delkos 08.03.12, 13:27 Skopałem grządki bo robię porządki posadzę kwiaty żeby być w kwiaty bogaty i żebym nie splajtował... gdy każdego dnia roku będę dziewczynom kwiaty darował... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
delkos Re: Skopałem! 08.03.12, 13:42 A w dodatku uczciwie donoszę że są artykuły w prasie o wielkim wypasie... w kwiatów sprzedawaniu a potem dawaniu a to wszystko dlatego, że mnóstwo miłych kobiet dziś ma kwiatów kosze i o tym też donoszę za to różne mlaskające potwory jak do tej pory same sobie kwiaty kupują wręczają... bo nikogo kto by ich lubił nie mają. Odpowiedz Link
delkos Re: Skopałem! 08.03.12, 16:45 Wyrosły mi kwiaty I wszystkim paniom po tulipanie daję i jeszcze będą krokusy, hiacynty, żonkile... Wszystko co wyrośnie z króciutka chwilę... Odpowiedz Link
delkos Re: Skopałem! 08.03.12, 16:54 Wyrósł mi też taki kwiatek. to kwiatek wspaniały cały rok kwitnie i chociaż jest mały są o nim piosenki i są wielbiciele taki mały kwiatek a znaczy ... wiele.... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Skopałem! 08.03.12, 19:20 Więc mam już krokusy wiosną wszędzie zakwitają... gdzie inne kwiatki się nie zachowają to twardzi górale dużo im nie trzeba wolności słońca i jasnego nieba... Są naiwni tacy... którym się wydaje że w domu wyhodują krokusików zgraję ale ... próżne starania.... cebulek chronienie tylko na swobodzie jest piękne kwitnienie. To jest dobry kwiatek by go podarować tej którą lubimy i mamy za co szanować... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Skopałem! 08.03.12, 19:25 a tu... Fiołek swą główkę nad ziemię wystawił taki drobny kwiatek wszystko go ciekawi i gdy urok fiołkowy na ziemi roztoczy pachnie i przypomina czyjeś fiołkowe oczy... Odpowiedz Link
czaro.01 Skopałem! 09.03.12, 03:17 Takich bukietów, wyhodowanych, na życzenie, obdarowywanych? dziękuję, że mogłam je zobaczyć krokusy na Marsie? Nobla są warte )) Czaro. Odpowiedz Link