Gość: PK IP: 83.238.246.* 17.08.06, 08:50 Witam. Czy ktoś mógłby napisać parę słów na temat ich win. Interesuje mnie ich Nebbiolo dostępne w ofercie Grand Cru. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: willycoyote Re: Wina Cascina Bruni IP: *.kul.stalwol.pl / *.kul.stalwol.pl 17.08.06, 15:43 www.cascinabruni.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PK Re: Wina Cascina Bruni IP: *.icpnet.pl 17.08.06, 19:46 Dzięki stronę już znalazłem.Pytałem o opinię ludzi którzy pili to wino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyllycoyote Re: Wina Cascina Bruni IP: *.kul.stalwol.pl / *.kul.stalwol.pl 17.08.06, 19:56 W takim razie, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orr Re: Wina Cascina Bruni IP: 222.236.34.* 18.08.06, 11:04 Tu pisalem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18&w=22200666&a=22204021 Wprawdzie Pawelpp twierdzi ze przy pomocy jakiegos kieliszka One For All nagle wina staly sie owocowe niezwykle, to ja pijajac te wina w normalnych Riedlach nigdy czegos takiego nie zauwazylem. Zreszta dla kogos ktos kto pija sredniej klasy Bordeaux, to kazde nawet najgorsze nebbiolo wyda sie owocowe, wiec nie dziwi opinia. Dla kogos kto pija sporo win z Piemontu to owocowosc znacznie ponizej sredniej w wypadku Bruni. Poza faktem ze wina przecietnych lotow i dosc prymitywne, to ceny sa na tyle atrakcyjne ze mozna jako codzienne do obiadu uzywac jesli ktos lubi taki styl. Nowsze roczniki wydaja sie slabsze, ale moze jak poleza w butelce to nabiora aromatu. Nebbiolo d'Alba, jak pisalem, za 7 euro nadaje sie jako codzienne wino calkiem dobrze. Barolo za slabe zeby placic za nie 17 euro. Lepiej dolozyc doslownie kilka euro i kupic cos o klase lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś