Gość: br IP: *.eltronik.net.pl 27.06.08, 22:20 Właśnie otworzyłem butelkę J.p. Chanet Cabernet Syrah.Straszny kwas.Czy u nas sprzedają tylko zepsute wino?Piłem takie we Francji tez kupine w markecie ale było duużo lepsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacchus1 Re: J.P. Chanet 06.07.08, 17:44 Wina Chenet należą do jednych z najlepiej sprzedających się win stołowych na świecie. Faktycznie nie są najwyższej jakości, gdyż są winami stołowymi i marketowymi... Aczkolwiek jeśli uważasz, że był to kwas to pewnie był :) Z serii J.P. Chenet jedno wino jest godne uwagi... Chardonnay Reserve - w 2007 roku dostało nagrodę na najlepsze wino stołowe podczas konkursu Vin du Pais. Niewiele kosztuje i schłodzone w upale dobrze wchodzi :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc potalu Re: J.P. Chanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 09:23 No cóż, przyłączę się do tej opinii. Ano kwas - potwierdzam. Jeszcze nie udało mi się kupić dobrego. A spróbuj zostawić otwarte na dłuższy czas - to dopiero tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: J.P. Chanet IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 15:32 jak się kupuje wina z fabryki, to takie są skutki Odpowiedz Link Zgłoś