Dodaj do ulubionych

vacansoleil w Holandii

22.05.09, 08:22
wahamy się czy wybrać na czerwcowe wakacje camping De Witte Raaf w Zelandiii
czy raczej Brabancję i któryś z jej campingów? Możecie coś podpowiedzieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: oranjefanka Re: vacansoleil w Holandii IP: 77.222.246.* 22.05.09, 08:36
      niezaleznie od tego co wybierzecie konieczie zarezerwujcie miejsce wczesniej;
      holenderskie kampingi bywaja przepelnione z reguly, holendrzy sa dosc oszczedni;)
      szukanie miejsc w ostatniej chwili moze byc ciezkie;wiekszosc holenderskich
      campingow wyglada dosc podobnie;
      • dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 22.05.09, 08:59
        jeśli jesteście ciekawi mogę podesłać wam moje wrażenia z campingu w Beekse Bergen, bylismy tam w sierpniu ubiegłego roku
        • jtomczyk Re: vacansoleil w Holandii 22.05.09, 13:52
          prosimy i to nawet więcej niż bardzo
          • dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 22.05.09, 21:47
            wysyłam maila z wp
    • Gość: Aga Re: vacansoleil w Holandii IP: 193.43.230.* 04.06.09, 12:32
      Cześć
      Ja równiez myślę otym kempingu i jakoś nie do końca rozumiem te wszystkie
      darmowe wejścia i czy są warte oglądnięcia Jadę z dwiema córkami 10 i 8 lat i
      chciałabym by sie dobrze bawiły i by nie było to byle co gdyż widzieliśmy już
      wiele pięknych zoo w różnych krajach jak i Waterparcs. Proszę o jakąś wiadomość
      • dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 04.06.09, 18:54
        a czego nie rozumiesz w darmowych wejściach? my w zoo byliśmy 2 razy, wejście, jazda safari busem i rejs statkiem były za darmo. Podobnie wejście na plac zabaw- można od strony lądu lub przepłynąć statkiem. Na placu zabaw 90% atrakcji za darmo, płatne samochody na akumulator i jedna karuzela.
        W cenie masz 6 parków tematycznych - jedyna opłata to koszt parkingu ( dość spory zwykle ). My byliśmy z 7 latką i się nie nudziła
        • aga72 Re: vacansoleil w Holandii 07.06.09, 09:35
          jedziemy na ten camping juz w srode. czy moge tez prosic o opis
          twoich wrazen. przeslij prosze na adres gazety.
          • dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 07.06.09, 11:59
            wysłałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka