Gość: Lula IP: *.quintiles.com / 194.203.181.* 08.06.05, 15:55 Przywiozłam to cudo z Londynu - było boskie!! I teraz rozpaczliwie szukam takiego samego w Warszawie. Serdeczne dzieki za info:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giorgio_primo Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? 08.06.05, 16:39 Obawiam się, że nigdzie. Importer Jacobs Creek w Polsce, jak mi się wydaje, nie ma w ofercie lini "Reserve" Większość typowych australijskich Shiraz od renomowanych producentów powinno Ci smakować także. Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? 01.09.05, 11:28 wyglada na to, ze na polskim rynku niedostepne www.jacobscreek.com/apps/wine/WineList.php?RangeID=1&WineCountryID=35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZ Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: 5.5R* / *.nokia.com 09.06.05, 19:37 W Galerii Mokotow, w Albercie jest Jacob's Creek Shiraz Cabernet 2002. 34 PLN. Pozdro MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapusta Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 19:51 ale nie reserve widzialem tylko riesling reserve w fws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudis Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:04 widzialem wczoraj w Carrefour'ze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qp Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: 212.75.100.* 06.12.05, 22:51 Mam przed soba nowa ulotke Jacob's Creek w j. polskim i jest w niej Shiraz Reserve. Wiec pewnie mozna gdzies kupic. Nie mam pewnosci, ale chyba kupilem w zeszlym roku w Auchan w Wola Parku. Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? 09.12.05, 09:15 tak, pojawily sie na rynku nowe Creeki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? 09.12.05, 09:15 ostatnio widzialam w Carrefourze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Wrocław-Piotr i Paweł IP: *.poltegor.pl 07.02.06, 11:28 są już wina we wrocławskim PiP. Dość duży wybór, widziałem m.in. te reservy Jacobs Creek, kosztują ok. 100 zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star Re: Wrocław-Piotr i Paweł IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.02.06, 13:16 a gdzie jest ten sklep? pzdr star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serio Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:57 Próbowałem w Auchan (tylko ze z plastikowego naparstka - cena średnio korekt= sa lepsze w tej cenie) napewno w tej sieci znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 11:51 A czy probowalas Jacob's Creek: Grenache SHIRAZ - rozlew z 2004?? Mam kilka butelek jeszcze nie otwarte... Z 2002 tez szukalem, ale ostatnio strasznie ciezko dostac... Nie wiem czy te 2004 mam otwierac - boje sie, ze sie rozczaruje :-/ Nie chce sobie psuc wspomnien o roczniku 2002... POZDRAWIAM smakoszy :*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.aster.pl 16.11.06, 22:56 Możesz otworzyć. Grenache Shiraz to wino które należy spozywać dość szybko. Spróbuj też Shiraz Cabernet. Co do Shiraz Reserve - jest już obecne na polskim rynku. Dystrybucją Jacob's Creek zajmuje się firma Wyborowa (na etykiecie) - proponuję przedzwonić po miejsca gdzie jest dostępne bo tej klasy wina raczej nie znajdziesz w hipermarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyczliwy Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:22 Gość portalu: Gość napisał(a): > Możesz otworzyć. Grenache Shiraz to wino które należy spozywać dość szybko. > Spróbuj też Shiraz Cabernet. > Co do Shiraz Reserve - jest już obecne na polskim rynku. Dystrybucją Jacob's > Creek zajmuje się firma Wyborowa (na etykiecie) - proponuję przedzwonić po > miejsca gdzie jest dostępne bo tej klasy wina raczej nie znajdziesz w > hipermarkecie. brawo ,nadaje sie na post roku elokwentnie,precyzyjnie i sprawnie tylko nic nie wiadomo , nie wiem czy to pracownik Wyborowej odpisuje ,jezeli tak to prosze wyjasnij coz to oznacza tej klaaaasy wino w przypadku reserve Jacobs .Ja np ostatnio widzialem w supermarkecie solaia albo brunello Banfi ,to chyba nizszej klasy wina ,czyz tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyaccess Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? 26.11.06, 22:41 Gość portalu: Lula napisał(a): > Przywiozłam to cudo z Londynu - było boskie!! > I teraz rozpaczliwie szukam takiego samego w Warszawie. > > Serdeczne dzieki za info:-)) Właśnie kupiłem je w Ostrawie (Czechy) - takie mało przydatne info, ale może się wybierasz w te okolice... (albo to Cię skłoni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Jacob's Creek-Shiraz reserva 2002-GDZIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 23:27 A propo Czechow. Warto sie wybrac ze wzgledu na ceny czy wybor win? A moze wystarczy Cieszyn i nie trzeba jechac do Ostrawy? Pytam bo do Cieszyn mam wglednie blisko. Odpowiedz Link Zgłoś