Dodaj do ulubionych

paczki Polska-Anglia

20.08.15, 16:31
Czy ktoś ma namiary na jakąś firmę, która przewozi paczki z Polski do Anglii? Przejrzałam i obdzwoniłam już wszystkie firmy, które reklamują się w Coolturze, ale problem polega na tym, że wszystkie dojeżdżają jedynie do Londynu. Nikt nie chce jechać do Oxfordu, choć to jedynie godzina drogi.
Proszę o podawanie konkretnych informacji, sprawdzonych, a nie na zasadzie "Zadzwoń tam, bo może oni...". Kurier też mnie nie interesuje, bo mam w paczce parę rzeczy, które przy kilkukrotnym przerzucaniu mogą się potłuc.
Dziękuję z góry.
Obserwuj wątek
    • ortpol Re: paczki Polska-Anglia 24.09.15, 23:19
      Wyślij DPD, oklej naklejkami "Fragile" i ubezpiecz.
    • Gość: mira Re: paczki Polska-Anglia IP: *.2.ftth.classcom.pl 18.11.15, 03:12
      ja podawałam wielokrotnie paczkę do Birmingham przez blablacar
    • bezter2 Re: paczki Polska-Anglia 30.11.15, 20:52
      To w takim razie kontaktuj się z firmą eurospedycja.
      Plusy:
      - możesz szybko obliczyć koszty
      - dowóz paczek w nienaruszonym stanie
    • osuchowskaestera Re: paczki Polska-Anglia 07.12.15, 17:43
      ja wysyłam terryline.pl
    • www.polish-ads.co.uk Re: paczki Polska-Anglia 19.12.15, 01:11
      Polecam sprawdzenie ogłoszeń firm transportowych w portalu ogłoszeniowym www.Polish-Ads.co.uk/pl

Mamy sporo firm regularnie operującuch na trasach Polska<->UK

W kategorii transport:

www.polish-ads.co.uk/pl/transport/c5

Pozdrawiam,
      Darek

• Gość: patila Re: paczki Polska-Anglia IP: *.play-internet.pl 29.02.16, 17:00
      Hej, czy trzeba mieć działalność gospodarczą żeby zacząć przewozić paczki na trasie anglia-polska. Jak wogóle zacząć taką pracę.
    • lublin-transport Re: paczki Polska-Anglia 04.05.16, 20:26
      Świadczymy profesjonalne usługi transportowe paczek, motocykli, quadów, mebli, palet, części samochodowych jak i kompleksowe przeprowadzki dla firm i osób prywatnych na trasie Polska Anglia Walia Szkocja. Posiadamy odpowiednie doświadczenie, ubezpieczenie OCP, wystawiamy faktury VAT. Utrzymujemy regularne, cotygodniowe połączenie z Polski do Wielkiej Brytanii. Posiadamy duże doświadczenie w bezpiecznym transporcie motocykli. Zapraszamy do współpracy! Szczegóły na naszej stronie lublin-transport.pl tel. +48886444111 gg:15574522
      info@lublin-transport.pl
    • osuchowskaestera Re: paczki Polska-Anglia 16.05.16, 14:04
      na tej stronie jest katalog firm, może tam coś znajdziesz
      • transport-kurier Re: paczki Polska-Anglia 27.08.17, 08:27
        Najlepszy kurier <a href=https://www.globkurier.pl/szybka-wycena.html>klik</a>.
    • Gość: gość Re: paczki Polska-Anglia IP: *.146.192.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.18, 19:48
      Ja wysyłam paczki do Anglii z superpaczki.pl/ nigdy nie miałam żadnego problemu, a wysyłam często bo mam syna i córkę z rodzinami za granicą.
    • Gość: Mateusz Re: paczki Polska-Anglia IP: 91.235.217.* 05.02.18, 10:16
      Wejdź na stronę tanikurierdoanglii.pl/ może tam znajdziesz informacje które potrzebujesz co do kurierów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka