Gość: sas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 08:46 Wybieram sie w tym roku do Niemiec przy Holenderskiej granicy i chciałbym zobaczyc Benelux na kilka dni co polecacie i może macie jakies namiary na tanie noclegi z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinam10 Re: Benelux 4 dni 20.04.07, 13:20 Napisz do mnie, przesle Ci wyszukiwarke, cos moze znajdziesz :) ewelinam10@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wadrej Re: Benelux 4 dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 08:21 Właśnie wróciłem z wycieczki po krajach Beneluksu. Jechać samemu można ale trzeba się liczyć na spore wydatki (noclegi, transport, wyżywienie, zwiedzanie, a jeszcze kawka i herbatka ...). Z perspektywy czasu widzę, że lepiej jest jechać na jakąś wycieczkę zorganizowaną. Na belgia.com.pl widziałem kiedyś wycieczkę za chyba 800 pln 3 - 4 dni. I tam było wszystko w cenie. Nie sądzę aby samemu udało się zejść poniżej tej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
mair Re: Benelux 4 dni 07.08.13, 10:08 Mozna by wyjsc z zalozenia, ze masz juz zalatwione noclegi przy granicy holenderskiej. Reszte tzw. Beneluxu mozna zaliczac w jeden dzien z bazy noclegowej, ktora juz masz. Koszty paliwa beda napewno mniejsze niz koszty hoteli. Co zobaczyc ? Wszystko co sie da. To stosunkowo maly wycinek Europy. Odpowiedz Link Zgłoś