tenjaras 23.09.07, 13:42 www.rmf.fm/fakty/?id=124010 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
addicted11 Re: donieśli i ponieśli 23.09.07, 14:17 a ja proponuje spojrzec z drugiej strony na problem. niektorzy na tym forum zapewne pamietaja dzialanie alkoholu na organizm i wydaje mi s,e ze ostatnia rzecza na ktora ma ochote pijany czlowiek jest isc do nastawni i wgapiac sie w jakas sluze- wolalby polezec w domu, popic po sklepie albo zaszalec w pubie. Ale presja powoduje, ze taki koles boi sie stracic prace jak nie przyjdzie z powodu "upicia", wiec wali do roboty napruty i potem wychodza takie sceny. Presje powoduje bezrobocie oraz stosunek do alkoholizmu- bo jak sie wyda ze pracownik to alkoholik, to przeciez od razu na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: donieśli i ponieśli 23.09.07, 14:49 addi, to dopiero poludnie a ty juz zmeczony??? a moze to ja zmeczona, bo wydaje mi sie ze znow jakies bzdury czytam, a ty na pewno miales jakas gleboka mysl do przekazania?? Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: donieśli i ponieśli 24.09.07, 11:41 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4514127.html Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Operator śluzy usłyszał zarzuty 24.09.07, 11:43 www.rmf.fm/fakty/?id=124078 Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 24.09.07, 12:19 No sam widzisz Jaras. Jakby tego śluzowego ktos z rodziny wcześniej zakablował, że chodzi pijany do roboty, albo, ze ma kłopoty z alkoholizmem to by do tego wypadku nie doszło Świetny przykład. Uważam Addi, że doskonale uchwyciłeś meritum sprawy. W mentalności alkoholika silniejsze jest poczucie spełnienia zas..nego obowiązku, niż zdanie sobie sprawy ze stworzonego zagrożenia. Dlatego tylko interwencja osób , najlepiej kogoś bliskiego jest nieodzowna. Pijak bardziej będzie siębał nieusprawiedliwionej nieobecności w robocie, niż tego, ze jest pijany i jakie mogą z tego wynikmnąć konsekwencje. Czasem Rauchen pomyśl, zanim dowalisz. Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 24.09.07, 18:52 W mentalności alkoholika > silniejsze jest poczucie spełnienia zas..nego obowiązku, niż zdanie sobie spraw > y > ze stworzonego zagrożenia. w mentalnosci alkoholika, po wypiciu, to najsilniejsze jest poczucie zeby sie dalej nawalac, niz spelnianie jakiegokolwiek obowiazku: co najwyzej odwalenie roboty. Alkoholik najczesiej, jak juz nawalony poleci do roboty zeby nie miec nieusprawiedliwionej nieobecnosci, to dodatkowo bedzie sie tlumaczyl, czesto w to wierzac, ze on wcale nie jest pijany. Zreszta, gdyby alkoholiky tak sie baly nieusprawiedliwionych godzin w pracy, to by pracy zazwyczaj nie tracili, bo by sie bali. Interwencja osob bliskich?? Jaka interwencja??? No bo chyba lazenie za alkoholikiem krok w krok i sprawdzanie czy czasem gdzie flaszki nie dorwie, tylko trudne do zrozumienia jest to ze alkoholiky to lepsze od Salomona byc potrafia, i z pustego sobie lykna, a sie nachlaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 24.09.07, 19:13 janulodz napisał: > No sam widzisz Jaras. Jakby... tym językiem to ja już wolę przepowiadać pogodę - albo będzie padać, albo nie będzie i nikt mi nie może zarzucić pomyłki kto gdyba o alkoholiźmie? Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 24.09.07, 23:14 Ciekawa jestem, Jarasie, czy w ogóle potrafisz wypowiadać sie na temat? Janu używa bardzo precyzyjnego języka - a ty znów o pogodzie. Jak nie konie, to pogoda, to jakieś inne denne paraboliki... Właściwie to co chciałeś powiedzieć? Że nie masz za grosz wyobraźni? no nie masz i dlatego nigdy nic nie wygdybasz. Jak my, alkoholicy świadomi tego, co wyprawia się z człowiekiem uzależnionym, możemy nie dostrzegać konsekwencji, która wynika z postaw obojętności, propagowanej przez ciebie i Elę. Zgadzam sie z Janu i wieloma głosami forumowiczów, że "moralność" rodzinna, nakazująca ukrywanie alkoholizmu przed pracodawca, gdyż "z czego będziemy żyli" - prowadzi do skandali i upadku. Podobnie rację przyznam Addiemu - przecież ja wiem po sobie, że najwięcej uwagi swego czasu poświęcałam na ukrycie swojego stanu - gdyż jak nie zarobię, to za co będę piła? A już alkoholik zdemaskowany, ze świadectwem terapeutycznym - ten - zamiast zostać w domu i powiedzieć "nawaliłem się i muszę wytrzeźwieć", co uczyniłby normalny czlowiek - pójdzie do roboty, bo jakże - Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 00:58 rauchen, jestes uparta jak osiol. Po co ten elaborat o alkoholizmie i bezsilnosci- nie o to w ogole chodzilo. Nie musze kwestionowac faktu, ze alkoholik po pierwszym mysli glownie o tym, aby wypic drugi. Ale czy tego drugiego wolalby wypic w knajpie albo pod sklepem, czy w pracy? Przeciez wiadomo, ze w pracy po pierwsze nie wypije tyle, ile bedzie chcial- a po drugie, bedzie pil w strachu. Kazdy wolalby wypic w knajpie. Wiec taki ktos idzie do pracy nie dlatego, ze lubi po pianemu obslugiwac sluzy ( choc tacy tez pewnie sa), tylko wbrew temu, ze nie lubi tego robic. oczywiscie, pozostaje kalkulacja- jak dzis nie pojde to jutro nie bede mial roboty, wiec nie bedzie za co pic- no to jednak pojde. ale nie robmy ludziom wody z mozgu, ze ktos perfidnie chodzi pijany do pracy, ze lubi to i tak dalej. robi, bo we wlasnym przekonaniu musi. Rola rodziny, pracodawcy i terapeuty to uswiadomic zagrozenie, a nie wmawiac gosciowi, ze z usmiechem na ustach biegal pic przy sluzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 07:39 a ty addi to juz rzuciles prace, ze znow sie rzuciles na piwko z wieczora tak ostatnio?? A to ty nie wiesz ze alkohol wcale nie poprawia snu, tylko go fragmetuje, i powoduje tak czy siak zmeczenie?? A co bedzie jak ci sie na jednym nie skonczy?? Wiec skoncz addi ze swoimi widzimisiami. Rola rodziny i bla bla bla Jak rodzina ma role, to niech kupi traktor i obrabia, a ty co?? w sklad rodziny nie wchodzisz?? ty uswiadamiac nie musisz tylko ciebie powinna rodzina uswiadamiac?? Co addi, znow ci sie marzenie o byciu pepkiem wszechswiata przyplatalo? A co do terapeuty to ja juz nic nie napisze, bo to jak ty sie dales uswiadomic to w nadmiarze na tym forum przeczytac sie da :))) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 19:59 rauchen napisała: > a ty addi to juz rzuciles prace, ze znow sie rzuciles na piwko z > wieczora tak ostatnio?? widzisz, ja piwko a ty walisz tanie wino juz trzeci dzien. > A to ty nie wiesz ze alkohol wcale nie poprawia snu, tylko go > fragmetuje, i powoduje tak czy siak zmeczenie?? nie wiedzialem ale teraz ju zwiem, dzieki, od teraz nie pije ( gul gul gul, wypilem ostatnie lyki piwa w zyciu wlasnie) > A co bedzie jak ci sie na jednym nie skonczy?? ciag zakonczony smiercia. przedtem jeszcze cie dopadne i pocwiartuje i wysle kurierem do toronto, >> Rola rodziny i bla bla bla Zgadzam sie, bla bla, chociaz moze wlsasciwie ble ble, a moze bli bli? > Jak rodzina ma role, to niech kupi traktor i obrabia, > a ty co?? w sklad rodziny nie wchodzisz?? ty uswiadamiac nie musisz > tylko ciebie powinna rodzina uswiadamiac?? > Co addi, znow ci sie marzenie o byciu pepkiem wszechswiata > przyplatalo? za duzo watkow jak na moj maluti lepek, generalnie jednak- pepkiem Polski i emigrantow wystarczy. > > A co do terapeuty to ja juz nic nie napisze, bo to jak ty sie dales > uswiadomic to w nadmiarze na tym forum przeczytac sie da :))) No Ty niestety nie dalas sie zlamac, harda jetes i twarda jak stal, podziwiam Pania. Jak smakowalo wczoraj wino? Byk czy Tur? Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 21:10 > Byk czy Tur? osiol :) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 26.09.07, 01:03 rauchen napisała: > > Byk czy Tur? > > osiol :) rauchen, przyznaje uczciwie- pierwszy raz w zyciu naprawde mnie rozbawilas swoim dowcipem, chyba krok do przodjku w trzezwieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
rauchen dla przypomnienia dla addiego, jak sie dba o wspol 25.09.07, 22:49 ...pracowniko: A pisales kiedys addi o jakims tam facecie z pracy co to tak cie wkurzal bo cpal: opisz jak mu pomogles i sprowadziles na dobra droge - w koncu facet mogl sie tak zacpac zeby ci srubokretem klejnoty porysowac??? Co, nie zal by ci bylo??? Czegokolwiek, srubowkreta albo klejnotow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: dla przypomnienia dla addiego, jak sie dba o 26.09.07, 01:02 facet mnie wkurzal, bo mial humory, czy mial je bo cpal czy dlatego, ze mu zona dupy nie dawala to mnie szczerze mowiac srednio obchodzi. a ze akurat cpal i slyszalem spekulacje, ze to dlatego- to juz tylko kwestia spostrzezenia, ale jakby cpal i byl mily i uczynny to niech cpa do samej smierci- jak dla mnie. ja pomoglem sobie i zmienilem prace, akurat on byl powodem dosyc malo istotnym, ale sie jakos zalapal. ja nie jestem od sprowadzania na dobra droge, od tego jestes ty, ja jestem od sprowadzania na zla droge. Odpowiedz Link Zgłoś
ela_102 Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 08:23 Teraz rozumiem dlaczego "dzennikarstwo" w Polsce pozostawia tak wiele do zyczenia. Eska zamiast sie zastanawioć nad postawami innych ludzi ...zastanow sie rzeztelnie nad wlasną...i nie wyczytuj w tekstach informacji ktorych tam nie ma. Powiem moze tak...pijanym swiatem zajmowalam sie bardzo gdy sama bylam pijana... Ciagle zajmowalam sie innymi wtedy gdy nie potrafilam sie zajac soba.. W moim przypadku pierwsza proba "niepicia" jest konsekwentna... Trzezwy Swiat jest inny od tego o ktorym Ty ciagle piszesz... Jest inny...i dlatego nie mozesz pojac ani slow ani zachowan.. Ja mam o tyle lepiej ze Swiat w ktorym Ty siedzisz znam doskonale... do bolu... A ty nie znasz nawet tego w ktorym zyjesz...a co dopiero ten w ktorym znajduja sie trezwi ludzie:-) Moja Mama...nie pije.. Dzis mowi ze nigdy nie pila... Jest taka sama jak Ty...nie dopuszcza do swiadomosci wlasnego zmarnowanego zycia...jak i tego ze w znacznej mierze zepsula je swoim dzieciom i nie tylko:-( Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 26.09.07, 09:42 Heh, ależ Hepik nie wie wszystkiego - i eski zarobkowanie zostawmy esce:) Tak więc - dziennikarzom odpuść. Tym bardziej, że korzystamy z gościnności Gazety - co by nie powiedzieć, Redaktorów mają świetnych. Od głowy po piętę. Achillesa;) Odpowiedz Link Zgłoś
addicted11 Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 02.10.07, 15:16 Jaras, do czego zmierzasz? Jakby napisal Tranzyt- ales tajemnice ujawnil! Ze ludzie po pijaku robia glupie, zle lub niezgodne z prawem rzeczy. I co z tego? Przeciez kazdy to wie. Ludzie za kierownica tez zabijaja, rania, wkurzaja innych, lamia prawo, sa chamami, egoistami- nawet nasz nieskazitelny Deoand przyznal sie niefrasobliwie, ze przekracza predkosc. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Operator śluzy usłyszał zarzuty 25.09.07, 09:56 eska, a cóż precyzyjnego oprócz języka wyczytałaś w słowach janu? "No sam widzisz Jaras. Jakby tego śluzowego ktos z rodziny wcześniej zakablował, że chodzi pijany do roboty, albo, ze ma kłopoty z alkoholizmem to by do tego wypadku nie doszło" albo po drodze do pracy zamordowałby donosiciela, albo wyleciałby z pracy i rodzina popadłaby w kłopoty, dzieci do bidulca, żona sama popadłaby w alkoholizm, albo cały szczęśliwy udałby się na terapię by ratować dobre imie rodziny i radośnie poznawał AA, trzeźwiejąc wzorcowo - każde określenie "jakby" w alkoholiźmie to bajka o kopciuszku komentarz do słów Addiego pozostawie, bo przemyka tam cień ;-) prawdy, o ile są działania, a nie gdybanie - fakt, to fakt, a akademickie dysputy wokół rozlanego wina do niczego nie prowadzą, Ty eska nie sprzątasz po pijakach, z Twoich opisów wynika, że jedynie zaznałaś sprzątania po sobie ale przyznam Ci - piszesz ładnie: > Jak my, alkoholicy świadomi tego > Zgadzam sie z Janu i wieloma głosami forumowiczów > Podobnie rację przyznam Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras winna śluza czy śluzowy? 25.09.07, 10:53 miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4516931.html Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Operator śluzy nie przyznaje się do winy 26.09.07, 13:46 ... on odpowiada za sobotni wypadek kajakarzy na Odrze. Jego zdaniem, śluza za szybko zaczęła wypełniać się wodą z powodu awarii a nie w wyniku jego błędu. Przyznał jednak, że był pijany. Prokuratura zarzuca mu narażenie uczestników spływu na śmiertelne niebezpieczeństwo. www.rmf.fm/fakty/?id=124147 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Skazany pijany kierowca ciężarówki 25.09.07, 10:59 www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070924/AKTUALNOSCI/70924016 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Kolejna pijana matka 26.09.07, 13:45 Ponad 3,2 promila alkoholu we krwi miała 45- letnia matka opiekująca się swoim małym synkiem. Elżbietę K. zatrzymali warszawscy policjanci zaalarmowani przez przechodzącą w pobliżu kobietę. Dziecko trafiło do szpitala, a pijana matka do izby wytrzeźwień. www.policja.pl/portal/pol/1/8479/ Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Były piłkarz Igor S. skazany 29.09.07, 11:46 Sąd Rejonowy w Łodzi skazał b. piłkarza reprezentacji Polski Igora S. na sześć miesięcy ograniczenia wolności za znieważenie policjantów podczas wykonywania przez nich obowiązków służbowych. new.sports.pl/index.php?ns=100428 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras ten ośrodek jest za drogi 30.09.07, 20:25 Zarząd powiatu gnieźnieńskiego postanowił zlikwidować Dom Wczasów Dziecięcych w Mielnie i sprzedać budynek. Jeżeli rada powiatu zagłosuje podobnie, pracy tam pozbędzie się 19 nauczycieli, a 9 rodzin straci swoje mieszkania. gniezno.naszemiasto.pl/wydarzenia/774359.html Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras 48 punktów karnych 01.10.07, 14:14 Szalał na drodze tak, że zaliczył wykroczenia na łączną sumę 48 punktów karnych. Do tego był pijany. 