kamishka 07.02.05, 12:44 Chcę wybrać się na wycieczkę do Paryża. Planowałam zrobic to z Triadą, lecz gdy przeczytałam Wasze posty, to odechciało mi się!!! Może Rainbow Tours lub Itaka? Czy ktoś z Was korzystał z usług tych biur? Pozdrówki - Kamishka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryczka_ag Re: Paryż autokarem - prośba o radę!!! 07.02.05, 18:45 Ja korzystałam z Triady i nie mam nic przeciwko. Może mają kiepskie wyjazdy poza Europę - byłam na dwóch przyjemnych więc może miałam szczęście - ale objazdówki mają moim zdaniem świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
sasha_m Re: Paryż autokarem - prośba o radę!!! 08.02.05, 14:52 Byłam w sierpniu 2004 z biurem Lekier na tej wycieczce: www.lekier.com.pl/01/01-pr.htm Wybrałam właśnie to biuro podróży ze względu na niezłą cenę i atrakcyjny program wycieczki dla dzieci, jechałam z duszą na ramieniu, bo biuro nieznane, nie ma nikogo, kto podzieliłby się doświadczeniami, informacje na forach dyskusyjnych lakoniczne, a niektóre sprzed kilku lat nawet niepochlebne. Mimo to zaryzykowałam i przeżyłam cudowne 4 dni w Paryżu i parkach rozrywki. Akurat ta konkretna wycieczka zorganizowana została fantastycznie - luksusowy autokar, świetny pilot, bardzo przywoity hotel, jedyne zastrzeżenia mogę mieć do tzw. śniadań kontynentalnych, ale to już wina hotelu. Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Lekier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:47 Potwierdzam. Lekier ma na rynku opinię najlepszego biura wycieczkowego do Paryża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 17:50 Ja również byłem z Triadą i nie mam nic do zarzucenia - a zazwyczaj lubie krytykować :-) Poczytaj moja relację w wyjazdu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=184&w=4672691&a=5957279 Odpowiedz Link Zgłoś
agata.krzychowiec1 Re: Paryż autokarem - prośba o radę!!! 15.02.05, 22:06 Osobiscie na TRIADE nie dam powiedziec złego słowa (orzynajmniej wycieczek do Paryża). Byłam w ubieglum roku (lato 04) na 6 dniowej wycieczce i wróciłam zadowolona (hotel,pilot,kierowcy....) i oszołomiona Paryżem. Fakt że jazda autokarem jest wykanczajaca ale da sie wytrzymac. W tym roku tez jade do Paryża i też z TRIADA. W razie jakichkolwiek pytań prosze o meila. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: Paryż autokarem - prośba o radę!!! 24.02.05, 10:00 A ja radzę pojechać na własną rękę. Byłam na początku listopada, samolotem, nocleg w sercu Montmartre. Wydałam naprawde połowę tego co oferują biura podróży, chodziłam gdzie chciałam, ile chciałam, zdecydowanie polecam taką formę. Odpowiedz Link Zgłoś