lewdl 18.05.10, 16:44 mam namiary na homeopatę nie wiem czy warto ale boje się ,że zaszkodzę dziecku? czas leci a nic nie robienie jest chyba jeszcze gorszę!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian770 Re: homeopata 18.05.10, 19:34 homeopatią nie zaszkodzić dziecku, ale i efekty mogą być dalekie od oczekiwań... Odpowiedz Link
baskokvet Re: homeopata 19.05.10, 10:21 ja chodzę-ale narazie za wczesnie na spektakularne efekty. Na pewno homeopatia wyleczono moja córke z jelitówki - 12 godzin po wzięciu leku była zdrowa-a wcześniej meczyła się bardzo. Ja chodze do homeopaty klasycznego. Odpowiedz Link
marian770 Re: homeopata 19.05.10, 18:18 czytałem dużo pozytywnych opini na temat homeopatycznych odtrutek szczepionek. efekty mogą pozytywnie właśnie w tej kwestii zadziwić. Odpowiedz Link
jinx83 Re: homeopata 19.05.10, 19:01 a ja tam uwazam ze to wszystko cholernie indywidualna sprawa. Odpowiedz Link
agnesia83 Re: homeopata 27.05.10, 17:05 naprawdę warto iść do dobrego homeopaty klasycznego. Sama leczyłam się homeopatycznie i jestem bardzo zadowolona. Wiem, że moja Pani doktor leczyła dzieci z autyzmem i to z bardzo dobrym skutkiem, więc Pani dziecku napewno też homeopatia może pomóc:) Odpowiedz Link