14.06.12, 16:16
Wyrzsuciłam dwóch nowych trolli. Rufus moze sobie szczekać dalej, jest zbyt miałki i przewidywalny, aby warto go było banować.
Obserwuj wątek
    • rufus-401 Re: Bany 14.06.12, 20:56
      verdana napisała:

> Wyrzsuciłam dwóch nowych trolli. Rufus moze sobie szczekać dalej, jest zbyt mia
      > łki i przewidywalny, aby warto go było banować.

Nie dostanę? smutno mi Boże. Piękny zwrot - "szczekać". Powyższe zdanie ma duże szanse na honorowe miejsce w nowym wydaniu "Słownika mitów i tradycji kultury" Z akcentem na słowo "kultury"
      • mary_ann Re: Bany 15.06.12, 09:24
        > Nie dostanę? smutno mi Boże. Piękny zwrot - "szczekać". Powyższe zdanie ma duże
        > szanse na honorowe miejsce w nowym wydaniu "Słownika mitów i tradycji kultury"
        > Z akcentem na słowo "kultury"

No cóż, wszyscy się uczymy od luminarzy myśli i kultury. Pamiętasz może, kto kiedyś mówił o "ujadających kundelkach"?smile
        • rufus-401 Re: Bany 17.06.12, 09:02
          mary_ann napisała:

>
          > No cóż, wszyscy się uczymy od luminarzy myśli i kultury. Pamiętasz może, kto ki
          > edyś mówił o "ujadających kundelkach"?smile

Teraz rozumiem dlaczego nikt z naszych luminarzy nie reaguje na tego typu sformułowania. W tym sezonie modne jest równanie w dół.
    • paszczakowna1 Re: Bany 15.06.12, 11:17
      Verdano, na przyszłość sugeruje ogłaszać po nicku, żeby było wiadomo, komu nie odpowiadać. Zgaduję, że chodzi o sowietologa i propisone, ale nie każdy musi śledzić na bieżąco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka