Dodaj do ulubionych

Po odstawieniu LOG IQ....

07.02.11, 12:56
Stosowałam córce 3 miesiące LOG IQ (2 x 1 kapsułka) , byłam zachwycona efektami.
Teraz odstawiam na 2 miesiące.
Czy 2 miesiace odstawienia wystarczy?
Czy odstawienie nie spowoduje regresu?
Najbardziej boję się o ten regres, bo wszytsko tak ładnie idzie do przodu.:(
Obserwuj wątek
    • marian770 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 07.02.11, 18:29
      miesiąc przerwy ( ewentualnie 1,5 miesiąca ) wystarczy

odstawienie nie powoduje regresu. podawanie daje trwałe efekty
      • damiankowa.mama Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 08:47
        Czy dobrze rozumiem, że "protokół LOG IQ" wygląda tak:
        - 3 miesiące 2 razy dziennie po 1 kapsułce
        - 1 miesiąc (do 1,5 miesiąca) przerwy
        itd.

Ile takich cykli trzeba by zrobić?
        • kasia123m Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 09:09
          a eye q dziala podobnie( jak pisze brednie to sorki..nie znam sie)....czy lepsze log iq ( dla prawie 4,5 latka z zaburzeniami si niewiadomego pochodzenia).???
          normalnie boje sie mu czegkolwiek podac bo teraz to juz am wrazenie ze nawet wizey na psudo astme mu szkodza...
        • mamka22 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 09:11
          Ja dałam pierwszy raz przez 3 miesiące i zrobiłam aż 2- miesięczną przerwę.
          Teraz lecę drugi cykl.
          JA z kolei się zastanawiam ile takich cykli mozna zrobić?\
          • damiankowa.mama Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 11:17
            Przez ile dni na samym początku podaje się LOG IQ w mniejszej dawce (podaję raz dziennie 1 kapsułkę), dziecko waży 15kg.
            • mamka22 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 11:35
              Ja podczas pierwszego cyklu zrobiłam tak:
              -pzrez pierwszy miesiac podawałam 1 kapsułkę dziennie (pół rano i pół wieczorem), zeby sprawdzić reakcję organizmu
              - przez kolejne dwa miesiące po dwie kapsułki dziennie

Po przerwie, przy drugim cyklu dawałam po 1 kapsułce dziennie tylko przez tydzien, potemod razu przeszłąm na 2 kapsułki dziennie
              • m.war Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 16:20
                jakie efekty daje log iq? czy ktoś może to opisać?
                • marian770 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 22:01
                  wzrost inteligencji, rozumienia mowy i częściowo też samej mowy, lepsza pamięć, zapamiętywanie.

jesli chcesz więcej informacji to szukaj pod hasłami:

Bacopa monnieri
                  oraz
                  Centella asiatica

Obydwa są składnikami LOGIQ
                  • damiankowa.mama Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 22.04.11, 07:10
                    Podaję synowi bardzo krótko. Byc moze widzę, to co chcę widzieć, ale zwiększyła się sensowność i 'trafność" wypowiedzi syna. (Zdarzała mu sie odpowiadać "obok" tematu, nie całkiem od czapy, ale i nie na temat oczywiście nadal, ale jakby wyraźnie rzadziej.). Teraz mówi jeszcze dłuższymi, bardziej rozbudowanymi zdaniami i częściej "trafia" w temat. Sama aż nie wierzę, że efekt może być tak szybki.

Marianie, czy w momencie przerwy w podawaniu LOG IQ można spróbować inny suplement np. soplówkę?
                    • marian770 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 26.04.11, 22:38
                      Marianie, czy w momencie przerwy w podawaniu LOG IQ można spróbować inny suplem
                      > ent np. soplówkę?

jak najbardziej, z tymże tak jak napisałem gdzie indziej efekty na komórki nerwowe są jesli stosuje się je w dużych ilościach
                      I bez obaw, nie ma możliwości przedawkowania go.
                      stąd najlepiej stosować 3 razy dziennie po 2 kapsułki przez 3 miesiące. i póżniej można zrobić 2 miesięczną przerwę.

tak naprawdę to Soplówka może być właśnie świetnym uzupełnieniem w trakcie przerw od LOGIQ, obydwa suplementy można wymiennie stosować -w okresach przerw jednego podawać drugi

praca naukowa do poczytania o Soplówce ( o działaniu na komórki nerwowe str. 10 )

www.pfb.info.pl/files/kwartalnik/1_2008/malinowska-krzyczkowski.pdf
          • marian770 Re: Po odstawieniu LOG IQ.... 21.04.11, 22:02
            przypuszczam że po 3 cyklach trzeba zrobić dłuższą przerwę np. pół roku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka