Dodaj do ulubionych

Jak dojechać do Tallina?

12.01.05, 19:18
Muszę w lutym pojechać do Tallina. Na razie znalazłam tylko połączenie
lotnicze, ale to sporo kosztuje. Czy do Tallina kursują jakieś autobusy, a
może pociągiem można się tam dostać? Będę wdzięczna za info!
Obserwuj wątek
    • mala-muu Re: Jak dojechać do Tallina? 12.01.05, 19:19
      Zapomniałam dodać, że wyjazd jest z Warszawy.
    • Gość: michał_k Re: Jak dojechać do Tallina? IP: *.toya.net.pl 12.01.05, 22:55
      Podobno z W-wy jeździ raz w tygodniu autobus. Popytaj na dworcu.
      • clickkey Re: Jak dojechać do Tallina? 13.01.05, 07:40
        Jeżdzi codziennie (chyba) bardzo ładny autokar do Rygi, a stamtąd to już blisko
        i trzeba kolejnym autobusem dojechać. Bezpośrednich połączeń Warszawa - Tallin
        to dwa lata temu nie było, a i teraz nie słyszałem.

Jeśli więcej niż jedna osoba jedzie, to mozna rozważyć przejazd samochodem -
        koszty podobne.
        • clickkey Re: Jak dojechać do Tallina? 13.01.05, 07:44
          www.eurolinespolska.pl/index.php?lang=pl&temat=rozklad.php&trasa=E-614&kraj=Estonia&miasto[0]=WARSZAWA&miasto[1]=TALLIN

Hej, jednak jeździ teraz codziennie autobus Warszawa Tallin, wyjazd z Warszawy
          o 9,10 z Zachodniego.

Pozdrowienia !
    • tomsik7 Re: Jak dojechać do Tallina? 13.01.05, 12:05
      ja bym jednak proponowal samolot ale tani - tzn Easyjet z Berlina a do Belina
      tez mozna Easyjetem z Krakowa albo oczywiscie pociagiem
    • Gość: quantas Re: Jak dojechać do Tallina? IP: *.rawicz.sdi.tpnet.pl 21.01.05, 13:39
      Najwygodniej i najtaniej będzie faktycznie easyjet.com z Berlina SXF. Kupując
      teraz z wylotem w połowie marca zapłacisz w jedną stronę ze wszystkimi opłatami
      20.49 Euro czyli x4.3 wyjdzie niespełna 90 złotych. Do tego pociąg z wawy około
      200 zł (niesprawdzałem tego dokładnie). Około 6 godzin pociąg, 1 godzinka z
      dworca na lotnisko i 2 godzinki lotu. Myślę że to dużo wygodniej niż autobusem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka