jtomczyk 22.05.09, 08:22 wahamy się czy wybrać na czerwcowe wakacje camping De Witte Raaf w Zelandiii czy raczej Brabancję i któryś z jej campingów? Możecie coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oranjefanka Re: vacansoleil w Holandii IP: 77.222.246.* 22.05.09, 08:36 niezaleznie od tego co wybierzecie konieczie zarezerwujcie miejsce wczesniej; holenderskie kampingi bywaja przepelnione z reguly, holendrzy sa dosc oszczedni;) szukanie miejsc w ostatniej chwili moze byc ciezkie;wiekszosc holenderskich campingow wyglada dosc podobnie; Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 22.05.09, 08:59 jeśli jesteście ciekawi mogę podesłać wam moje wrażenia z campingu w Beekse Bergen, bylismy tam w sierpniu ubiegłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
jtomczyk Re: vacansoleil w Holandii 22.05.09, 13:52 prosimy i to nawet więcej niż bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: vacansoleil w Holandii IP: 193.43.230.* 04.06.09, 12:32 Cześć Ja równiez myślę otym kempingu i jakoś nie do końca rozumiem te wszystkie darmowe wejścia i czy są warte oglądnięcia Jadę z dwiema córkami 10 i 8 lat i chciałabym by sie dobrze bawiły i by nie było to byle co gdyż widzieliśmy już wiele pięknych zoo w różnych krajach jak i Waterparcs. Proszę o jakąś wiadomość Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1234 Re: vacansoleil w Holandii 04.06.09, 18:54 a czego nie rozumiesz w darmowych wejściach? my w zoo byliśmy 2 razy, wejście, jazda safari busem i rejs statkiem były za darmo. Podobnie wejście na plac zabaw- można od strony lądu lub przepłynąć statkiem. Na placu zabaw 90% atrakcji za darmo, płatne samochody na akumulator i jedna karuzela. W cenie masz 6 parków tematycznych - jedyna opłata to koszt parkingu ( dość spory zwykle ). My byliśmy z 7 latką i się nie nudziła Odpowiedz Link Zgłoś
aga72 Re: vacansoleil w Holandii 07.06.09, 09:35 jedziemy na ten camping juz w srode. czy moge tez prosic o opis twoich wrazen. przeslij prosze na adres gazety. Odpowiedz Link Zgłoś