seahowk 06.12.05, 13:42 Witam, chciałbym poinformować że 30.12.2005 biorę ślub, w związku z tym mam przyjemność zaprosić na uroczystość do Urzędu Stanu Cywilnego w Gdyni na godzinę 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 13:45 buuuuuuuuu.... 30-ego będę jeszcze świątecznie u rodziny poza 3city:( wirtualnie życzę udanego pożycia:) i uprasza się o dokumentację fotograficzną na skrzynię gazetową:) powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iizaa Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 14:22 Serdeczne gratulacje dal Iwonki i dla Ciebie. Postaram sie być :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_cencora Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 16:44 Gratuluje. Jak mawia mi jeden kolega:"Ożeń sie, dlaczeto tobie ma byc lepiej niz innym"?:-) Pozdrawiam Iwone i zapraszam Was do mnie na podroz poslubna:-) P.S. Podrap Wirusa za uszami w moim imieniu. cosmo Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 17:47 O S Z A L A L E S ! ! ! :)))) wszystkiego czego zapragniecie i co sobie wymarzycie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 18:21 Sea,wszystkiego najlepszego Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 19:55 gratulacje! postaram się osobiście także złożyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_bebenek Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 20:50 To "musisz" być szczęśliwy! Kto chce, szuka sposobu Kto nie chce, szuka powodu Odpowiedz Link Zgłoś
nuda.a Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 21:19 wszystkiego najjjjjjjjj, i powodzenia :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 21:27 ... no ta ja tez.... wszystkiego naj na nowej drodze zycia... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 22:35 gratulacje sea :) oby Wam się! i "miłości trwałej jak beton, tego żyyyyyyyczęę ciiii" :) Odpowiedz Link Zgłoś
butnaa Re: seahowk się żeni :))))))))) 06.12.05, 23:31 :) wszystkiego czego tylko zamarzycie.... i byście byli conajmniej tak szczęśliwi jak ja... a najlepiej to razy....ile tylko można :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: seahowk się żeni :))))))))) 07.12.05, 11:42 Sea, aż tak się nudzisz?;))) Wszystkiego czego zapragniecie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: seahowk się żeni :))))))))) 07.12.05, 12:07 No, nareszcie!;))) Gdyby ta Gdynia nie była tak daleko, to kto wie...;) Życzenia w odpowiednim czasie, teraz buziaki dla Ciebie i Narzeczonej;* Odpowiedz Link Zgłoś
brucee Re: oooo kolego...... 07.12.05, 20:59 to juz pewnie se nie wypijemy piwka;)))) Szczęścia zycze Odpowiedz Link Zgłoś
kaba Re: seahowk się żeni :))))))))) 09.12.05, 18:43 Z Bogiem! Czekam na zaproszenie na noc poslubna! Odpowiedz Link Zgłoś
mayday_gd Re: seahowk się żeni :))))))))) 12.12.05, 12:12 No prosze jak ladnie ;))) Wszystkiego dobrego ,bede u Was :))) ,juz sobie zapisalam bo mam zaniki pamieci ;-PP (czasami) Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: seahowk się żeni :))))))))) 12.12.05, 12:28 Oceanów wzruszeń na zawsze w Co&dzienności Najlepsze,najgorętsze...:))) kajak Odpowiedz Link Zgłoś
ich_bin Re: seahowk się żeni :))))))))) 12.12.05, 13:05 Oj sea...jak milo:-)) Oczywiscie i "Bardzo wazna Pani" do zyczen dolacza sie Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze we Dwoje:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
justka3 Re: seahowk się żeni... 12.12.05, 15:07 she_5 napisała: > Ale nie z sa_harą??? Toż sa_hara w innym terminie, she! Chyba że tak dla zmylenia przeciwnika inne terminy i miejsca podali...;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: seahowk się żeni :))))))))) 12.12.05, 20:35 rozwiodłam się po kilku (bądź kilkunastu) latach (nie pamiętam już dokładnie) i dziwię się teraz sobie samej, że nie zrobiłam tego po miesiącu rozwód trwał 7 minut i było to bardzo sympatyczne wydarzenie wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
corpus_delicti Re: seahowk się żeni :))))))))) 15.12.05, 22:22 pompiu....no to mają przed soba kilka...albo kilkanascie lat...i 7 minut:))) a niechże im dobrze bedzie... a co?...i szcześliwie...i wesoło...i dzieciato:))) najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
maximw2 Re: seahowk się żeni :))))))))) 14.12.05, 12:04 sea zyczenia szczescia i milosci :) kamyk Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: seahowk się żeni :))))))))) 14.12.05, 15:57 taak, najlepszego :) no i celnych strzałek(ów?) ;-) m. Odpowiedz Link Zgłoś
wysokanka Re: seahowk się żeni :))))))))) 15.12.05, 09:47 Wszystkiego dobrego =) Odpowiedz Link Zgłoś
kostka_rubijka Re: seahowk się żeni :))))))))) 18.12.05, 15:37 Sea maleństwo:) Tobie i przyszłej małżowince najlepszego, i słuchaj się kobiety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaachrajka ... 21.12.05, 17:54 Gratulacje! :))) Samych pomyślności Kanalio:))) :* PiEs Rubi dobrze prawi... słuchaj się kobiety:)))) hiehiehie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Sea:)))))))) 21.12.05, 18:16 Gratuluje serdecznie :).....aczkolwiek (ihihih)nie wyobrażam sobie ciebie jako męża:) zaobrączkowanego.Oczywiście to dlatego ,że słabo cię znam:).Pozdrowienia:))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: seahowk się żeni :))))))))) 03.01.06, 10:01 no i??? jakaś relancja nowożeńców i świadków zajścia?? (może być fotograficzna mailem:) jeszcze raz gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś