Gość: Patrick IP: *.visp.energis.pl 20.10.04, 02:37 Czy moglby ktos polecic jakis tani i mily hotel w Paryzu? Wybieram sie tam na poczatku listopada (prywatnie) stad niezwykle zalezy mi na takiej mieszance :-) Pozdrawiam Pat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: midi Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.toya.net.pl 20.10.04, 13:32 co to znaczy tani hotel? np do 40 euro sa hotele sieci etap, na obrzezach miasta, tam gdzie my mieszkalismy 500m do metra a potem metrem 20 min do centrum, na Montmartrze jest ladny hotelik bernardynek koszt 12 euro ale zamykaja o 22 pzdr midi Odpowiedz Link Zgłoś
bozena35 Re: PARYŻ - tani i mily hotel 24.10.04, 19:44 Midi, czy możesz podać jakieś namiary na hotelik Bernardynek. Godzina zamknięcia tego hoteliku mnie nie przeraża:) Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś
loiterer Re: PARYŻ - tani i mily hotel 25.10.04, 19:02 Hotellierie Acceuil Spirituel Prieure Saint-Benoit-Sainte-Scholastique Benedictines du Sacre-Coeur de Montrmarte 40, rue de Chevalier de la Barre 50018 Paris tel. 01 46 06 14 74 fax 01 42 23 19 33 Bylo o tym na forum: Francja-turystycznie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html;JSESSIONID_GW=B9wSNNxX1XB5MM16j75GsI66BtcFfL42bqTHHLHol3PIaFaa3wIs!137509387?f=20573 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.upc-a.chello.nl 23.11.04, 08:03 A moze www.tanihotel.com my tam znalezlismy tani hotel w centrum paryża i jadąc do londynu tez tam wyszukalismy co bylo trzeba:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tintin Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.itpp.pl 24.11.04, 00:57 Jeśli to możliwe to spróbujcie wynająć mieszkanie. Minus to fakt że trzeba jechać na okrągły tydzień. reszta to plusy. My wynajelismy sobie rewelacyjną kawalerkę na wyspie sw. Ludwika w siedemnastowiecznej kamienicy za mniej wiecej 200 zl dziennie czyli powiedzmy 45 euro. Za taką cenę nie ma co marzyć o hotelu - no chyba ze na obrzezach Paryza i dosyc paskudnych miejscach kolo autostrady. A jesli chodzi o mieszkania do wynmajecia to ozna sobie poszalec. Zamieszkac na Montparnasie, albo Montmartrze, kolo ulicy Amelii :)) albo z widokiem na wieze Eiffela. itd. No a poza tym masz do dyspozycji kuchnie, lodowke, naczynia wiec mozesz cos ugotowac albo odgrzac jesli nie zawsze chcesz sie zywic na miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 18:00 brzmi fantastycznie-ale jak dojsc do takiech mieszkan?gdzie tego szukac?moze dasz jakąs podpowiedz ja osobiscie (wiem,ze nie na temat)tak zrobiłam a Rzymie,miałam wynajęte mieszkanie własnie za 45 E/dzien w samym centrum ale w Paryzu jakos nie udało mi się poszukac w internecie nic takiego Odpowiedz Link Zgłoś
talki Re: PARYŻ - tani i mily hotel 25.11.04, 01:09 > brzmi fantastycznie-ale jak dojsc do takiech mieszkan?gdzie tego szukac?moze > dasz jakąs podpowiedz Przyklad pierwszy z brzegu www.homelidays.com/FR-Locations-Vacances/130_Ads/AdSheet.asp?PK=24163&FROMSEARCH=TRUE Studio na Montmartre 200 metrow od Moulin Rouge za 250 euro tygodniowo. Ale takich ofert sa setki. Tanszych raczej nie ma, ale juz za 350 euro bedzie cos super. Mozna tez sprawdzic w polskim interhome.pl. Niestety ofert nie jest duzo (w Paryzu), sa tez o kilkaset zlotych drozsze (n. fajne mieszkanko w centrum za 1900 zl za tydzien) Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: PARYŻ - tani i mily hotel 26.11.04, 13:23 Hej, właśnie byłam 2 tygodnie temu. Zatrzymałam się w hotelu Bonsejour, na Montmartre. Cuuudowne miejsce, hotel niedrogi - 36 euro za double bed, warunki bardzo skromne, ale miejsce rewelacyjne. Rezerwacja tylko przez telefon: 33/ 142 54 22 53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.zeelandnet.nl 10.12.04, 22:47 Masz racje,miejsce jest rewelacyjne,hotel niedrogi, a co do warunkow.... no coz Francuzi slynna z "ubogich" hotelikow.Najwazniejsze zeby bylo czysto, bo przed ich toaletami tez mozna postawic znak zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: PARYŻ - tani i mily hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:15 Też podobno tanio: www.misterbed.fr/lsf/lsfinstit/5-mb-city/508-bagnolet/508d1-bagnolet.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRZYSZTOF Re: PARYŻ - b. tani i oryginalny hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:06 azeta.pl > Forum > Turystyka > Świat Środa, 24 listopada 2004 Europa Paryż - polecam tani nocleg Autor: Gość: Krzysztof IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl Data: 07.05.2004 17:35 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz ------------------------------------------------------------------------------ -- Osobom zainteresowanym tanim noclegiem w Paryżu polecam pokoje gościnne przy bazylice Sacre Coeur. Miejsce w pokoju 2-osobowym ze śniadaniem kosztuje ok. 13 euro (od osoby). Za opłatą 10 - 11 euro można też dokupić obiadokolację. Pokoje są czyste, przestronne, z umywalkami. Na korytarzu toalety. Jedzenie OK, to znaczy śniadanko lekkie jak we Francji, a na obiadokolację dostawaliśmy zupę, drugie danie, deskę serów, wino i deser... Minusem jest, że budynek jest zamykany o godz. 21.30, więc z nocnym zwiedzaniem Paryża może być kiepsko (a Plac Pigalle tuż tuż).... Poniżej podaję adres. Uprzedzam, że zakonnice na faksy odpowiadają po miesiącu, więc chyba lepiej zadzwonić. Zakonnice mówią po francusku i trochę do angielsku. Hotellierie Acceuil Spirituel Prieure Saint-Benoit-Sainte-Scholastique Benedictines du Sacre-Coeur de Montrmarte 40, rue de Chevalier de la Barre 50018 Paris tel. 01 46 06 14 74 fax 01 42 23 19 33 A kontynuując wątek paryski, to polecam witrynę www.wikel.pl, gdzie można znaleźć połączenia autokarowe do Paryża...... Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś