Gość: Weronika IP: *.b-ras1.cld.dublin.eircom.net 05.08.07, 12:49 Czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś dobrego architekta wnętrz we Wrocławiu? dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zadowolony Re: architekt wnętrz IP: 194.146.120.* 06.08.07, 11:40 my skorzystalismy z uslug Pana Adama Sołtysa(www.adamsoltys.pl). Polecem naprawde. Solidnie szybko i teraz mieszkanko wyglada fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jotde2 Re: architekt wnętrz 06.08.07, 16:30 no i autoreklama doszła do skutku :) Odpowiedz Link Zgłoś
luisapaserinni Re: architekt wnętrz 08.08.07, 14:26 obejrzałam stronę p. Sołtysa, niektóre przykłady wnętrz wrecz tragiczne, przeładowane, kiczowate, koszmarki, blee... ps. a szukam architekta wnetrz, ale takie błędy to sobie moge sama popełniac, za darmo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Polecam Pana Jacka Podlaszewskiego IP: 156.17.170.* 07.08.07, 14:14 Osobiście polecam Pana Jacka Podlaszewskiego który "wymyślił" moje mieszkanie. Po prawie już całym przedsięwzięciu jestem pod ogromnym wrażeniem efektu jaki osiągnął projektując i nadzorując prace wykończeniowe. Bardzo mi się podoba mieszkanie - które połączyło w sobie fukcje użytkowe jak i estetyczne. Mieszkanko jest cudne! Kontakt: www.podlaszewski.pl lub tel.kom: 0696-428-800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik_skarbowy Re: Polecam Pana Jacka Podlaszewskiego IP: *.scansafe.net 07.08.07, 18:50 Prosze o dalsze namiary. Chetnie sprawdze ksiegowosc wymienionych delikwentow. Odpowiedz Link Zgłoś