Dodaj do ulubionych

Do Pana Kazimierza

IP: 217.97.15.* 02.03.01, 22:11
Szanowny Panie Kazimierzu!
Za wszystko co Pan zrobił dla Polski, dla polskiego
sportu, dla polskiej piłki nożnej, dla nas
wszystkich, serdeczne podziękowania i życzenia
wszystkiego dobrego, zdrowia i 200 lat.
Tadeusz z przyjaciółmi z Piły

Obserwuj wątek
    • Gość: piotrus_ Re: Czat wogole nie dziala! IP: 216.104.228.* 24.08.01, 20:11
      Cos macie z oprogramowaniem, a juz kompletnie bez sensu jest to ze mozna wejsc
      na zarezerwowanego nicka, tylko # sygnalizuje ze to moze byc kto inny.
      • czatmaster tylko # sygnalizuje 28.08.01, 12:54
        # jest dodawany specjalnie po to by sygnalizować, że nick nie jest zarezerwowant

• kakadu79 Re: żółwik stepowy 16.09.01, 13:17
      Ja mam dwa żółwie stepowe - starszego ok 10 lat, a młodszego rok. Za kąpielami
      nie przepadają, ale jak juz ktos wspomniał jest to dla nich bardzo korzystne -
      spłukuje sie kurz, żółw się nawilża, może się napić, uzupełmia ewentualne braki
      wody.Jeśli chodzi o wygląd skorupy, to ja do kąpieli dodaję im raz w tyg parę
      kropli preparatu witaminowego, a w ogóle kąpie je codziennie; one wypróżniają
      się w kapieli co z mojego punktu widzenia jest bardzo korzystne gdyż chodzą po
      mieszkaniu&#62 ten preparat witaminowy możesz też nalać na sałatę lub banana,moim
      to nie przeszkadza.
      Jedzą dużo rzeczy: sałatę, kapustę zwykłą i pekińską, biały ser, jajko
      gotowane, pomidory ogórki,jabłka, gruszki, startą marchewkę, itd

Mam natomiast swoje pyyanie: CZY MA KTOŚ NA ZBYCIU NIEPOTRZEBNE SPORE TERRARIUM?

pozdro dla wszystkich miłośnikó żówi - stepowych czy nie!!!
    • Gość: legnica Re: Odwołanie wicewojewody IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 16:22
      Gość portalu: mały napisał(a):

&#62 AWS z UW postąpili najgorzej jak mogli odwołując Marcina jabłońskiego z funkicj
      &#62 i wicewojewody. Po pierwsze byl on jedynym człowiekiem w LUW, krtóry wiedział c
      &#62 o robi, i nie wtracal sie w politycze przepychanki w urzedzie. byl po prostu sw
      &#62 ietnym urzednikiem.
      &#62 po drugie wojujac z Platforma AWS i UW moga przysporzyc sobie tylko wrogow, a n
      &#62 ie zwolennikow.

co teraz dzieje się z tym gosciem :)
      kandyduje czy nie?

• Gość: kota7 Re: Odwołanie wicewojewody IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.01, 20:31
      ch... z nim; nie ma ludzi niezastąpionych; na jego miejsce przyjdzie nowy
      palant, tak samo przkonany, że wypełnia misję dziejową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka