tak wyglada wasza rownosc i wolnosc
          >
          > OK, ale amfa?
          > Ty pracujesz na amfie,
          > ja nie sie uzależnić więc jej nie biore
          > w 9 przypadkach na 10 będziesz pracował/uczył się lepiej ode mnie.
          > I gdzie tutaj jest równość?

logika tfego wywodu jest wrencz porazajonca.. :PPP
          chuopie, pracowac/uczyc sie po amfie, to ty mozeszjedynie WIENCEJ, a nie lepiej..
          jaka rownosc? - nikt cie do brania nie zmusza i dobrze.. pytanie tylko, dlaczego
          mnie sie ZABRANIA legalnie zapalic lufe na koncercie, a?!
          • Gość: Wojtop Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.05.01, 20:19

> logika tfego wywodu jest wrencz porazajonca.. :PPP
            > chuopie, pracowac/uczyc sie po amfie, to ty mozeszjedynie WIENCEJ, a nie lepiej
            > ..
            > jaka rownosc? - nikt cie do brania nie zmusza i dobrze.. pytanie tylko, dlaczeg
            > o
            > mnie sie ZABRANIA legalnie zapalic lufe na koncercie, a?!

Jeżeli nie widzisz tu logiki, to spróbuj sobie porównać legalizację amfy z
            legalizacja dopingu w sporcie. Rownosc szans znika - wygrywa ten, kto ma lepsze
            prochy i jest bardziej gotow do poswiecenia zdrowia.

Przeciwko gandzi ja nic nie mam, jestem za tym zeby sprzedawac ja na takich
            warunkach jak alkohol. Wkurza mnie tylko kiedy ktos krzyczy zeby legalizowac
            twardsze narkotyki, olewajac mozliwe skutki.
            • Gość: kola Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 20:34
              czy ktos tu wspominau o legalizacji amfy?! bo nie zauwazyuem..
              • Gość: kola Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 21:14
                oka - autor fspomniau.. zwracam honor - jego sprawa.. ale maria konopnicka?!
                przeca to takie pienkne dziewcze.. ;)))
            • kot_kreskowy Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! 20.05.01, 20:47
              Gość portalu: Wojtop napisał(a):

>
              > > logika tfego wywodu jest wrencz porazajonca.. :PPP
              > > chuopie, pracowac/uczyc sie po amfie, to ty mozeszjedynie WIENCEJ, a nie l
              > epiej
              > > ..
              > > jaka rownosc? - nikt cie do brania nie zmusza i dobrze.. pytanie tylko, dl
              > aczeg
              > > o
              > > mnie sie ZABRANIA legalnie zapalic lufe na koncercie, a?!
              >
              > Jeżeli nie widzisz tu logiki, to spróbuj sobie porównać legalizację amfy z
              > legalizacja dopingu w sporcie. Rownosc szans znika - wygrywa ten, kto ma lepsze
              >
              > prochy i jest bardziej gotow do poswiecenia zdrowia.
              >
              > Przeciwko gandzi ja nic nie mam, jestem za tym zeby sprzedawac ja na takich
              > warunkach jak alkohol. Wkurza mnie tylko kiedy ktos krzyczy zeby legalizowac
              > twardsze narkotyki, olewajac mozliwe skutki.

Jakie skutki ??????
              Kazdy ma prawo decydowac o swoim zyciu - czy chce sie uzaleznic czy nie
              Komu cos do tego co ja wciagam - to moja sprawa
        • kot_kreskowy Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! 20.05.01, 20:44
          od amfy sie nie uzaleznisz
    • Gość: jacu Re: <------- ZDECYDOWANIE ----------------> TAK ! IP: 195.94.193.* 24.05.01, 08:56
      ZDECYDOWANIE ----------------> TAK !

dla nie używania amfeta-giga-miny jak można ten syf łączyć z marihuaną
      lub psylocybami na jednym wydechu ,cóż amfetamina to jak palenie w piecu
      studolarówkami ,naprawdę współczuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka