ellis2 21.09.03, 17:03 ludzie pomozcie!!!! od rana mnie trzyma i nie przestaje :( tylko nie piszcie ze jakies piwo bo juz nic pic nie bede!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LM Re: sposób na kaca IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 04.10.03, 06:28 Dobrze mowisz : nie zadne piwo ... bo piwo na kaca to krok od pijaka do alkoholika ... alkoholik zawsze siega po jakas flaszke jak sie obudzi a potem bywa jak z heroina ... Pijak moze poprzestac na kacu :-) ponarzekac sobie na bol glowy ale bron boze niech sie piwem (i dalej) nie leczy ale zwyklym rosolkiem z kluseczkami i pietruszka (bywaja gotowe) , ogladaniem TV w pozycji lezacej i co najwazniezsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu34 Re: sposób na kaca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 07:54 Cyt. „ale i komp mnie nie ciagnie - tylko TV”, a mnie kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
natasza33 Re: sposób na kaca 04.10.03, 14:09 najlepsza na kaca jest ciezka praca Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: sposób na kaca 04.10.03, 21:33 najlepsze na kaca jest bezposrednio po skończeniu picia zrobic trzy rzeczy: -wypic dużo wody -wziąc prysznic -zrobic sobie kilka kilometrów spacerku Odpowiedz Link Zgłoś