40-latek, który pędził ulicami Rybnika dostawczym mercedesem może pójść za kraty nawet na 12 lat. www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=62228 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras szkolna wycieczka 02.10.07, 14:12 ... nocy z niedzieli na poniedziałek 18-latek z klasy maturalnej wypadł z balkonu z drugiego piętra i spadł na betonowy taras. W szpitalu okazało się, że młodzieniec jest pijany. Sąsiedzi pensjonatu, gdzie doszło do zdarzenia, są zbulwersowani całą sytuacją, a sprawę wyjaśnia policja. zakopane.naszemiasto.pl/wydarzenia/775277.html Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: szkolna wycieczka 02.10.07, 15:19 Jaras. Nie masz jakegoś newsa z Trójmiasta? Może coś o pomroczności jasnej? Odpowiedz Link Zgłoś
aaugustw Re: szkolna wycieczka 02.10.07, 15:38 janulodz napisał > Jaras. Nie masz jakegoś newsa z Trójmiasta? > Może coś o pomroczności jasnej? ____________________________________________. Ja mam newsa z Lodzi o "trojcy" tego miasta ! (cos o jaśnie ciemnych...!) ;-)) A... Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras może być? 02.10.07, 20:40 Zaobserwowany obiekt był dużych rozmiarów i miał kształt koła. Talerz ten był koloru pomarańczowego, jego brzegi zabarwione były na różowo. Obiekt nadleciał od strony miasta i wykonując gwałtowny manewr, jakby chciał uniknąć rozbicia się a ląd, spadł prawie pionowo do wód portu. www.ufo-gdynia.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Zatrzymana pijana lekarka 14.10.07, 17:11 Policjanci z Kętrzyna zatrzymali 59-letnią lekarkę, która pełniła dyżur na oddziale dziecięcym miejscowego szpitala. Kobieta, która miała ponad 2,5 promila alkoholu, sama wezwała policjantów. Matce jednego z pacjentów chciała udowodnić, że wcale nie była pijana. www.policja.pl/portal/pol/1/8939/ Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras 3,5 promila u 16-latki 14.10.07, 17:17 Kompletnie pijana 16-latka trafiła do szpitala w Ełku. W organizmie miała prawie 3, 5 promila alkoholu. Grupę hałasujących nastolatków zauważyli na ulicy policjanci. Na ich widok młodzi ludzie uciekli. www.itvp.pl/pub/stat/common/view?object_type=news&object_id=577555 Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Pijana lekarka nie poniesie kary 16.11.07, 11:15 Ginekolog Iwona C., która po pijanemu przyjmowała pacjentki, nie poniesienie odpowiedzialności... www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071115/REGION00/71114030 Odpowiedz Link Zgłoś
beka.smiechu-w.sali.obok Re: Pijana lekarka nie poniesie kary 16.11.07, 11:26 tenjaras napisał: > Ginekolog Iwona C., która po pijanemu przyjmowała pacjentki, nie > poniesienie odpowiedzialności... > Jaras, czy poniosles odpowiedzialnosc za wszystko, co uczyniles po pijanemu? Ja na przyklad nie- bo musialbym dobrowolnie wyslac do kasy miejskiej warszawy niezaplacone ( ba, nawet niewypisane) mandaty za picie na polach mokotowskich. I zrobie to, ale najpierw wszscy gapowicze musza zaplacic zalegle mandaty za jazde komunikacja miejska, bo do cholery ja zawsze placilem i przez takich slizgaczy zamiast 30 musialem placic 70 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
janulodz Re: Pijana lekarka nie poniesie kary 16.11.07, 11:44 tenjaras napisał(a propos lekarki ginekolożki): "Picie wypacza myślenie." Chyba wypaczają Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Re: Pijana lekarka nie poniesie kary 16.11.07, 12:55 jakiś Picia wkurzył ;-) hehehe... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e4ska Re: Pijana lekarka nie poniesie kary 16.11.07, 22:57 Picie psują wzrok... przypomniał mi sie dowcip o krótkowidzu, który chciał zostać ginekologiem - ten do-w-cip sie nie tyle opowiada, co przedstawia ;)najlepiej w pijackim towarzystwie ordynatorskiej rangi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tenjaras Zmarł, bo dyspozytorka nie chciała wysłać karetki 07.12.07, 16:15 www.radiozet.pl/index.php?id=12243 Odpowiedz Link Zgłoś
solwer agahej rżnie głupa aż miło:) 05.04.17, 14:56 agahey 04.04.17, 21:52 napisała..ho, ho.... aż obstrukcji dostałem!!!.. Przepełniony jestem wdzięcznością dla agahey,To nowy archeolog forum Uzależnienia. Tyle pracy włożył(a) by odkopać jako tako pasujący watek. Przerzucił(a) aż 10 lat .Specjalnie do tego celu założył(a) anonimowy profil na gazeta.pl Dzięki tobie o Ago możemy ponownie przeczytać myśli uznanych filarów forum,niestety obecnie już niepiszących:( Niejako przy okazji mam(y) możliwość przeczytania artykułu, który się tobie spodobał. Ja ( my ) tu mamy mózgi przeżarte od hery,koki ,haszu o alkoholu nie wspominając ,ale nie aż tak by nie zauważyć że ktoś tu z nas rżnie głupa!!! Z zaledwie trzydziestu linijek tekstu dowiedziałem się ,że blogerka ,nejaka Agnieszka była w Świętej Lipce !!!! I to nawet dwa razy Po co ta rozwlekłość ?? By wpleść cichcem reklamę biura, które wycieczki zagraniczne organizuje. I podobno pisze to copyrwriter,( co prawda były,wyrzucony z rozwlekłość??)) który stale powinien mieć cel: minimum słów a maksimum treści. Zamiast brać przykład z Wańkowicza „Cukier krzepi” czy z Młynarskiego „Coca-cola to jest to” pisze pierdoły, jak to niegdyś bywało!!. W kolejnych artykułach tez ciekawe:reklamuje wyszukiwarkę najtańszych ofert operatorów gsm. Reklama najlepszego kredytu lub najlepszego ubezpieczenia pewnie w fazie „tworzenia”? Blogerzy są gotowi do współpracy :cytat z oferty „Oferujemy wysokiej jakości teksty, profesjonalnie przeprowadzone konkursy oraz testy produktów. Gwarantujemy duże zaangażowanie, dobre jakościowo zdjęcia oraz amatorskie filmy. A także indywidualne i życzliwe podejście do każdego zgłoszenia. Siłą napędową tego bloga są nie tylko pomysłowe teksty,(chwalba u drzwi stała przyp S.) wysokiej jakości fotografie, nagrania na youtube, ale przede wszystkim zaangażowani Czytelnicy”.(Czyli my nabijani w butelkę) Ale ale, jeśli nie zapewnisz sobie przychylnej oceny swojego produktu, to blogerzy gotowi ci się dobrać do skóry (Wiarygodność blogu wzrasta!Nie tylko reklamują, chwalą lecz i do niebytu posyłają) Zawsze można oczernić jakiś nawet markowy produkt ..Lista zdefektowanych telewizorów, telefonów,sprzętu AGD oraz nieudanych imprez... na żądanie. Jako miłośniczce (autorce? Aga=Agnieszka?) tego bloga sugeruję rozwojowe tematy: „Instrukcja defekacji”- możliwość zareklamowania, lub zanegowania armatury i akcesoriów WC a także środków udrażniających jelita, czy „Nie uronić ani kropelki”Pampersy dla dzieci i dorosłych itd. Bez poważania. Solwer. PS I co cię tutaj przyniosło????!!! Odpowiedz Link Zgłoś
solwer Re: agahej rżnie głupa aż miło:) 07.04.17, 07:52 agahey 06.04.17, 17:23 napisała.... podziękowania:) Cieszę się ,że sprawiłem radość:) Chcąc zrewanżować się za odkopanie dawno przebrzmiałego wątku, zamierzam ja i ew moi znajomi wejść na twój blog i tam umieścić kilka opinii o treści i formie zamieszczanych artykułów. Istniejące tam komentarze ,są jakieś takie cukierkowe..... Powiedzmy ,za każdą pracę archeologiczną i podziękowanie na tutejszym forum, wejście i komentarz na twoim blogu.Zadowoli cię takie rozwiązanie?Będzie sprawiedliwie? Odpowiedz Link Zgłoś