Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Trust

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 13:47
    Już w czwartek 3 lutego ruszamy z kolejną edycją międzynarodowych kursów wiedzy o winie, akredytowanych przez Wine and Spirit Education Trust z Londynu. To jedyna w Polsce możliwość uzyskania dyplomu WSET. Szkolenie składa się z 24 godzin nauki (na każdym spotkaniu degustacja co najmniej 8 win). Prowadzone są w ciekawy, bezpretensjonalny sposób i dlatego zapewne cieszą się dużym powodzeniem.

Opinie o kursach można przeczytać na www.wineria.pl (należy kliknąć na baner Kurs Win, a następnie na szczegóły produktu kurs WSET), a zdjęcia są dostępne na www.facebook.com/wineriaTo najbardziej profesjonalne kursy winiarskie w kraju, prowadzone przez akredytowanego wykładowcę WSET (kurs jest prowadzony w języku polskim, ale egzamin - test wielokrotnego wyboru w jęz. ang.).
    Serdecznie zapraszamy

Obserwuj wątek
      • Gość: joanna Przepraszam bardzo! Nie znałam regulaminu forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 15:09
        Pospieszyłam się z wysłaniem tej reklamy. Proszę moderatora o usunięcie tego niefortunnego wpisu. Oczywiście jest to komercyjna reklama a nie chciałabym żeby podejrzewano firmę Pana Marka Kondrata, która cieszy się ogromną renomą, o skąpienie na reklamę oraz o nieetyczne prowadzenie biznesu.

Bardzo przepraszam i proszę o wybaczenie w imieniu mojego Pracodawcy i swoim.
        • sfursat Re: Przepraszam bardzo! Nie znałam regulaminu for 21.01.11, 16:51
          Brak znajomośći regulaminu forum to jedno a brak znajomości własnego szefa to drugie. Co ma wspólnego Marek Kondrat z Winerią nie wiem.
          • Gość: joanna Re: Przepraszam bardzo! Nie znałam regulaminu for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 16:59
            To Pan nie wie? Pan Marek kupił nasze przedsiębiorstwo.
            • Gość: ZZnak Re: Przepraszam bardzo! Nie znałam regulaminu for IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 17:07
              ...może rzeczywiście lepiej byłoby zamknąć to forum i otworzyć np. za 20 lat, jeżeli ma ono szerzyć głównie dezinformację?
            • sfursat Re: Przepraszam bardzo! Nie znałam regulaminu for 21.01.11, 17:58
              Bardzo interesująca informacja. Nie omieszkam jej zweryfikować bezpośrednio u Pana Glusmana lub Kondrata, ale to dopiero w poniedziałek.
      • vintrips Majstersztyk 21.01.11, 20:09
        Misterne świństwo.

Uczestnicy tego forum stosują coraz bardziej profesjonalne i wyrafinowane metody łajdactwa, no ale cóż skoro:

byznes is byznes

a w szczególności w handlu winem

v.
      • Gość: coco Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.55.89-79.rev.gaoland.net 21.01.11, 21:54
        juz tu taka kiedys byla, co reklamowala, potem przepraszala, ze to pomylka; czyli nie nowy to chwyt.
      • Gość: Blend Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 21:11
        Ojej, a słyszałem że Wineria padła na pysio?
        • Gość: dziabdziab Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 14:36
          nie padla tylko maja remanent - przyjmuja od 15tego zamowienia
      • Gość: postronnie Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: 83.16.79.* 25.01.11, 12:38
        Rozpowszechnianie błędnych informacji może mieć swoje konsekwencje prawne - adres ip komputera jest do ustalenia - a więc także tożsamość osoby, która pisze posta.
        • Gość: Blend Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 15:32
          Czyli Wineria Sp. z o.o. istnieje?
          • Gość: dziabdziab Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 14:42
            istnieje i wlasciciele maja bardzo fajne bardzo polskie nazwiska hahaha
            • Gość: Blend Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 20:31
              Polskie, nie Polskie, mniejsza o to ale ten remanent to Ci dopiero, może szukają win których nie mieli od dwóch lat?
              • Gość: dziabdziab Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 21:10
                raczej oni szukaja szmalu by doladowac bankrutujacy sklep kolejny zreszta po folky
        • vintrips Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr 25.01.11, 16:21
          > Rozpowszechnianie błędnych informacji może mieć swoje konsekwencje prawne - adres
          > ip komputera jest do ustalenia - a więc także tożsamość osoby, która pisze posta.

Tak, tak, oczywiście i wszyscy "miłośnicy" wina w tym cyrku tego skrupulatnie przestrzegają.

Biorąc świetlany przykład z adminów GAZETY WYBORCZEJ.
          Oczywiście.

Miodzio.

v.
          • Gość: joan Re: Kursy winiarskie Wine and Spirit Education Tr IP: 80.51.46.* 22.02.11, 15:15
            widać, że konkurencja nie próżnuje :-)
            jeżeli chodzi o Marka Kondrada - to nic wspólnego z Winerią nie ma.. a z tego co wiadać choćby na portalu gazeta.pl, to raczej jest zajęty realizacją innych ambitnych planów biznesowych niż przejmowaniem konkurencji...
            co do wpisów kolejnej joanny - to oczywiście można zweryfikować po IP, że nie ma nic wspólnego z wpisem nr 1.
            a co do kursów WSET, to na kurs marcowy nie ma już miejsc..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka