Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Los Vascos

24.04.02, 09:11
    Czy ktoś wie, gdzie można kupić i ile kosztują chilijskie wina z wytwórni Los
    Vascos? Przykładowa cena z rynku brytyjskiego: 6,50 funta. We Wrocławiu
    znalazłem w jednym miejscu, ale nie wymienię cen, bo były paskarskie.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: panowca Re: Los Vascos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.02, 10:09
        Spróbuj w Nicolasie u nich jakiś czas temu było Los Vascos CS 2000 za 60 zł
        zamist wspomnianych paskarskich 79 zł.
        POlecam jedną z dziewczyn może jak sie potargujesz to jeszcze coś opuści z ceny.
        • docg Re: Los Vascos 24.04.02, 13:45
          Gość portalu: panowca napisał(a):

> Spróbuj w Nicolasie u nich jakiś czas temu było Los Vascos CS 2000 za 60 zł
          > zamist wspomnianych paskarskich 79 zł.
          > POlecam jedną z dziewczyn może jak sie potargujesz to jeszcze coś opuści z ceny
          > .
          polecasz dziewczynę ZAMIST wina czy źle zrozumiałem ?

• Gość: panowca Re: Los Vascos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 14:52
            > *****
            > polecasz dziewczynę ZAMIST wina czy źle zrozumiałem ?
            >
            polecam jako skłonną do udzielania rabatu - rzadka to cecha u sprzedawców i mocno
            tepiona przez pracodawców
            kt że LOS Vascos 2000 wydaje sie zieloniutkie ale kupiłem druga butellkę z myślą
            o dojściu
        • Gość: Joe_Stru Re: Los Vascos IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 25.04.02, 04:48
          Gość portalu: panowca napisał(a):

> Spróbuj w Nicolasie u nich jakiś czas temu było Los Vascos CS 2000 za 60 zł
          > zamist wspomnianych paskarskich 79 zł.
          > POlecam jedną z dziewczyn może jak sie potargujesz to jeszcze coś opuści z ceny
          > .
          Tak , jest w Nicolasie , za 62 albo 69 , nie pamiętam. Piłem '2000 trzy , czy
          cztery razy , za kazdym razem wydawało mi się trochę zbyt "zielone" i warzywne.
          Z ciekawostek , mam w domu katalog portugalskiego Carrefoura - jest tam Los
          Vascos za 6.37 Euro. Katalog z zeszłego roku. W końcu Portugalia to kraj wina i
          tam akurat mieliby powody , żeby chronić własny rynek , a są w stanie sprzedawać
          Los Vascos za 24 złote...Boże , gdzie my żyjemy...Pozdrawiam.
          • walet Re: Los Vascos 27.04.02, 00:17
            > Gość portalu: panowca napisał(a):
            >
            > > Spróbuj w Nicolasie u nich jakiś czas temu było Los Vascos CS 2000 za 60 z
            > ł
            > > zamist wspomnianych paskarskich 79 zł.

Panowie , jesli mieszkacie na Zachodzie(a ktos cos wspomnial o Wroclawiu)
            to przestancie usmiechac do dziewczat tylko wsiadajcie w samochod i odwiedzcie
            jakis market w Niemczech. A tam stoi sobie , za jedyne EUR 6.90 = 25 zl
            Santa Carolina Cab.Sauvignon Reservado 1999 . Siedzialo to w beczce przez rok,
            smaku nabralo... palce lizac.
            No, tylko otworzyc trzeba tak z 0.5 godzinki wczesniej ,zeby docenic w pelni ten
            aksamitny,wisniowy,pelen chilijskiego slonca smak.
            No i jeszcze jeden szczegol nie bez znaczenia, nie trzeba usmiechac sie do
            NRDowskich dziewczyn - samoobsluga ...

Pozdrowienia !

• winoman Re: Los Vascos 24.04.02, 18:39
        W Warszawie, w Piwnicach Prohibicji na Siennej, ale
        ładnych kilka miesięcy temu, widziałem po ok 70 zł.

Pozdrawiam!
      • Gość: Robert Re: Los Vascos IP: *.centertel.pl 30.08.15, 21:21
        Los Vascos Cabernet Sauvignon 49.00 brutto Bachus wina
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka