Dodaj do ulubionych

Logopeda Toruń

31.08.07, 14:49
Witam, jestem mamą 3 letniej Amelki, która bardzo mało mówi i właśnie
wybieramy się do logopedy. Czy ktoś może zna logopedów w toruniu i mógłby
kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • elea73 Re: Logopeda Toruń 31.08.07, 23:01
      znam, jest mądra i kompetentna, ma podejście do dzieci i - co
      najważniejsze - zna sie na rzeczy. Ma strone internetowa, tam są
      jej namiary : www.logopeda24.eu
    • marie513 Re: Logopeda Toruń 10.09.14, 12:09
      Witam, trafiłam na wątek przypadkiem, ale jeśli juz tu jestem, to napiszę. Chodze z córką do p. Patrycji Nocoń. Jestem bardzo zadowolona. Od pierwszego spotkania Tamara mówiła lepiej, teraz w zasadzie tylko utrwalamy to, co osiągnęła, można powiedzieć, chodzimy dla przyjemności. Różnica tego, jak mówi dzis, a jak mówiła jeszcze 3 miesiące temu, jest kolosalna. Sama nie wierzę, że w tak krótkim czasie mozna tak wiele z dzieckiem osiągnąć. Polecam tę Panią z czystym sercem, bo sprawdziłam "na własnym dziecku". Jagoda Wycisło
      • lassa86 Re: Logopeda Toruń 09.03.15, 12:35
        Mój syn osiągnął podczas 2 miesięcy tyle, ile nie udało się zrobić "specjalistom" w ciągu 3 lat. Jestem szczęśliwa i wzruszona, że trafiliśmy do Pani Patrycji Nocoń. Mój syn mówi dobrze, nie sprawia mu to żadnego kłopotu. Jestem tylko na siebie zła, że od razu nie trafiliśmy na Pania Patrycję, tylko polegaliśmy na terapii przedszkolnej. Szkoda, bo dziecko straciło 3 lata. Polecam wszystkim tę przemilą i kompetentą specjalistkę. Mama Adriana.
    • kamila1009 Re: Logopeda Toruń 02.06.15, 13:10
      Polecam panią Nocoń. Moja córka w wieku 12 lat zaczęła poprawnie mówić R, choć logopeda szkolny nie dawał już żadnych szans. I to po 2 wizytach ! Młodszy syn także bardzo szybko wyszedł z poważnych wad wymowy pod kierunkiem Pani Patrycji. Polecam innym, bo i mnie Ją polecono. Kamila S.
    • 42jagoda Re: Logopeda Toruń 03.08.15, 10:58
      witam, polecam neuro-therapy centrum wspierania rozwoju logopeda toruń
    • miko11122 Re: Logopeda Toruń 05.10.15, 23:27
      A my z synem przeszlismy juz wszystkich logopedow w toruniu... a mowa nie poprawiala sie wcale. Nie wiem juz naprawde, ile pieniedzy i nerwow na to poszlo. Az lekarz nam kazal isc do Pani Nocon twierdzac, ze jak ona nie pomoze to nikt juz chyba. Syn mial bardzo skomplikowana wade wymowy, w zasadzie kilka wad. No i sie okazalo, ze mozna pomoc naszemu dziecku i to w krotkim czasie. Nie wiem, po co błądzilismy gdzies tam, zamiast isc od razu i pomoc dzieciakowi. Dzis bylismy na ostatniej wizycie. Jestem troche zly na siebie, ze tyle czekalem i syn stracil tyle czasu, ale jestem tez szczesliwy, ze to juz za nami. No i wdzieczny jestem p. Patrycji za pomoc, zyczliwosc, usmiech, kompetencje. Maciej .
    • natalia998877 Re: Logopeda Toruń 17.04.16, 21:32
      Nasz synek dzięki Pani Patrycji Nocoń zaczął mówić. Chodziliśmy wcześniej na NFZ, potem prywatnie. Bezskutecznie. Kazdy nas odsyłał, a to do psychologa, a to do psychiatry... Dopiero dzięki cierpliwości i wiedzy, i niezwykłemu podejściu do dziecka Pani Nocoń syn się otworzył. Dziś buzia mu się nie zamyka. Jesteśmy bardzo wdzięczni i polecamy szczerze. Natalia Kosmka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka