hary.8h4 rezerwacja hotelu 13.03.07, 11:21 gdzie najlepiej zarezerwować hotel w londynie tzn przez którą firmę, stronę internetową itp..Czy ktoś ma jakieś doświadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
l84tea Re: rezerwacja hotelu 23.03.07, 15:33 hm, doswiadczenia nie mam i jestem w podobnej sytuacji jak Ty. Sprawdzilem dziesiatki stron na rezerwacje hoteli w Londynie (szukaj na google.com) ale musze stwierdzic, ze nadal jestem zagubiony bo.... 1. lokacja hotelu i dostep do subway jest dla mnie wazna (tutaj musze poszukac rozkladu lin subway'a w Londynie) 2. konfort i cena ... od 20 funtow do .... niebo granica, rozsadna cena mile widziana - 80-100 funtow za noc. 3. nie znam Londynu, a chcialbym w krotkim okresie czasu zobaczyc kilka interesujacych miejsc. 4. jakis przewodnik tez by sie przydal- mowie o osobie nie ksiazce. daj znac hary jak cos znajdziesz, a ja tez podam Ci kilka namiarow jak cos znajde. Kiedy wybierasz sie do Londynu? Ja dopiero w sierpniu wiec mam troche czasu na poszukiwania. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś