Forum Kuchnia Wino
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

winowino.com

IP: *.dtcentrum.pl 08.01.07, 16:42
    Szanowni
    czy ktos z Was probowal zamawiac w winowino.com?

pozdrawiam
    Krzysztof
    Obserwuj wątek
      • Gość: CentrumWina Re: winowino.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:47
        Po co tam zamawiać, skoro sprzedają tam tylko wina oferowane przez jednego
        importera od którego każde z win możesz kupić 30% taniej a często oferta tego
        importera jest jeszcze tańsza w Makro.

Pomysł sprzedawania win jednego importera jest wygodny, bo ten sklep
        interenetowy nie posiada fizycznie ani jednej butelki, tylko po zamówieniu
        dopiero kupuje u importera. Problem w tym, że na stronę przepisali cały katalog
        a u importera w magazynie wielu z tych win po prostu już nie ma! Więc lekko bez
        sensu ta oferta.
        • Gość: klient byc moze Re: winowino.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:37
          Gość portalu: CentrumWina napisał(a):

> Po co tam zamawiać, skoro sprzedają tam tylko wina oferowane przez jednego
          > importera od którego każde z win możesz kupić 30% taniej a często oferta tego
          > importera jest jeszcze tańsza w Makro.
          >
          > Pomysł sprzedawania win jednego importera jest wygodny, bo ten sklep
          > interenetowy nie posiada fizycznie ani jednej butelki, tylko po zamówieniu
          > dopiero kupuje u importera. Problem w tym, że na stronę przepisali cały
          katalog
          >
          > a u importera w magazynie wielu z tych win po prostu już nie ma! Więc lekko
          bez
          >
          > sensu ta oferta.

czy to oznacza ze te same wina mozna w lepszej cenie kupic albo w najblizszym
          makro albo bezposrednio w centrum wina? moze to taki wirutalny sklep i
          wirtualne wina :)
          • Gość: ochlej Re: winowino.com IP: *.orange.pl 09.01.07, 20:05
            Zgadza sie. Dzwonilem tam, maja na razie oferte centrum wina. Maja troche towaru
            we wlasnym magazynie - z tego, co mowia przynajmniej. Zamowilem wczoraj cztery
            butelki, dzis dostalem mail, ze wyslali. Ciekawe czy dojdzie i w jakim stanie ;-)

Fakt, ze mozesz kupic prosto z centrum wina, ale nie dostaniesz 30 %... bajka.
            Zamowilem u nich za ponad 500 zl, i od razu dali mi te karte i rabat 15%. W
            sumie - moze to i nie wersal, ale jesli dojedzie pod drzwi w calosci, to mnie
            takie cos pasi!

Krzysztof
            • Gość: monty Re: winowino.com IP: *.eranet.pl 09.01.07, 21:37
              Jestem wzruszony Twoim wyznaniem Krzysiu. Bardzo mi "pasi takie coś", nawet bez drzwi.
        • Gość: ochlej Re: winowino.com IP: *.orange.pl 09.01.07, 20:10
          Poza tym kolega mija sie z prawda, bo maja tam szampany, ktorych centrum wina
          nie ma, chyba - ze sie myle?

www.winowino.com/produkt,510,Krug_La_Grande_Cuvee.html
          www.winowino.com/produkt,509,Vueve_Clicquot_Ponsardin_Brut.html
          www.winowino.com/produkt,508,Dom_Perignon.html
          Krzysztof
      • Gość: gosc Re: winowino.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 20:56
        Witam
        sprobowalem i dziala. Bardzo mili ludzie pod telefonem. Dostalem wszystko w 3 dni od zamowienia.
        Dobrze zapakowane. Przyzwoity sklepi.

J.
      • Gość: gosc Re: winowino.com IP: *.u.itsa.pl 06.02.07, 19:40
        Zamowilem, dostalem. Mila obsluga. Wolno sie ladowalo, ale to pewnie lokalny problem?
        • Gość: II Gość Re: winowino.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:08
          Całkowicie niekompetentna obsługa, połowy win nie ma. Ogólnie wybór bardzo
          słaby i do tego drogo. Na wina czekałam 17 dni! Dodatkowo przysłali inne
          roczniki niż zamawiałam.

Przestańcie kłamać i wypisywać te pochwały, drodzy właściciele sklepiku.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka