Gość: wukaej IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.13, 23:15 Witam Czy pomaga to w nawiązywaniu kontaktów? Czy rzucanie uroków może sprawić że ktoś nas pokocha? Jakie jest Wasze zdanie, komuś pomógł może taki urok w znalezieniu szczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lp Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? IP: *.barn.cable.virginmedia.com 13.09.13, 23:39 nawet nie zagladalem, slaby chwyt reklamowy. a moze nie... jesli jestes kobieta, a domniemywam po takim pytaniu ze tak, to ci pomoze. "Wiara czyni cuda". Jesli natomiast myslisz rozsasdnie, masz jakies pojecie o otaczajacym swiecie, opierasz sie na dostepnej wiedzy, kierujesz sie w zyciu logika... to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? IP: *.205.115.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.09.13, 16:53 Wiesz, zakładanie że towar jest zepsuty to jak gadanie zanim człowiek sam nie spróbuje. Czasem warto trochę zaciągnąć języka od innych, może na innych forach. Sama kiedyś wpadłam w taką pułapkę. Dzisiaj jestem bardziej ostrożna zanim cokolwiek zrobię czy podejmę decyzje. To tak generalnie w temacie: krytyka na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Iton opinia 27.09.13, 00:07 Jak dla mnie bosko. Moja siostra korzystała a obecnie to najszczęśliwsza kobieta na świecie. Sprawdź więc samemu by potem zabierać zdanie. Gość portalu: Angelika napisał(a): > Wiesz, zakładanie że towar jest zepsuty to jak gadanie zanim człowiek sam nie s > próbuje. Czasem warto trochę zaciągnąć języka od innych, może na innych forach. > Sama kiedyś wpadłam w taką pułapkę. Dzisiaj jestem bardziej ostrożna zanim cok > olwiek zrobię czy podejmę decyzje. To tak generalnie w temacie: krytyka na zapa > s Odpowiedz Link Zgłoś
golden-tulip Re: Iton opinia 02.10.13, 14:20 Ruddai, napiszesz coś więcej? Proszę. Dla mnie jesteś wiarygodną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? 19.10.13, 21:09 Dokładnie. Lubi czasem charakterystyczne zwroty powtarzać jak mantrę. Jednak parę lat temu też miałam okazję skorzystać. Facet jest spoko. ma fioła na tle mistycyzmu i buddyzmu. Jednak to osobny wątek. vipn napisał(a): > Pomaga, warto się skontaktować żeby chociaż podnieść się na duchu... gość daje > nam silnego kopa, prawdziwa motywacja aż się żyć chce. Lepiej niż u psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
ezomit Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? 09.08.14, 22:59 odswieżam wątek, czy ktos robił u niego rytuał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 10:49 Love spell causes many different feelings, some of them we can name. They include even contradictory feelings, such as need of close relationship with rejection wypowiedź ITona na facebook jak z takim nastawieniem ma pan zamiar pomagać ludziom zakochanym? Odrzucenie i kochanie nie mają ze sobą nic wspólnego. Nie odrzuca się osoby ukochanej. Tylko poc wyrzeka się własnej miłości.chyba że specjalizuje się pan w urokach na odkochanie się i zapomnienie zdradzonej miłości? Odpowiedz Link Zgłoś
anulk-a666 Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? 17.10.14, 01:51 Taaa...poczytac zalecam inne tematy o nim tutaj. Nie dosyc, ze zglosil moj post do administracji, to spamuje na konkurencje na forum, nie dlugo to chyba z 1000 profili zalozy, co za zje.b genetyczny. na kafaterii jego albo tego jacka opisali,ze panienek do burdeli do Uk szukaja, a ktorys znich to Sławomir Każmierczak poszukiwany za oszustwa finansowe, w google wszystko jest, ale nagle temat na kafaterii znikl i moj ostatni post tez...To chyba dość dziwny zbieg okolicznosci, nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
anulk-a666 Re: Iton.com.pl i inna magia - pomaga? 17.10.14, 01:54 i te same nickname wszedzie, to wszystko to chyba zaraz do administarcji zglosze, gdzie sie nie wejdzie to samo, szlak moze trafic, ludzka obluda nie zna granic, co to za forum ,ze jedna osoba pisze z 20 profili, czy tu w ogole jest administrator??? Odpowiedz Link Zgłoś