Dodaj do ulubionych

prosta strona www

29.05.20, 19:39
Witam

Może znajdzie się osoba na forum, która zechciałaby pomóc w procesie tworzenia prostej strony
mojej prostej stacji meteo ?
Stację zrobiłem, zaprogramowałem, ze stroną kiepsko, coś rozpoczęte, ale jakoś nie wychodzi.
Może ktoś chętny do pomocy ?
Obserwuj wątek
    • archi26 Re: prosta strona www 12.06.20, 10:20
      A w jakiej technologii musi być wykonana ta strona? PHP+MySQL czy wystarczy w HTML?
    • grimpher Re: prosta strona www 19.06.20, 20:29
      Pewnie! Chętnie zobaczę Twój projekt i pomogę ze stroną internetową. Napisz, proszę na e-mail: komarnicki115@gmail.com ;-)
    • igor.bokun Re: prosta strona www 16.12.20, 13:33
      Polecam polski kreator stron internetowych najszybsza.pl. Wykonałem w nim kilka projektów. Świetna cena, prostota użycia, estetyczne szablony i elastyczność w zakresie rozwoju. Idealne rozwiązanie do budowy strony na start, ale również sprawdzi się w złożonych projektach.
    • igor.bokun Re: prosta strona www 21.12.20, 17:39
      Polecam najszybsza.pl - otrzymasz w pakiecie wszystko co potrzebne, by w jedno popołudnie zbudować własną stronę internetową: intuicyjny kreator, ładne szablony, rejestracja własnej domeny .PL oraz hosting. Do 27 grudnia obowiązuje Promocja Gwiazdkowa z 40% rabatem! Jeśli potrzebujesz, to mamy partnerów, którzy zrobią to wszystko za Ciebie w bardzo rozsądnej cenie.
    • eldo1323 Re: prosta strona www 22.12.20, 08:02
      Zobacz na stronie m-smart.pl. Mega dobre ceny stron internetowych oraz super jakość. Mają też w asortymencie reklamy stron więc nawet ci ją wypromują
    • pucio007 Re: prosta strona www 29.01.21, 11:28
      Polecam:

www.pepeart.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka