Gość: consuegra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 11:19 Ostatnio szukałam jakiegoś włoskiego winka i natknęłam się na www.biancoerosso.pl . Zmienili dość mocno ceny i juz jest niezle. Ciekawy wybór mają. Szkoda ze tylko włochy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio O. Re: Zmiana cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:00 tak przypadkowo wpadlam, z tragazami..- ale to bylo w Misiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Badacz Sklep Biały Eros - co to za nazwa? Uwaga DROGO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 14:05 Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: Zmiana cen 23.01.07, 16:14 A propos obniżek, ale niestety nie wina (: Chciałbym tylko poinformować, że cena egzemplarzowa brytyjskiego Decantera spadła z niecałych 40 do prawie 30 złotych. Chwalebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docg Decanter - numer z lutego 2007 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:28 mam pytanie do tych, którzy kupili Decantera 2/07: czy w tym numerze jest jakiś dodatek? bo w moim nie ma, a w tekstach kilka razy odwołują się do "Italian supplement" dzięki, pozdrawiam Deo Odpowiedz Link Zgłoś
rurale Re: Decanter - numer z lutego 2007 12.02.07, 18:34 Ja nic nie dostałem. Może stąd ta obniżka, bo pudło z suplementami w transporcie spadło im z lawety :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potraviny Re: Zmiana cen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:22 Rzeczywiście nieźle to wygląda. Niektóre winka w naprawde dobrych cenach jak na Polske. Badacz Bianco e Rosso to nie Biały Eros:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Zmiana cen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:06 Gość portalu: potraviny napisał(a): > Rzeczywiście nieźle to wygląda. Niektóre winka w naprawde dobrych cenach jak na > Polske. > masz racje "winka" i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
gagapisa Re: Zmiana cen 01.02.07, 21:18 Podobno "winko" mozna obalic przed sklepem. Tanio i przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś