jedza1 02.01.03, 11:48 Czy ktos sie orientuje, gdzie go mozna kupic w Warszawie, albo gdziekolwiek w Polsce? Jak na razie NIGDZIE nie moge go znalezc, wszyscy mnie wysylaja na Lotwe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jedza1 Re: balsam ryski - 02.01.03, 13:26 ziolowa wodka lotewska, o wyglądzie soku z czarnej pożeczki. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
miszka44 Re: balsam ryski 02.01.03, 13:29 jedza1 napisała: > Czy ktos sie orientuje, gdzie go mozna kupic w Warszawie, albo gdziekolwiek w > Polsce? Jak na razie NIGDZIE nie moge go znalezc, wszyscy mnie wysylaja na > Lotwe... ... i słusznie robią :-), bo Ryga to przepiękne miasto. A poważnie - w Polsce nie widziałem; sam mam jeszcze butelkę przywiezioną stamtąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: balsam ryski IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 13.01.03, 02:17 znaczy trzeba pojechac do Rygi po ten ciemny odcien denaturatu. albo odparowac pepsi blue i dodac siwuchy, ziolek troche tez. Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: balsam ryski 22.01.03, 23:28 Takich rzeczy w Polsce nie dostaniesz podobnie jak na przykład Prawego Pradziada, a nawet jak mi sie zdaje Fernetu, czy czerwonej Becherovki Odpowiedz Link Zgłoś