24.07.14, 14:42
kopiujemy twoje bluzgi i zaczepki

ja wiem, że trafiają się naiwniacy - są i głupki, którym można wiele wmówić
ale każdy kto ma choć zalążek rozumu umie porównać np czas pojawiających się głupot, jako komentarzy do okolicznych forów - tekstów, które nie dotyczą ani was ani waszych spraw.
ale chcica okazuje się nie do pokonania - zrobisz wszystko, żeby ktoś choć na chwilę zwrócił na ciebie uwagę

Kalejdoskop ❁♫♫

założyciel: n.nutella
Re: Choćby nie wiem co,
Autor: m.maska ☺ 24.07.14, 14:36
Dodaj do ulubionych
Odpowiedz cytując Odpowiedz
Ale maja za to co robic... kopiuja nasze reakcje na swoje bluzgi
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: nie 24.07.14, 14:46
      pierwszy z brzegu przykład - i pokaż mi WU który pisał coś na twoim zasranym forum lub coś na twój zasrany temat - a co kazało ci komentować czyjeś posty z odległego forum.

Autor: m.maska ☺ 22.07.14, 13:11
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      I znowu odezwal sie lekarzyna... sprawiedliwy wsrod sprawiedliwych... nareszcie, od kiedy politycy pokazali jakim jezykiem mowia, wprawdzie tylko za zamknietymi drzwiami, on uznal, ze juz moze mowic tak, bez hamulcow... s...ynem nazywa lekarza, ktory odmowil "bomisiom" (jego wlasne okreslenie w stosunku do wszystkich pacjentow) wykonania eutanazji. Lekarzowi, ktory ma dorobek, nazwisko, ktory placil lata cale podatki - ten od "bomisi" odebralby nawet emeryture - czyli de facto ukradl to co tamten wplacal przez dziesiatki lat do kasy... tez fajnie - jak to nienawisc, zawisc, potrafi ludziom calkowicie przyslonic swiat... nie lekarzyno, nigdy nie bedziesz profesorem, bo na to juz za pozno i rozumu brakl, nigdy nie zrobisz specjalizacji, bo na to tez juz za pozno i rozumek tez za maly... nadal bedziesz przepisywal bomisiom recepty a w przypadkach powaznych i tak bedzie musial takim "bomisiem" zajac sie lekarz ze specjalizacja.
      W jednym masz racje: prof. Chazan nie zostanie skazany za nic, bo to jego niezbywalne prawo, odmowic wykonania eutanazji, jesli jest to sprzeczne z jego sumieniem... to jego wolnosc... ty dla siebie uzurpujesz sobie wiecej praw, a nazywanie pacjentow "bomisiami" najlepiej swiadczy o tym jak ich traktujesz. "Bomisie" przychodza do ciebie i chca skierowania, a ty im takiego odmawiasz - pod sad z toba lekarzyno, bo to ich prawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka