Dodaj do ulubionych

moi drodzy

25.07.12, 21:43
następnym razem, zamiast wstawiać fotki - podajcie do nich linki. Generalnie - nie rozumiem o co ten wrzask - gołą dupę miała na focie jedna z drugą czy co ? Mierzi mnie to już i to bardzo - poziom paranoi osiąga tam szczyty. Srają na każdego, kto się nawinie - ale broń boze żeby ktoś przysrał im. Naprawdę szkoda nerwów.

Dobrze ponad trzy lata temu starsza pani wciskała mi swoje fotki - pisałem już o tym. Nie bardzo wiem, w jakim celu, ale ok - ludzie mają różne zboczenia. Ani o nie prosiłem, ani się zachwycałem. Ot kulturalnie skomentowałem, bo tak wypadało. Sprawdziłem. Wiszą do dziś - ogólnodostępne - więc do jasnej cholery - kto daje prawo jakiejś dziumdzi do wrzasków na publicznych forach - złodziej, bandzior, przestępca. Przecież to jest jakaś obsesja. Czytam te bzdury i naprawdę pusty śmiech mnie ogarnia. Faktycznie moherowe kółko różańcowe - ludzie, którzy żyją w sieci. Nie chcesz jedna z drugą żeby ktoś oglądał fotki ? To ich kuźwa nie publikuj. Nie rozsyłaj. Nie pokazuj każdemu, kto się trafi - proste.
Prawo własności przerobiliśmy na przykładzie wierszyka, który kolega sobie skopiował bez pytania - przypomnieć ? Święte oburzenie - no jak to - był, to wziąłem - i tasiemcowy wątek z udowadnianiem, że nie mam prawa rozporządzać własnym głupim wierszykiem. To jest żałosne. I śmieszne.

Fotka z lodami i cyckami na wierzchu jest tam, gdzie ją widziałem ponad trzy lata temu. Dostępna do oglądania. I nowy wtedy samochód.

Ludzie - dorośnijcie.
Obserwuj wątek
    • kkkkosmita Re: moi drodzy 25.07.12, 22:02
      Dooobreeeee!big_grin
      Dokładne!
      Moherowe kółko różańcowe!tongue_outbig_grin
      http://wstaw.org/m/2012/03/26/k%C3%B3%C5%84_AWATAR.jpg
      • cieplanata Re: moi drodzy 26.07.12, 19:37
        nie mów tak, bo mi się z wrażenia berecik przekręcił sad
        • koguciik-2972 Re: moi drodzy 27.07.12, 09:44
          cieplanata napisała:

> nie mów tak, bo mi się z wrażenia berecik przekręcił sad